Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Duster96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Chod, dzięki za komentarz :) To zawsze mega motywuje! A tak btw...

Zapraszam na kolejny odcinek OD ZERA DO BOHATERA! Uporałem się z trudnym problemem, który zaistniał w serii i teraz mogę ją kontynuować! Mam nadzieję, że jeszcze kilka odcinków i będziemy mogli się cieszyć występami w 5 lidze!

Zapraszam do oglądania!

KLIKNIJ I ZOBACZ, ŻE ROZWIĄZAŁEM DZIWNY PROBLEM Z MECZEM

Ludacris Partyzant

26.11.2014 21:14    #2662     Sufler - Porady do gry - FM 2015 Problem włączenia gry
Witam
Mam taki problem otóż miałem wersje beta i wgrałem na nią oryginalną wersję i śmigała gra ładnie później zacząłem kombinowac z edytorem żeby jakoś go wgrać (bo oczywiście nie pomyśleli żeby dać edytor a jedynie za opłatą 5 euro jest... wiecej nie kupie oryginału) i od tamtej pory gra mi padła odinstalowałem kilukrotnie i ciągle to samo wchodzą wszystkie reklamy itd i zaraz przez samym uruchomieniem gry pisze wielkie FOOTBALL MANAGER i po kilkunastu językach WCZYTYWANIE i na tym gra zaprzestaje... nie wiem co może być przyczyną takiego czegoś... czekałem raz pół godziny i nic sie nie wczytało... a wcześniej bez problemu chodziła... miał ktoś taki przypadek ?

kell1987 Partyzant

[quote="xxxBrowarekxxx"]A normalne jest to,że nie mogę zagrać 2 meczy w tygodniu 1 składem? Normalne jest to,że w ciągu 40 meczy w sezonie mój jeden pomocnik doznaje w ciągu meczu w przeciągu całego sezonu z 25 kontuzji? Normalne jest to,że katuje ciągle kondycję, a oni ledwo zipią i każdy w informacjach narzeka,że się nie przykładam do treningu kondycyjnego? Nie pierwszy raz gram w tą grę i ogarniam trochę,ale nigdy problemów z kondycją nie miałem. A w tej wersji to masakra.
Nikt nie jest zachwycony z treningu, większość niezadowolona, kilku po środku. Możesz mi powiedzieć jak Ty ustalasz treningu przed sezonem , w ciągu sezonu i przerwie zimowej?[/quote]

to co robisz jest kompletnie nielogiczne, jak oni mają mieć dobrą kondycję jak Ty im codziennie każesz biegać?
czy w prawdziwym futbolu ktokolwiek trenuje kondycję przez cały rok? zawodnicy nie mają prawa mieć dobrej kondycji, bo nie mają kiedy złapać świerzości i cały czas grają na "ciężkich nogach"

xxxBrowarekxxx Partyzant

A normalne jest to,że nie mogę zagrać 2 meczy w tygodniu 1 składem? Normalne jest to,że w ciągu 40 meczy w sezonie mój jeden pomocnik doznaje w ciągu meczu w przeciągu całego sezonu z 25 kontuzji? Normalne jest to,że katuje ciągle kondycję, a oni ledwo zipią i każdy w informacjach narzeka,że się nie przykładam do treningu kondycyjnego? Nie pierwszy raz gram w tą grę i ogarniam trochę,ale nigdy problemów z kondycją nie miałem. A w tej wersji to masakra.
Nikt nie jest zachwycony z treningu, większość niezadowolona, kilku po środku. Możesz mi powiedzieć jak Ty ustalasz treningu przed sezonem , w ciągu sezonu i przerwie zimowej?

sloppy_jack Partyzant

[quote="Ibracadabra7"]Witam, witam, widziałem już podobny post, ale muszę poruszyć ten temat raz jeszcze, bo naprawdę nie wiem o co chodzi i liczę na bardzo szybką pomoc.
Moim problemem jest aż dziwnie fatalna gra defensywna moich drużyn, powiem w skrócie, zacząłem grać Hull City, kupiłem min. Clyne'a z Southampton itd, starałem się grać ostrożnie, a mecze z większymi zespołami kończyłem wynikami np 6-2, 7-1 itd, z gorszymi po 3-4 do 0.
Przeniosłem się do Marsylii, tam już w debiucie przegrałem 0-6 z Lyonem, następnie 4-5 z Montpellier, wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? Nawet jeśli wygrywam, to wyniki są po prostu hokejowe, a w FM'a 14 grałem ze sporymi sukcesami. :/
P.S. być może chodzi o to że mam bardzo małą wartość "Treningu Defensywnego" jako menadżer, ale z drugiej strony zatrudniłem odpowiednich trenerów od defensywy...
Liczę na szybką pomoc![/quote]

Ja mam 8-7..11-3 hehe grając dobrą drużyną.

robal15 Młody aktywista

Gra jest niegrywalna, a patcha dalej nie ma...

Jeśli masz problem z killer rogami, ustaw krycie strefowe.
Jeśli masz problem z killer crossami, ustaw krycie 1o1 - dzisiaj na to wpadłem.

Zamiast się cieszyć spójną i logiczną grą, to człowiek musi szukać, jak złamać silnik...

Teraz jeszcze został problem braku kontr oraz prostopadłych piłek.

GG SI.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

kroczek14 Partyzant

26.11.2014 16:30    #2667     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Mam ten sam problem. Gram Realem, mam sytuacje sam na sam i bramkarz broni nawet najsłabszej drużyny. Rozumiem można się pomylić i kilka razy nie strzelić ale to już cały sezon, kupiłem lewego i wciąż to samo. Niezależnie od tego kto albo strzał w bramkarza albo obok bramki.

osa91 Partyzant

26.11.2014 14:15    #2668     Sufler - Porady do gry - Negocjacje kontraktowe
Witam. Napotkałem w nowej wersji FM-a następujący problem. Po fiasku negocjacji kontraktowych zawodnik nie jest gotowy do następnej tury mimo zainteresowania grą w moim klubie. Oczywiście jest to sytuacja normalna, ale problemem jest, że utrzymuje się ona od ponad 3 miesięcy co w poprzednich wersjach się nie zdarzało. Ktoś wie czy da się coś na to poradzić, czy jedyną opcją jest cierpliwie czekać ?

Winc Partyzant

26.11.2014 13:30    #2669     Sufler - Porady do gry - Zawodnik niedostępny - co jest?
Football manager 2015.
Zacząlem rozgrywkę FC Barceloną - przed 'aktywowaniem' zakazu transferowego kupiłem Gabriela Barbose, z tym że miał do mnie dojść do zakończeniu sezonu.
Sezon sie skończył - transfer doszedł do skutku i tu wystąpił problem. Zawodnik nie może u mnie grac w żadnych rozgrywkach pomimo, że do wszystkiego jest normalnie zgłoszony etc. W kalendarzu rozgrywek przy meczach widnieje zapisek ze jest niedostępny, a w skladzie obok nazwiska ikonka NMZ. Na poczatku myslalem (mialem nadzieje), ze po prostu musze wykupic całość od agenta (posiadał jeszcze 40%) wiec odkupilem. A tu dalej to samo... Co jest grane?

ktmmm Partyzant

Witam, mam problem związany z menedżerem w Castilli. Po odejściu Zidane'a minęło ponad pół roku, a ja nadal nie mam zakontraktowanego menedżera rezerw. Proszę o pomoc, dzięki. Co jest

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.