Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SKP Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
wiem ze na gorze jest juz podobny temat, a pytania podobne do tego jakie ja zaraz zadam pojawiaja sie na forum w ogromnych ilosciach ale...
Moze zaczne po kolei :
Od lat zabieram sie do ponownego zmulania w FM i z braku czasu odkladam to na pozniej ale zawsze meczy mnie ta sama watpliwosc - ile lig wybrac?
Kiedys za mlodu zawsze wybieralem jedna, czyli ta w ktorej gralem.
Niestety od dawien dawna w internecie (takze na tym forum) nie mozna znalezc nic wiecej niz dzisiatki osob z podobnymi problemami(i jakies losowe odpowiedzi).
Wpadlem na taki pomysl: niech kazdy napisze jaki posiada procesor i ram, oraz ile wybraly lig, jak i jaka baze danych. Mam na mysli jednak tylko te osoby ktore rozegraly juz minimum 10-15 sezonow(albo maja doswiadczenie z poprzednich edycji), kiedy liczba nextgenow jest juz znaczna(bo przy mniejszej liczbie to kazdy moze sobie sam sprawdzic jak szybko smiga gra). To sporo ulatwiloby osobom rozpoczynajacym rozgrywke. Napewno ze wszystkich wpisow bedzie mozna wyciagnac samodzielnie wnioski ile ustawic u siebie dla w miare plynnej i komfortowej ryzgrywki.
Na koniec, moznaby takie zestawienie wrzucic gdzies w widoczne miejsce jako taka wskazowke jak oszacowac maksymalna liczbe lig jaka mozemy wybrac na poczatku.
Wtedy zamiast kazdy z osobna pytac o to samo, bedzie mozna zobaczyc jak konfiguruja rozgrywke bardziej doswiadczeni uzytkownicy, oraz patrzac na parametry ich sprzetu oszacowac jak to sie ma do naszego pc-ta.
Pozdrawiam i czekam na odzew z Waszej strony(dzieki za kazdy wpis)

DanielloIII Partyzant

28.01.2014 11:56    #3592     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
MarcinPSG. TO co opisałeś było już zgłaszane wcześniej. Wg Si te problemy są dobrze im znane.
Darein. Zgłaszane było wcześniej.
kuligu. <Zgłoszone> Zapytałem o co chodzi. Możliwe że to coś w stylu polityki Barcelony (choć osobiście w to wątpię). Co ciekawe nie zdarzyło Mi się to w innym klubie, zacznę nową grę Barcą dziś to zobaczę.
Szarlatan. Napisałem do Nich o tym. Ale jak sie orientuję żadna liga w grze nie odzwierciedla ich oryginalnego stylu gry.Chyba że się mylę to poprawcie mnie.

Przepraszam że kazałem tyle czekać na odpowiedz, ale chwilowo miałem problemy z moim komputerem.

Navy1910 Partyzant

27.01.2014 23:01    #3593     Sufler - Porady do gry - Fm14-problem z gra
Witam, kopiłem fm14, gdy wchodzę w grę wyskakuje mi błąd:
"błąd przy wczytywaniu gry"
gra się rozmazuje i gdy zapisze jakaś grę potem już jej nie mogę wczytać;(
Gałem na piracie i było okej a na oryginalnej się psuje (mam win7)

Wiecie co trzeba zrobic?

autor_nieznany Partyzant

Witam. Jak w temacie pisz mam problem. Po wczytaniu stanu gry wyskakuje okienko w windowsie okienko i pisze w nim "not well-formated (invalid token) at line 1 of Profile().xml" Pomożcie co mam zrobić bo sam już nie wiem. Próbowałem przeinstalować grę ale nie pomaga.Przywracanie systemu też nie przynosi efektu. Mam orginalną grę. Z góry dziękuję za odpowiedź.

bjaly17 Partyzant

problem polega na tym ze wgralem logopaki dla ekstraklasy ,I, II i III ligi, no i w niektorych klubach nie zmienilo sie logo, w kazdej z trzecich lig jest klub lub kilka bez loga. wie ktos jak to rozwiązać ? bardzo bym prosil o pomoc ;]

PavS Partyzant

Jak w temacie, mam całkiem ciekawego wychowanka, przyzwoite atrybuty na rygla defensywy czy OŚ, tylko problemem jest 169 cm wzrostu i 62 kg wagi. Obecnie jest w wieku 15 lat i ciekawi mnie jak bardzo może urosnąć, czy są to wartości stałe dla każdego gracza, czy losowe, określa to jakiś wzór, czy decyduje o tym przypadek? Pytanie do obeznanych w temacie.

ukinho Partyzant

Miałem podobny problem. Ponowna instalacja steama powinna pomóc

EndiM Partyzant

26.01.2014 21:41    #3598     Football Manager - Ogólna dyskusja - Netbook jaki FM
Witam. Poszukuje FM'a na netbooka Acer Aspire v5-121. Obsługuje oon 1366x768 także z rozdziałką nie powinno być problemu.

Procek 1.0ghz x2 AMD C-70 + Hd 7290 (256 pobrane z 2gb pamięci ram)

Bardzo dziękuje za odp !!

EloSxdd Partyzant

Siema!

Dawno nic nie pisalem, a zaczalem akurat grac w FM 12, takze moge tu o cos spytac ; )

Jak sobie radzicie moze z razaca nieskutecznoscia zespolu ?
Gram obecnie FC Porto, wyniki sa dobre, lecz drazni mnie kilka spraw..

Mianowicie statystyki wygladaja tak:

http://zapod(...)png.html

Najbardziej denerwujace jest to, iz kazdy pilkarz, z kazdej pozycji strzela z 30 metrow, mimo iz w instrukcjach utawione ma strzaly z dystansu na - rzadko.
Hulk - nominalny skrzydlowy w moim Porto, zachowuje sie jak schodzacy napastnik. i bombarduje bramke z 30-40 metrow, zdarza sie mu przedryblowac bramkarza, i uderzyc, jednak rzadko. Tylko DPŚ (Guarin) ma ustawione strzaly z dystansu czesto.

Macie moze jakies rozwiazanie tego typu problemy ?
Na dluzsza mete stusunek bramek do strzalow, staje sie wkur*iajacy ;/

miksur Partyzant

Witam, mam ten sam problem.
Przeinstalowałem sobie system, zainstalowałem ponownie FM'a, folder z sejwami mam na innym dysku bo tam mam wszytskie grafiki itp to zmienilem w opcjach miejsce folderu na zapisy i zaladowalem sobie gre chce zapisac i zonk... nie da sie... probowalem robic to co kolega radzil ale nie pomogło i nie wiem co robic bo bez sensu grac mi dalej na tym sejwie skoro nie moge zapisac;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution