Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

swider-oks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.03.2014 15:04    #3431     Sufler - Porady do gry - wersja 14.3.0 zapytanie
caly czas sa jakies problemy z ta wersja 3.0 czy mogl by ja ktos ogarnac. zaczynajac nowa rozgrywke pokauja sie jacys dziwni zawodnicy!!

Godlike87 Partyzant

Obejmując mój obecny klub moja baza treningowa miała 2 gwiazdki i udało mi się ją rozbudować do 4 gwiazdek i gdy złożyłem kolejną prośbę o rozbudowę ta została przyjęta i musiałem odczekać do 3 listopada następnego roku żeby baza została rozbudowana ale niestety gdy minął rok budowa bazy nadal była w fazie planowania i przesunięta o kolejny rok i kolejny i tak w kółko (ze szkółką młodzieżową było tak samo najpierw szło wszystko gładko i płynnie a potem przesuwanie o kolejne lata). Finansowo stoję bardzo dobrze więc na pewno nie jest to wina finansów i nie wiem czy to błąd gry czy miałem pecha i mój save ma buga :/ W patchu 14.3 naprawiano m.in taki błąd:
"naprawiono rozbudowę szkółki młodzieżowej, która do tej pory nie poruszała się do przodu mimo akceptacji prośby przez zarząd,"
I coś mi się wydaje że jak naprawiali ten błąd to spowodowali ten który mnie spotkał :/
Na forum si został zgłoszony chyba taki sam błąd ale niestety nie znam na tyle angielskiego żeby mieć pewność:
http://commu(...)ding-bug

lukaszszn Partyzant

12.03.2014 23:04    #3433     Sufler - Porady do gry - wersja 14.3.0 zapytanie
WITAM,.GRAM POGONIA W WYZEJ WYMIENIONEJ WERSJI I MMA TAKIE PYTANKO-CZY KTOS Z WAS MA PROBLEM ZE STROJEM DOMOWYM POGONI???

WSZYSTKIE ZESPOLY DOMOWE STROJE MAJA OK TYLKO POGONI NIE JEST OK,SPOTKAL SIE KTOS Z CZYMS TAKIM???

PROSZE O POMOC JAKBYCO,DODAM TYLKO ZE JKA WEZME WERSJE DOMYSLNA TO WSIO JEST OK

Qu. Partyzant

12.03.2014 10:34    #3434     Sufler - Porady do gry - Wersja 14.3
Zaktualizowałem swojego FM'a do najnowszej wersji 14.3 i mam pewien problem. Gdy chcę rozpocząć nową karierę(Na aktualizacji składów od Gietza tej najnowszej, jeżeli to ma jakieś znaczenie) nie działają mi pobrane oryginalne nazwy gazet, lig, zespołów i tak dalej. Na poprzedniej wersji wszystko było w porządku. Miał ktoś może ten sam problem lub wie jak mogę to naprawić?

Pikawa Artysta Rewolucji

11.03.2014 21:19    #3435     Sufler - Porady do gry - Rozwijanie młodych zawodników.
[quote="Cinek1013"]Witajcie !
Mam do was małą prośbę, mam w zespole kilku utalentowanych młodych zawodników którzy są zbyt słabi na grę w pierwszej drużynie(gram w lidze angielskiej więc ciężko żeby grali słabi zawodnicy) i nie wiem co dla nich będzie korzystniejsze. Lepiej żeby grali w rezerwach i zagrali te 7 meczy w pucharach i może z 3-4 z ławki w lidze w pierwszym zespole czy lepiej ich wysłać gdzieś na wypożyczenie ? Bazę i trenerów mam dosyć dobrych, nie schodzą poniżej 4 gwiazdek. Kupiłem tych zawodników bo później jak by się już rozwinęli to ciężko byłoby ich wyciągnąć. Jak wy radzicie sobie z takimi graczami ?
Z góry dzięki za pomoc.[/quote]
Najbardziej utalentowanych graczy nigdy nie puszczam z klubu. Jak już ma się "zepsuć" to wolę by zrobił to przy mnie - wtedy wiem, że z chłopaka więcej wykrzesać nie mogłem. Jak "zepsuje się" u kogoś, to zastanawiam się czy to przypadkiem nie przez to, że latał po wypożyczeniach jak szalony.
Nie jest chyba problemem wpuszczanie utalentowanej młodzieży nawet na ostatnie 5 minut jakiegoś wygranego meczu, nie licząc meczy z outsiderami czy meczów pucharowych.
.

Gallacher Partyzant

2,17 GHz , 1,5 GB RAM , GeForce 6600 125 MB , 160 Gb WD , Zasilacz Chieftec 500 , Płyta MSI , a mój FM 2011 chodzi dość słabo i wydajność gry jest na 1,5 Gwiazdki a dodam że jestem Informatykiem i optymalizowałem komputer jak optymalnie się da ale i tak to nic nie da z racji że mam słabiutki już sprzęt.Problem leży najwidoczniej w Tw hardwarze zresztą sprawdź czy inne edycję FM chodzą dobrze czy nie ? Sprawdź czy nie masz "syfu" na PC itp. i nie piszę tego by się wymądrzać tylko staram Ci się jakoś pomóc poza tym 2 Gb RAM to wydaje mi się taki minimalny standard jak na dzisiejsze czasy a i procesor typu Intel mnie nie przekonuję iż AMD procesory są idealny odnośnie gier - tak ponoć słyszałem i nigdy nie używałem Intela.Jaki masz system operacyjny ? Przypuszczam że któryś z tych nowszych typu "7" !? nie wiem czy wiecie ale wyłącznie połączenia sieciowego tez w jakimś stopniu stabilizuję grę - nie muli , zresztą proszę sobie na czas powyłączać połączenie sieciowe to sobie zobaczycie.Postaraj się precyzyjnie opisać co robisz gdy grę uruchamiasz bo działanie gry może być uwzględnione aplikacjami w tle typu - GG , Winamp itd. :)
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

dluki94 Partyzant

Siema,mam FM14 i zaczynając grę mam pół gwiazdki wydajności komputera i jedną gwiazdkę prędkości.Możecie mi powiedzieć jak to zmienić żeby gra lepiej chodziła albo coś.Mam parametry kompa raczej dobre i nie powinno być problemu.Pamięci na dysku też mam dużo.O co chodzi ??? Pomóżcie

davasarman Partyzant

10.03.2014 09:40    #3438     Sufler - Porady do gry - problem z dodaniem managera.
I jak? nikt do tej pory nie miał takiego problemu? dlaczego nie mogę dodając kolejnego managera wybrać dla niego klubu? :( pomocy!

bondzi Partyzant

09.03.2014 20:58    #3439     Sufler - Porady do gry - Problem grając dwoma trenerami
Co do zwolnienia agenta, myślę,że nic nie da bo problem dotyczy 2 trenera który w żaden sposób nie jest związany z tym zawodnikiem.
Wcześniejszego save'a nie mam niestety... Może rzeczywiście urlop dla trenera który dostał omyłkowo to żądanie coś pomoże.

bondzi Partyzant

09.03.2014 20:19    #3440     Sufler - Porady do gry - Problem grając dwoma trenerami
Siema, gram obecnie dwoma trenerami, jednym prowadząc klub drugim reprezentację już przez dłuższy czas. Problem pojawił się po jednym z meczy kiedy po dobrym meczu zawodnika mojego klubu jego agent zażądał nowego kontraktu dla niego. Nie byłoby problemu gdyby dane żądanie nie pojawiło się również w wiadomościach mojego trenera którym prowadzę reprezentacje.... Nie mogę odrzucić tej prośby a jak próbuje ją np. negocjować lub akceptować to wyskakuje błąd-crush dump. Próbowałem akceptować/odrzucać żądanie trenerem klubowym, zapisać grę w innym pliku i odtworzyć,ale dalej jest problem. Czy ktoś wie jak to mogę rozwiązać???? z góry dzięki za rady :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution