Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

grabaz86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja mam problem innego typu a mianowicie, po każdym meczu wyskakuje mi taki komunikat http://zapod(...)png.html i muszę jeszcze raz uruchamiać FM bo jakby zmieniała się rozdzielczość. Ktoś może mi pomóc.

grabaz86 Partyzant

08.11.2014 11:16    #2862     Sufler - Porady do gry - mecz-błąd
Mam identyczny problem i proszę o poradę Czy to może być bug gry??

Tom88 Partyzant

08.11.2014 10:17    #2863     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia
Rozwiązałem problem, usunąłem te zdjęcia co z waszego megapacka skopiowałem - te które nie miały nr id tylko nazwy

Tom88 Partyzant

08.11.2014 09:34    #2864     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia
Mam taki problem że normalnie mi się zdjęcia wczytywały wczoraj, mam ich ponad 100tyś, skopiowałem sobie do nich zdjęcia z waszego Facepacki CM Revolution Cut-Out Megapack v2.0 te które nie miałem, jak zawsze programem fmXML nadpisałem plik config.xml a tu się okazuje że żadne zdjęcia mi się nie wczytują. Oczywiście mam odznaczone buforowanie skórki. Nie mam pojęcia dlaczego mi nie działa, od lat tak robię

westwest55 Partyzant

[quote="Bolson"][quote="westwest55"]Hej mam problem , zepsuł mi się cd-rom a mam wersje pudełkową fm 15 i tu moje pytanie czy jak wprowadze klucz z gry to gra mi sie pobierze automatycznie czy bede musiał ją instalować z płyty?[/quote]
Oczywiście, że pobierze się automatycznie po wpisaniu kodu.[/quote]

ok dziekuje za pomoc to cdromu nie kupuje w tym roku

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote="westwest55"]Hej mam problem , zepsuł mi się cd-rom a mam wersje pudełkową fm 15 i tu moje pytanie czy jak wprowadze klucz z gry to gra mi sie pobierze automatycznie czy bede musiał ją instalować z płyty?[/quote]
Oczywiście, że pobierze się automatycznie po wpisaniu kodu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

westwest55 Partyzant

Hej mam problem , zepsuł mi się cd-rom a mam wersje pudełkową fm 15 i tu moje pytanie czy jak wprowadze klucz z gry to gra mi sie pobierze automatycznie czy bede musiał ją instalować z płyty?

Gietz Polski Szef Researchu

[quote="robal15"]Nareszcie dostałem klucz do pełnej wersji. Zobaczę, czy jest Manuel Pablo oraz, czy zmienili coś w silniku.[/quote]
Nie będzie zmieniony, bo nie ma uaktualnienia bazy danych.

[quote="gregryszka"][quote="Piwowarek78"]A ja widzę, że problem ze zmianami zawodników nie został rozwiązany. W 1 lidze polskiej widzę, że zawodnicy schodzą w 1,2, 19 i 42 minucie (nie są zmieniani). Dotyczy to głównie Dolcanu i Sandecji. To powoduje, że kończą mecz w składach 7 osobowych. Czy ktoś to już zgłaszał?[/quote]
Zglaszalem to na forum,a odpowiedni ludzie wyslali mojego sejwa do SI,ktory ponoc w tym grzebie,wiec bedzie niebawem poprawione,mam nadzieję[/quote]
Zgłoszony, ale do pełnego rozwiązania potrzebny jest sejw sprzed meczu. Staram się odtworzyć tą sytuację, ale w żadnym meczu gracze nie opuszczają boiska, próbuję dalej. Jeżeli masz jakiś sejw nawet miesiąc przed tym meczem to też chętnie skorzystamy.

kondi192 Minister Kultury

07.11.2014 18:26    #2869     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką!
hmm... możliwe, że coś ze sterownikami od karty graficznej. Spróbuj przeinstalować (lub zaktualizować) stery od grafiki, directX itd. i wtedy zobacz czy problem się powtarza.

Domkar Partyzant

07.11.2014 17:23    #2870     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką!
Witam! Mam następujący problem z grafiką, że przycisk NIE/ANULUJ - przybiera zielone odcienie, ale nie w całości tylko tak jak widać na screen.
Co to może być?

Mój komp -

I problem - https://lh5.g(...)anie.PNG

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution