Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

grabaz86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy ktoś wie jak zrobić aby w FM15 toczył się mecz nawet podczas zminimalizowania gry? Teraz gdy zminimalizuje to jakby się zawieszał czy pauza była. W FM 14 nie było takiego problemu mogłem zminimalizować,a mecz toczył się dalej

Karatakus Partyzant

[quote="kamil_radek"]Taki problem to nie problem zawsze kogoś z wolnego transferu można niezłego zgarnąć. Wypróbuje te krycie strefą i dam znać Spoko[/quote]

Dokładnie to jest menu taktyka-->piłkarz-->wybierasz pozycje obu ŚO i każdemu na dole w ustawieniach stałych fragmentów gry w defensywne rzuty rożne ustawiasz--->krycie strefowe w polu bramkowym (jeśli kogoś interesuje to w rzutach wolnych mam po prostu krycie). Sprawdziłem statystyki (gram Śląskiem Wrocław, więc żadnych tuzów w obronie nie mam) w ostatnich 50 meczach (łącznie ze sparingami) 8 bramek straconych po rzutach rożnych i żadnej po rzutach wolnych.

Kaczy1982 Partyzant

Witam. Rozpocząłem Widzewem. W pierwszy sezonie awans z pierwszej pozycji + wygrany puchar polski.

Problem? Mianowicie zarząd udostępnił mi budżet na pensje w wysokości 30k Euro , aktualnie wydaje 7k Euro i każdy w miarę rozsądny zawodnik którego chcę kupić i jest zainteresowany dołączeniem do mnie oczekuje wynagrodzenia 1,5k + na tydzień , nawet zawodnicy porównywali z moimi. Ja natomiast maksymalnie mogę zaoferować 700 Euro i tu się robi straszny problem. Bo muszę zatrudniać jakiś słabeuszy żeby uzupełnić skład.

Nie ma możliwości zwrócenia się do zarządu o zwiększenie maksymalnej pensji zawodnikom...

Klub ma mnóstwo kasy , suwak mam przesunięty na maksa na pensje bez budżetu transferowego. Mam 23k wolne na wyngrodzenia a nie mogę nic więcej proponować.

Czy to jest błąd ?Czy to się zmieni jak zarobię więcej kasy ale obawiam się że teraz z tym składem będzie ciężko, bo liczyłem na fajne wzmocnienia a tu nic.

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Bartuniu Partyzant

15.11.2014 16:32    #2764     Sufler - Inne - Rzuty Rożne
W defensywie nie ma problemów. Chodzi mi o ofensywne rogi

marcinoo Partyzant

witam, nie wiem czy wybrałem dobry temat. Mam problem z grafiką a dokładnie z flagami. W pewnym momencie w czasie gry zniknęły wszystkie europejskie flagi( reszta jest ok). Przy zawodnikach nie ma flag i jest puste pole. Co ma zrobić aby znowu było ok?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
15.11.2014 13:20    #2766     Football Manager - Kącik graficzny - Interfejs- Barwy
Menubar nie jest zawsze w klubowych barwach. W pewnych działach "nieklubowych" pozostaje" szary. Nie ma też barw, gdy jest się bezrobotnym. Jeśli problem występuje mimo to, podeślij tu jakiś screen z gry, żebyśmy zobaczyli, jak to się u ciebie prezentuje.
twitter.com/Ceyvol

szymon89 Partyzant

15.11.2014 12:34    #2767     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy sami schodzą z boiska
Mam problem, bo w trakcie niektórych spotkań systematycznie schodzą zawodnicy drużyny przeciwnej. Ktoś z Was miał taką sytuację? Da się coś z tym zrobić?

kamil_radek Partyzant

Taki problem to nie problem zawsze kogoś z wolnego transferu można niezłego zgarnąć. Wypróbuje te krycie strefą i dam znać Spoko

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam, chciałbym prosić o kontakt (donosy) osobę, która zajmuje się dodawaniem drużyn / lig w panelu manifestów. Problem w tym, że chcę wkrótce zacząć rozgrywkę na bardzo niskim poziomie i w związku z tym trzeba by troszkę tam namieszać, abym mógł umieszczać manifesty. Nie chcę zdradzać (na razie!) publicznie co za ekipę i gdzie chcę poprowadzić, dlatego proszę o kontakt na priv.

mordzia89 Partyzant

15.11.2014 11:15    #2770     Football Manager - Kącik graficzny - Interfejs- Barwy
Witam. Mam mały problem ponieważ nie mam interfejsu w barwach po lewej stronie. Gdzie może leżeć problem ?
Pozdro !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution