Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2014 12:12    #2851     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z beta
[quote="Piotrek0307"]Witam,
Kupiłem w dniu premiery na Allegro kod Steam do FM2015. Problem jest w tym, że gra odpala sie na becie 15.0.3. Czy są dwa kody ? Jeden do bety, a drugi już do normalnego FMa ?[/quote]

Różnie z tym bywa. Czasami jeden kod wystarczy a czasami dosyłają drugi.
Podaj link do aukcji i napisz, że masz wersję bez aktualizacji - dodatkowo zobacz czy masz włączone aktualizacje w steam.

Piotrek0307 Partyzant

09.11.2014 12:02    #2852     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z beta
Witam,
Kupiłem w dniu premiery na Allegro kod Steam do FM2015. Problem jest w tym, że gra odpala sie na becie 15.0.3. Czy są dwa kody ? Jeden do bety, a drugi już do normalnego FMa ?

mOdY_OWEN Partyzant

09.11.2014 11:03    #2853     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Witam,
Mam problem z dodaniem zdjęcia menedżera. Gram FM Classic. Mam zdjęcie 180x180 (co prawda nie cut out), ale w starych działało. Próbowałem wszystkich znanych mi sposobów z tworzeniem pliku config itd. i nic nie działa, a gdy chcę dodać w ustawieniach to pisze "otwarcie pliku niemożliwe", może to błąd gry.
Proszę bardzo o pomoc.
Dzięki z góry

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="LuaLua."]Mam taki dziwny problem. Grałem Lechem, odpadłem w fazie grupowej LE, odpadłem z PP w 4 rundzie, skończyłem w strefie spadkowej (dużo kontuzji, cały zespół niezadowolony) i przychodzi następny sezon a ja zaczynam eliminacje do LE od pierwszej rundy. Nagrodę Fair Play według PZPNu otrzymał Piast a w drugim komunikacie napisano, że jednak Lech. Nie rozumiem tego. Chodzi o jakieś finansowe fair play? :)
http://i.imgur.com/QexGefg.jpg[/quote]
Nagroda dla Piasta to nagroda wręczana przez Ekstraklasę, co roku klub z najlepszą dyscypliną taką dostaje.
Miejsce całego kraju w klasyfikacji Fair Play daje mu dodatkowe miejsce w pucharach. Pod tym względem wszystko jest w porządku. Dodatkowe miejsce zajmuje kolejny zespół z ligi. Gdyby była taka szansa, to podrzuć mi proszę link do sejwa na, zobaczyłbym dlaczego był to Lech - może inne zespoły nie miały licencji na puchary?

grabaz86 Partyzant

[quote="pikawa94"][quote="grabaz86"]Ja mam problem innego typu a mianowicie, po każdym meczu wyskakuje mi taki komunikat http://zapod(...)png.html i muszę jeszcze raz uruchamiać FM bo jakby zmieniała się rozdzielczość. Ktoś może mi pomóc.[/quote]
Hmm... Spróbuj:
Moje Dokumenty -> Sports Interactive -> Football Manager 2015 -> skins -> NAZWA SKINA -> panels -> usuń plik "match post match panel"[/quote]

Dzięki Pikawa pomogło

LuaLua. Partyzant

Mam taki dziwny problem. Grałem Lechem, odpadłem w fazie grupowej LE, odpadłem z PP w 4 rundzie, skończyłem w strefie spadkowej (dużo kontuzji, cały zespół niezadowolony) i przychodzi następny sezon a ja zaczynam eliminacje do LE od pierwszej rundy. Nagrodę Fair Play według PZPNu otrzymał Piast a w drugim komunikacie napisano, że jednak Lech. Nie rozumiem tego. Chodzi o jakieś finansowe fair play? :)
http://i.imgur.com/QexGefg.jpg

kopacz Młody aktywista

FM jak to FM pewnie będzie grywalny przed świętami, aktualnie silnik meczowy jest całkowicie zwalony, wyniki meczów w niższych ligach to też jakiś komos, na dodatek mieli w Si problem z tak prostą rzeczą żeby zniknął napis, że ktoś posiada wersję beta i aktywowało mu fulla :D

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="grabaz86"]Ja mam problem innego typu a mianowicie, po każdym meczu wyskakuje mi taki komunikat http://zapod(...)png.html i muszę jeszcze raz uruchamiać FM bo jakby zmieniała się rozdzielczość. Ktoś może mi pomóc.[/quote]
Hmm... Spróbuj:
Moje Dokumenty -> Sports Interactive -> Football Manager 2015 -> skins -> NAZWA SKINA -> panels -> usuń plik "match post match panel"
.

Ignachinio Partyzant

08.11.2014 12:56    #2859     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015 dodatki
Mam pytanko, zakupiłem w dniu dzisiejszym FM 2015. Czy dodatki z FM 2014 działają tutaj? Czy jak zacznę teraz grę a wyjdą niższe ligi polskie (bardzo mi na tym zależy) to będę je mógł wgrać bez problemu? Co z dodatkami typu koszulka loga? Będzie to działało?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
[quote="robal15"]Potestowałem trochę na tym silniku i okazało się, że go nie zaktualizowali...

Pierwsza rzecz która się rzuca to nieporadność bramkarza przy rzutach wolnych. Gdy piłka leci w niego to ją unika, a gdy w bok, to spaceruje w stronę słupka zamiast się rzucić.

Druga rzecz: Atrybuty piłkarzy to dalej fikcja. Zawodnik z atrybutem 10 strzela gole z dystansu a z 18ką nie potrafi. Albo weźmy takiego Dos Santosa. O dziko on potrafi wygrywać pojedynki z rosłymi obrońcami, gdzie jego atrybuty w główkowaniu oraz wyskoku wynoszą 5.

Trzecia sprawa: brak prostopadłych piłek oraz akcji sam na sam. Gole wpadają po szczęśliwej wrzutce albo po stałych fragmentach.

Czwarta sprawa: mecze są nudne. Każda drużyna strzela tylko z dystansu.

Piąta sprawa: bramkarz zbyt długo zbiera się po pierwszym strzale, ba, on stoi jak wryty i nic nie robi.

@Gietz, śmieszne jest to, że baza jest zamknięta i nie możecie dodać jednego zawodnika. Czyli że co? Fan klubu ma czekać pół roku aż ją zaktualizujecie? Dla mnie jest to na rękę, że go nie ma, ale to bardzo źle o Was świadczy... wyobraź sobie, co by się stało, jakby o takim Ronaldo albo Messim zapomnieli...[/quote]

Mam kompletnie inne wrażenie. Wezmę tylko jeden przykład, bo jest najbardziej obrazowy. Otóż za celność strzału z dystansu nie odpowiada tylko atrybut "strzały z dystansu". Na wykonanie strzału z dystansu ma na wpływ motywacja, taktyka, pogoda, umiejętność krycia rywali, taktyka rywali, atrybuty psychiczne, ability, być może reputacja oraz kilka innych czynników.

[quote="westwest55"]Hej mam problem , zepsuł mi się cd-rom a mam wersje pudełkową fm 15 i tu moje pytanie czy jak wprowadze klucz z gry to gra mi sie pobierze automatycznie czy bede musiał ją instalować z płyty?[/quote]

Mam wersję pudełkową i w ogóle nie korzystałem z płyty. Gra działa.

[quote="ProXima"]Pytanie dotyczące scoutingu. Czy jeśli mam 3 scoutów którzy mają na full wiedzę o Niemczech, Austrii i Szwajcarii to oni dają mi coś do % znajomości świata czy wystarczy jeden scout i nic się nie zmieni? Bo szczerze powiedziawszy wolałbym ich wydupcyć i załatwić sobie scoutów z innych państw.[/quote]
Zapisz grę, wydupcz i daj nam znać jak Ci poszło :-). Mówię serio, bo przecież korzystając z zapisu gry można łatwo to przetestować samemu.

[quote="janko05"]2 crashdumpy w ciagu 30 min.... po mniej więcej takim samym czasie od rozpoczecia gry[/quote]

Może załadowałeś zbyt dużą bazę danych?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution