Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kurtzouma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2014 00:34    #2671     Sufler - Porady do gry - Problem z newgenami
Tak jak w temacie. Rozegrali jeden mecz, ten testowy, dałem im kontrakty, ale nie mogą grać, nawet w sparingach. Ktoś miał podobny problem? Błąd gry czy ja robię coś źle? Z góry dziękuję za pomoc.

czarnyafc Partyzant

Witam! Na początku sezonu wypożyczyłem kilku zawodników ponieważ nie mieli szans na gre. Oczywiście zaznaczyłem opcje "może zostać ściągnięty z powrotem " teraz gdy pół mojej drużyny jest kontuzjowane chciałbym ich ściągnąć ale nie mogę znaleźć tej opcji. Drugim problemem jest to że gdy chciałbym wypożyczyć do mojego Arsenalu np Dzeko to nie moge, pomimo tego że jest dostępny do wypożyczenia ja mogę go tylko kupić. Pomóżcie bo niedługo ja jako manager będe musiał ubrać koszulkę i wyjść na boisko! :) FM 2014

romantico Partyzant

[quote="karo"]Jak masz 100% wiedzy na temat danego kraju, to teoretycznie powinno pokazywać wszystkich piłkarzy,
Otóż Twój problem może wynikać, z nieodznaczenia w Filtrze kilku opcji, są to ,,Pokaż": Realistyczne Transfery, bądź ,,Wyłącz": Piłkarze z klubu X tj. twojego, w przypadku reprezentacji, może być zaznaczona opcja nie pokazuj zawodników z listy krajowej, albo już powołanych.[/quote]

Ja nie rozumiem czemu min/max płaca nie jest atrybutem do wyszukiwania.

chickenup82 Partyzant

[quote="mat_eyo"]Gdzie dokładnie są te opcje? Kurcze gram w CMa i FM od kilkunastu lat i nigdy nie miałem takiego problemu z interfejsem jak w obecnej części, nieintuicyjny, nic nie mogę znaleźć :/[/quote]

najbardziej nieintuicyjne jest menu taktyki przed spotkaniem. a juz okno "przeciwnik" doprowadza do szewskiej pasji!!!!!!!!!!!

orbit222222 Partyzant

25.11.2014 17:39    #2675     Sufler - Porady do gry - problemy z instalacja FM15
WIta . Kupiłem dzisiaj Fm15 i mam problem ze steamem . Mianowicie właczam instalowanie w steamie ,zaczynam sie instalacje i wyskakuej bład:(serwery zawartości nieosiągalne steam) , Wie ktoś o co w tym chodzi ?

Darren24 Partyzant

25.11.2014 14:12    #2676     Sufler - Porady do gry - Fm 2015,problem ze Steamem
Witam.Kupilem oryginalna gre,wszystko ladnie pieknie,ale jak chce pograc u brata na kompie to ciagle musze wpisywac kod aby uwierzytelnic jego komputer.Tak jest za kazdym razem jak chce u niego na kompie pograc,strasznie denerwujace.Probowalem juz zmienic nazwe ClientRegistry ale to nic nie pomaga.Jakies pomysly?

mat_eyo Partyzant

Gdzie dokładnie są te opcje? Kurcze gram w CMa i FM od kilkunastu lat i nigdy nie miałem takiego problemu z interfejsem jak w obecnej części, nieintuicyjny, nic nie mogę znaleźć :/

karo Partyzant

Jak masz 100% wiedzy na temat danego kraju, to teoretycznie powinno pokazywać wszystkich piłkarzy,
Otóż Twój problem może wynikać, z nieodznaczenia w Filtrze kilku opcji, są to ,,Pokaż": Realistyczne Transfery, bądź ,,Wyłącz": Piłkarze z klubu X tj. twojego, w przypadku reprezentacji, może być zaznaczona opcja nie pokazuj zawodników z listy krajowej, albo już powołanych.

Adler89 Partyzant

WItam! Mam taki problem, ze gramy spora ekipa przez siec w fm15, a ja jestem administratorem rozgrywki. Jeden z kumpli wyjechal na urlop i poprosil mnie zebym prowadzil jego druzyne wiec ja objalem i gralem dwoma. Teraz kumpel wrocil i pytanie jak moge mu ta druzyne oddac? :) On nie jest administratorem wiec chyba ot tak nie moze jej przejac? Czy ja moge jakos z niej zrezygnowac inaczej niz wysylajac zwalniajac menadzera?
Prosze o pomoc :)

kell1987 Partyzant

24.11.2014 16:30    #2680     Sufler - Porady do gry - Pomocy jak utrzymac prace
[quote="patsaw19900"]Czesc mam problem awansowałem do ekstraklasy z pierwszej ligi zajmuje wysokie 3 miejscce zarzad jest zadowolony a mim to chca mnie zwolinc przed następnym meczem co robic zeby to sie nie stało> twierdza ze nie odbudowałem harmonii zespołu

Stabilnosc posady mam nie do ruszenia[/quote]

miałem podobnie, tylko mnie wywali ponieważ grał u mnie zawodnik, którego nie chciał zarząd i kibice.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution