Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Bez problemu pasuje ten z Fm14.
Tutaj link : http:(...)v4.0.zip

magic10rm Partyzant

ja miałem tylko 2 crashe odkąd mam grę, więc na to nie narzekam. Podejrzewam że to kwestia czysto indywidualna, ale czym spowodowana to nie mam pojęcia. Co do silnika meczowego, to po części podzielam obie wasze opinie. Zdecydowanie silnik 15 jest lepszy, bardziej elastyczny, dający wiecej opcji, oddający to co chcemy w naszej taktyce - a z drugiej strony chyba bardziej narażony na błędy przez jego "wielkość".
Błąd w kryciu przy wrzutkach, rożnych jest tak nagminny że skutecznie zniechęca do gry. Czekam na patch, który, miejmy nadzieję, poprawi to cholerstwo.

Co śmieszne: próbowałem krycia indywidualnego (na skrzydłowych i środkowym napastniku) żeby zapobiec wrzutkom, wiecie co się stało? Obrońcy zeszli do środka, zostawiając skrzydłowych bez opieki (haha), drużyna przeciwna non stop przechodziła do kontrataku 6 na 1 (+bramkarz) i masowo marnowała 300% sytuacje. Mecz wygrałem 4-1, żałuję, że go nie zapisałem. Tłumaczę sobie to tak: istnieje w grze problem z wrzutkami, które są zbyt skuteczne. Ustawiamy krycie,żeby skrzydłowi mieli ograniczone opcje na wrzutki. Gra wychodzi z założenia, że musi więc ograniczyć bramki z dośrodkowań i robi to w przewrotny sposób. Daje mimo wszystko więcej okazji na dośrodkowania, ale upośledza wykończenie drużyny atakującej. Czyli cel CZĘŚCIOWO zostaje osiągnięty ;D

Bawi mnie ten Menager i irytuje, ma tyle błędów, a mimo wszystko jakoś mnie do niego ciągnie ;)

hotalinho Partyzant

20.11.2014 12:39    #2733     Sufler - Porady do gry - Pomarańczowy obraz 3D/2D
Słuchajcie, a istnieje możliwość, że kupiłem wadliwą grę ? I drugie pytanie czy jest tu jakaś oficjalna strona, gdzie rozwiązują problemy ? Może sekret tkwi w czymś zupełnie błahym

michal591 Partyzant

Jak myślicie następny patch choć trochę grę poprawi? Póki co gra się naprawdę nieprzyjemnie, ni być fajnie wszystko wygląda, ale to co się dzieję czasami w meczu to jakaś masakra, wydaję mi się, że za dużo bramek traci się po rzutach rożnych, no i ta gra się strasznie długo zapisuje, takich problemów nie powinno być, bo przecież płacimy pieniążki za tą grę, na pewno już nigdy nie kupię na premierę FM, bo zawsze na początku jest masa błędów.

Monster112233 Partyzant

Face zawodnika jest, tylko nie ma jego prawdziwego nazwiska..... Jak ten problem wyleczyć? :)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Strona główna - artykuł o reprezentacji Niemiec. Nie mam zamiaru linkować.

...Edytka podpowiada, że robię się stary i nie doczytuję, w czym tkwi problem.
twitter.com/Ceyvol

ccubus Partyzant

19.11.2014 18:18    #2737     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
[quote="myfunnygame"]wolno to znaczy jak? Ja pod koniec sezonu mam po 80-90% na 3 taksach, jak będziesz zmieniał pół składu to szybciej im spadnie znajomość taktyki, i będą sie musieli znów uczyć(ci nowi zawodnicy).
Kondycja odbudouje się po pierwszym dniu przerwy, ćwiczę różnie ale zapomniałem o kondycji w przedsezonowym przygotowaniu.[/quote]

po jednym-dwóch dniach bez grania zawodnicy nie mają już 100% ogrania. gram co trzy dni, więc rotuje składem, ale w 14 nie było takiego problemu. stopień znajomości taktyki mam wysoki. nie mam pomysłu w czym może tkwić problem

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
19.11.2014 15:43    #2738     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
[quote="palikot33"]Mianowicie gram w Polskich ligach i denerwuje mnie fakt, że jak chcę sprowadzić jakiegoś no name'a co ma 17 lat i urodził się w Bóg wie gdzie, a jest talentem, to chce zarabiać od razu 300k€, co na polskie warunki jest przesadzone. To samo z graczami polskimi, którym skończyły się kontrakty i wiele nie znaczą w polskiej lidze, też mocne sumy trzeba na nich kłaść, co w poprzednich FMach było rzadkością, 100k€ to już takie wygórowane MAXIMUM było. Co sądzicie o tym "błędzie"?

PS. przez to mam ciągłe problemy finansowe, w jakim klubie bym nie grał, średniacy dużo mnie kosztują.[/quote]
Rzucisz jakiś przykład takiego polskiego gracza po pierwszym sezonie? U mnie zawsze kwoty były sensowne, nawet Marco Paixao można było zatrudnić za 60-70 tysięcy zł miesięcznie.

Crusaders... Partyzant

Panowie gadacie głupotki jeśli chodzi o crashe. Mam w tej materii ogromne doświadczenie, bo walczyłem z nimi w FM-ie 2012. Nie wynikają one z błędów gry tylko z problemów z zaśmieconym systemem i brudnym kompem. Mnie pomógł format, przejście na W7 i gruntowne wyczyszczenie kompa. Od 2013 crashe zdarzają się sporadycznie. Najczęściej pojawiają się wtedy jak mam mocno zawaloną pamięć różnymi dupereleami.
SI może ponosić winę za wysypywanie się gry w niektórych momentach, ale notoryczne crashe wynikają z tego co napisałem.

hotalinho Partyzant

19.11.2014 13:14    #2740     Sufler - Porady do gry - Pomarańczowy obraz 3D/2D
Witajcie. Wczoraj kupiłem synowi nowego FM 2015. Niestety jest jakiś problem, gdy włącza mecz 3D, a nawet zmienia na 2D to ma jakiś pomarańczowo-czerwony obraz. Zaznaczam, że w poprzednią wersje 2014 grał normalnie choć komputer do najnowszych nie należy. Zastanawiam się czy ta wersje jakoś się zmieniła i to wina komputer czy brak mi jakiegoś dodatku. Prosze o pomoc i dziękuję :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution