Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a przy normalnej pracy tez Ci sie grzeje? bo ja mialem problem i bez dobrej podkladki chlodzacej nie da rady

kizar Partyzant

[quote="`Gekkou"]Siemano ! :)
Szukam jakiegos fajnego , interesujacego klubu do poprowadzenia w FM 14. Wymagania:
-klub z najlepszych lig europejskich (procz hiszpanii i włoch)
-sredniak , walka o LM
-budzet
-ciekawy sklad (mlody mile widziany)
-brak problemow finansowych[/quote]

Aston Villa,HSV,Nantes

kvj Partyzant

Szukam jakiegos fajnego , interesujacego klubu do poprowadzenia w FM 14. Wymagania:
-sredniak , walka o LM
-budzet

saint etienne, wolfsborg, tottenham, southampton
Jeziorak Iława!

Mielony90 Partyzant

-sredniak , walka o LM
-budzet

W angli masz kilka takich druzyn...

To juz kwestia gustu moim zdaniem :)

meenzer Partyzant

Od pewnego czasu mam taki problem że po pewnym czasie grania komputer odmawia posłuszeństwa i po prostu sam się restartuje (przegrzewa się?). Jest to ewidentnie związane z FM2011 bo ten proces powtarza się gdy gra potrzebuje dużo komputera (gdy przesuwam grę do przodu i jest sporo danych to przetworzenia), co uwidacznia się w głośnej pracy aż ... padnie i robi się restart. Może to problem radiatora lub ustawień w BIOSie ? Albo to ma związek z wielkością pliku mojego save ? Ponizej troche danych:

Gram FM 2011, jestem w roku 2055, mam włączonych 6 głownych lig, moj save ma okolo 180 MB

Gram na laptopie TOSHIBA Satellite C670-105, kupiony latem 2011. Inter Cor i3 / 2,53 GHz, 4GB RAM, Win 7 Home Premium SP1, wersja 64-bit, 300 GB HDD, DirctX 10, NVIDIA GeForce 315 M

Gram tez w inne gry czasami i tylko przy FM siada mi komp, a o grze w FM, z YOUTUBEM czy relacja meczu na kompie w tle moge zapomniec

kvj Partyzant

Witam Panowie,
W końcu po ok. 2 miesiącach po kupnie FM'a zaczęciu czterech różnych gier w czterech różnych ligach, zdecydowałem się napisać tego posta, mianowicie pytanie czy u Was też obrona gra tak beznadziejnie? W to się nie da grać! Grając Atletico Madryt jakiś Valladolid ciśnie mnie niemiłosiernie (po 7-8 kolejkach 13-15 miejsce, już nie pamiętam dokładnie), Wolfsubrgiem przegrywam z Brunszwikiem, a z Tottenhamu zwalniają mnie po 1/4 sezonu. I niby wszystko gra, ładnie pięknie oprócz obrony. Co ona wyprawia woła o pomstę do nieba. Bawiłem się ustawieniami, ustawiałem ich, kupowałem lepszych i nic. Także moje pytanie czy któryś z graczy miał podobny problem i sobie z nie poradził?
Jeziorak Iława!

`Gekkou Partyzant

Siemano ! :)
-sredniak , walka o LM
-budzet
-brak problemow finansowych

flexior Partyzant

Witam
Szukam klubu, który spełniłby poniższe wymagania:

- liga europejska
- brak problemów finansowych
- klub łatwy do prowadzenia
- skład, który spokojnie mógłby walczyć o czołowe miejsca, jednak minimum dla zarządu byłoby utrzymanie się w środku tabeli bądź nawet samo utrzymanie się w lidze

MarcinPSG Partyzant

Witaj. Generalnie miło, że grasz Tottenhamem, też gram od wielu wersji. Raz ze bardzo lubię ten klub, a dwa, że posiadają predyspozycje graczy i rozwoju, które mi szalenie odpowiadają. Ale do rzeczy. Jestem po dwóch sezonach. Zająłem 2 i 1 miejsce, do tego wygrana Liga Europejska i pół-finał LM także myśle, że mogę troche doradzić.

Generalnie w klubie posiadasz jednego z najlepszych DP w grze - Sandro i naprawdę bardzo mocnego Capoue, który jest nowych graczem, ale gdy zaadaptuje się w Premiership to naprawdę jest godnym zmiennikiem tudzież równorzędnym rywalem w grze na tej pozycji. Wniosek ? Aż szkoda nie wykorzystywać takich naturalnych DP w druzynie. Ja preferuje gre 4-5-1, takie ukryte 4-3-3 gdzie skrzydłowi są schodzącymi napastnikami.

No ale apropo Twojego ustawienia to naprawdę się nie dziwie, że tracisz i strzelasz wiele bramek. To wbrew pozorom szalenie ofensywne ustawienie. Do tego średnio mi się podobają Twoje polecenia. Znaczy, no one są dopasowane do Twojego stylu gry ale rozdrabniajac się to przykładowo oprócz wysokiego ustawienia druzyny, grasz szeroko przy czym grasz wysokim pressingiem, bardzo wysokim (nękanie rywali, agresywny odbiór) co generalnie gryzie mi się z grą szeroko, bo niepotrzebnie rozrzucasz przeciwnika po całym boisku i potem tracisz mega wiele sił na odbiór (większy dystans do pokonania - pewnie Twoi gracze wiele szybciej niż przeciwnika tracą kondycje) i rozszerzając grę niejako pogłębiasz "problem" bo Twoi zawodnicy są bardziej rozbici co naraża Cię na kontry - co przy tym ustawieniu skutkuje taką ilością straconych goli. Zdecydowanie bardziej polecam Ci stosować polecenia "Węższe Pole Gry". Na "dobicie" Masz ustawione wyższe tempo. To też dla mnie jest już w ogóle nie na miejscu ponieważ do tego wszystkiego co napisałem narzucasz wysokie tempo zwiększając przy tym ilość strat co powoduje ze musisz więcej biegac by piłke odzyskać. Tutaj też polecam grę niższym tempem przy Twoim ustawieniu.

Oczywiście to moja subiektywna opinia, ale dosyć dogłębnie analizuje zawsze silnik i taktyki więc myśle, że to powinno pomóc. Do tego możesz zastosować na silniejsze zespoły polecenia "Cofnięcie do Obrony" i "Gra na spalonego", do tego mentalność na grę z kontraataku. Jak chcesz więcej możemy podyskutować na priv.

PS: Rose i Townsed IMO są dość przeciętni i raczej nigdy nie będą stanowic o sile takiego zespołu jak Tottenham, co najwyzej jako zmiennicy, ale tu też znalazłbyś lepszych. Z początku gry Monaco chętnie ich kupuje. Pierwszego w granicach 11 mln euro sprzedasz spokojnie. Za drugiego możesz wyciągnąć nawet koło 16 mln euro.

Życze owocnej gry. Pozdrawiam
Vaduz

Aparatus Partyzant

26.12.2013 14:23    #3800     Sufler - Gra przez sieć - nie widac postawionych serwerow
Witam

Mam taki problem probujemy zagrac z bratem i kuzynem przez siec i nie widzimy sie ktokolwiek by nie stawial gre, na dodatek nie widze zadnego serwera (a wczesniej widzialem serwery innycbh graczy ) jak dam szukaj czy to jakis blad ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution