Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam !
Od dłuższego czasu borykam się z problemem w tworzeniu taktyki opartej na formacji 4-1-1-3-1. Grałem Swansea taktyką 4-3-3(barcelońskie z 1 DP i 2 ŚP i w pierwszym Sezonie udało mi się zająć 3 miejsce dzięki czemu w kolejnym sezonie miałem zagrać w LM. Dokonałem kilku transferów aby wzmocnić skład przed walką na 3 frontach. Udało mi się ściągnąć dobrego ŚPO więc chciałem przesunać jednego z ŚP trochę wyżej ale po tym zabiegu na półmetku kolejnego sezonu jestem na 13 miejscu i nie mam kompletnie pojęcia co mogę poprawić.
Mógłbym zmienić taktykę i grać znów 4-3-3 ale w zasadzie od zawsze chciałem stworzyć taktykę na formacji 4-1-1-3-1 i jest to jedyna formacja z której nigdy mi się nie udało stworzyć dobrej taktyki. Dlatego proszę was o pomoc. Poniżej screeny składu, taktyki, poleceń drużynowych i indywidualne.
http:(...)3931.png
http:(...)9942.png
Indywidualne polecenia:
GK - Podawaj krócej, Podawaj obrońcom
RB i LB - Trzymaj się lini, Biegnij z piłką skrzydłem, Podawaj krócej, Krótsze krycie
CB - Podawaj krócej, Krótsze krycie
DP - Podawaj krócej, Krótsze krycie, Więcej pressingu
ŚP - Podawaj krócej, Krótsze krycie, Więcej pressingu, Mniej drybluj
LPO i PPO - Podawaj krócej, Więcej ryzykownych podań
ŚPO - Podawaj krócej, Szukanie gry, Więcej pressingu, Częściej strzelaj
N - Utrzymuj pozycję, Podawaj krócej
Gdyby ktoś był tak miły aby pomóc mi ulepszyć lub poprostu wyjasnił w czym tkwi błąd byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.

kell1987 Partyzant

[quote="kaka13"]mam bardzo podobny problem, gra mi się włącza ale jak daje dalej aby był następny dzień wyskakuje mi ten komunikat a gra się wyłącza.

Teraz przypatrzyłem się i zauważyłem, że crashuje mnie w każdy wtorek, nie wiem o co chodzi. [/quote]

a masz jakieś dodatki wgrane? bo ja kiedyś miałem podobny problem, ale to dlatego, że miałem za dużo dodanych lig w editor data

skupa89 Partyzant

Siema.
Jak ustawiacie treningi w FM 2015?
Moi zawodnicy trenowali kondycyjnie przez okres przygotowawczy. Później na zmianę co tydzień trenują wszystkie człony treningu który mam na liście, bez kondycyjnego, trening taktyczny jest dwa dni przed każdym meczem. Jako trening który jest ciągle ustawiony mam trening elastyczny który ma wysoką intensywność reszta treningów jest zmieniana w intensywności od mojego widzimisie. Trening indywidualny dla każdego zawodnika to jego pozycja na boisku, intensywność średnia bądź lekka . Moje pytanie brzmi dlaczego bardzo wolno podnoszą się im atrybuty? Mam bardzo dobrze rozbudowane obiekty treningowe. Ktoś, coś wie na ten temat? A może podpowiecie jakiego schematu używać podczas trenowania zawodników żeby jak najwięcej z nich wycisnąć.
Będę wdzięczny ;)

kaka13 Partyzant

mam bardzo podobny problem, gra mi się włącza ale jak daje dalej aby był następny dzień wyskakuje mi ten komunikat a gra się wyłącza.

Teraz przypatrzyłem się i zauważyłem, że crashuje mnie w każdy wtorek, nie wiem o co chodzi.

kell1987 Partyzant

[quote="myfunnygame"]http://www.forumpc.pl/topic/54564-rozwiazanyfootball-manager-2008-instalacja-problem/

moze to ci pomoże, grasz na piracie? :)[/quote]

przeciez napisał, że płyta z grą jest oryginalna

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

http://www.forum(...)problem/

moze to ci pomoże, grasz na piracie? :)

gargamel040794 Partyzant

Witam.
Panowie, również mam ten sam problem i proszę o pomoc. Kupiłem grę na steamie i przy uruchomieniu wyskakuje crash dump. W czym tkwi problem? Jak się go pozbyć? Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

A Seed Partyzant

20.11.2014 21:28    #2728     Sufler - Dodatki do gry - PROBLEM Z HOME KITS!!
Witam serdeczni, jestem tutaj nowy.

Wiem, ze powyższy temat był już ponoć wałkowany, ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na zaistniały problem...
mianowicie nie wyświetla mi żadnych "home kits'ów" dla żadnej drużyny.. tylko kitsy away.. Próbowałem wszystkiego co mi znane, a laikiem nie jestem - gram od czasów Championship Manager 94 =P

Wyczytałem gdzieś coś o dodaniu w pliku konfig linijki określającej sezon w którym dany strój ma być wyświetlany, ale po pierwsze nie kumam o co chodzi? po drugie jak taka linijka ma wyglądać - jak ją napisać, gdzie wkleić.

Po prostu pomózcie, bo wkurza mnie perspektywa gry z tylko jednym strojem, gdy wiem że wszystko jest jak należy, a grę też mam oryginalną.

Dziękuję z góry za pomoc.

dam1934 Partyzant

20.11.2014 20:55    #2729     Sufler - Porady do gry - Dortmund II nie rozgrywa meczów
Witam.
Mam taki problem, że druga drużyna BVB nie rozgrywa meczów. Dlaczego tak się dzieje? Drużyna U-19 normalnie rozgrywa mecze.

PrimoHombre Partyzant

Witam.

Problem z zainstalowaniem Fm 2011 na laptopie z Win 8.1 Podczas instalacji pojawia się następujący komunikat :
"Błąd trybu interaktywnego. Nie jest dostępny interaktywny tryb pracy Instalatora" itd.
Byłbym wdzięczny za okazaną pomoc.
Płyta z grą jest oryginalna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution