[quote="romantico"]Tu jest ten skrót:
https(...)Zy6wz3_s[/quote]
Dobra. Powiedz mi jeszcze: co z tego? Twój kolega nie twierdził że problemem jest to że Japonia w jakimś meczu wygrała z Polską, tylko że zawsze trafiała do finałowej czwórki co jest
bzdurą. Dowodów jest od mnoga, każdy może też odpalić jakiegoś sejwa z FM14 i zobaczyć że taki błąd nie istnieje, a Makaron pisze o tym, i pisze ...
http://footb(...)-to-win/
[quote="romantico"]Gietz : pisze tutaj, gdyż po części reprezentujesz SI : doskonale wiesz, że SI zadeklarowało, że błędy z FM14 będą naprawione w 15 ( to tłumaczenie na pojawiające się błędy po łatce w marcu) i dalej sie one pojawiają, więc co robiło SI przez te pół roku?[/quote]
Chodziło o to że nie ma sytuacji w której zgłoszone do tej pory błędy są usuwane z listy rzeczy do poprawienia, tylko że jest ciągłość prac. Prawie wszystkie zostały załatane, widać przy niektórych były problemy, konflikty z innymi zmianami albo całe moduły będą zmieniane niedługo, wtedy ze zmianami się czeka, i to nie tylko przy FMie, ale też w innych dziedzinach. Bywa też że błąd pojawia się w podobnej formie ale wynika z czegoś zupełnie innego - nie można za taką sytuację nikogo winić.
[quote="romantico"]Może jest tak, że "nasz" polski człowiek w SI nic nie może jak tylko zgłaszać błędy, które i tak nie są naprawiane. Zawsze możemy zrobić ranking : wypisz co zgłosiłeś a my sprawdzimy ile zostało w grze rozwiązane, bo ja ciągle w komentarzach meczowych widzę krzaczki w stylu "male%1" czy podobne.[/quote]
Nie mogę pisać o tym więcej niż pisałem do tej pory. Wszystkie błędy które zgłosiłem w czasie swojej pracy zostały poprawione, albo wiem dlaczego nie mogły zostać poprawione. Wsiadanie na moją pracę i pozycję jest niewłaściwe - zwłaszcza jeżeli ani o jednym, ani o drugim nie wiesz nic. Zresztą, masz przykłady jakichś błędów zasad/danych lig polskich które były obecne w FM14 i w FM15?
[quote="romantico"]Napisałbym to na forum SI - ale za takie kąśliwe komentarze zaraz mnie tam zbanują, bo nie lubią tam krytyki.[/quote]
Po prostu przyjęli tam dobrą zasadę, którą ja w tym roku zignorowałem - wiedzą że z tej rozmowy po zgłoszeniu błędu nie przyjdzie nic pożytecznego. Ja wdałem się z rozmowę z Tobą i makaronem i teraz w kółko czytam te same posty, już wchodzą teksty o tym że ignorują nas bo jesteśmy Polakami (taaa ...), albo dlatego że nas/mnie nie lubią. Strata czasu. Poza tym tam tolerowany jest znacznie niższy poziom chamstwa niż na CM Rev, więc bany/ostrzeżenia wyłapałbyś za brak kultury i za słownictwo, nie za sam fakt krytyki.
Najnowsze posty