Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

morego Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

Facepack wszędzie jest widoczny, oprócz reprezentacji Holandii. Macie podobny problem np. z inną reprą, czy może znacie rozwiązanie tego problemu,

Dzięki,

MightyNasus Partyzant

Słabe zespoły raczej mają problemy z opanowaniem tej taktyki + płynna filozofia gry też nie jest łatwa do wprowadzenia w życie. Ja najchętniej w słabych zespołach używałem 4-5-1 nastawione na kontrę i spisywała się dobrze nawet przeciw zespołom teoretycznie jeszcze słabszym niż mój. Ale prawda taka, że najlepiej sprawdzić kilka zróżnicowanych taktyk przed sezonem z porównywalnymi przeciwnikami, zobaczyć które sprawdzają się najlepiej i budować zespół oparty na tej myśli.

jimiH1967 Młody aktywista

Witam, dawno mnie tu nie było.
Rozpocząłem karierę Derby County. Jako, że dostałem mało kasy na transfery skupiłem się na graczach mogących przyjść za darmo. Mam 30tys. funtów w zapasie w budżecie płacowym, a mimo to nie mogę zakontraktować żadnego piłkarza. Dogadałem się z Pantsilem i Faheyem, z którymi ustaliłem płace ok. 7-8tys. (już nie pamiętam dokładnie), a gdy zawodnik jest gotów podpisać kontrakt to wyskakuje mi komunikat, że Derby nie dysponuje obecnie funduszami i budżet transferowy zostanie zmniejszony o 90tys (pierwotnie było 300tys. ale zmniejszyłem do 0 żeby mieć więcej w budżecie płacowym) i zapytanie czy przełożyć transfer o tydzień. Po tygodniu to samo, tylko że wtedy to już zawodnik zrywa negocjacje.

Od razu zadam drugie pytanie żeby nie zakładać drugiego tematu:
Chcę ściągnąć Gonzalo Pinedę i Obradovicia, obaj za free. Problemem jest pozwolenie o praę. O ile Obradovic nie ma występów w seniorskiej kadrze i brak pozwolenia dla niego jest całkiem zrozumiałe to Pineda ma chyba 30 występów i nie mam pojęcia czemu nie może tego pozwolenia otrzymać.
Pozdrawiam

plagus Partyzant

02.11.2013 12:05    #4254     Sufler - Problemy techniczne - Wymaganie sprzętowe FM2014
a komp i7 1.9 GhZ 4gb ramu grafika gt 240m 1 gb (lapek).. do tej pory z niczym nie mialem problemu.. w przypadku fm2014 nadal myslicie ze bedzie ok?

albert994 Partyzant

Witam, zainstalowałem FM14 przez steam na netbooku, ale po odpaleniu nic się nie dzieje, w poprzednich częściach dopisywałem w linii komend -windowed -small_screen i gra zaczynała chodzić, w tej części i to nie pomaga. Proszę o pomoc.

santankin Partyzant

02.11.2013 11:07    #4256     Sufler - Porady do gry - Problem z karierą
Witam,

Do tej pory grałem w 12 i zdecydowałem się na 14. Mam pytania aktualna moja wersja to 14.1.3 , nie mogę znaleźć ustawienie i zrobienie swoich treningów dl reżimów np. bardzo ciężki itd osobno dla bramkarzy i dla graczy a także juniorów . Druga sprawa to ściągnąłem uaktualnienie brtrek.01 stworzyłem editor data oraz logopacki rozpakowałem do gry wyłączyłem buforowanie oraz odświeżanie natomiast nie chodzi. W 12 nie miałem z tym problemów. Proszę może ktoś pomóc?

santankin Partyzant

Witam,

Do tej pory grałem w 12 i zdecydowałem się na 14. Mam pytania aktualna moja wersja to 14.1.3 , nie mogę znaleźć ustawienie i zrobienie swoich treningów dl reżimów np. bardzo ciężki itd osobno dla bramkarzy i dla graczy a także juniorów . Druga sprawa to ściągnąłem uaktualnienie brtrek.01 stworzyłem editor data oraz logopacki rozpakowałem do gry wyłączyłem buforowanie oraz odświeżanie natomiast nie chodzi. W 12 nie miałem z tym problemów. Proszę może ktoś pomóc?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2013 10:14    #4258     Sufler - Problemy techniczne - Logowanie do YT
Spróbuj przeczytać tu: http://www.cmrev(...)#p204572

SithLord Partyzant

02.11.2013 09:26    #4259     Sufler - Problemy techniczne - Logowanie do YT
Cześć, chciałem Was zapytać czy możecie bez problemu zalogować się do YT via FM 2014. Chciałem u siebie to zrobić by wrzucić powtórkę fajnej bramki, niestety podobno błędne dane konta podaje. Dodam tylko, że zrobiłem wszystko tak jak zostało polecone w tym linku http://www.footb(...)p;id=251
Za ewentualną pomoc z góry dziękuję.

zielonygolab Partyzant

Po aktualizacji do 14.1.3 problem zniknął.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution