Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tikirikibamba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A problemem może być to że mam w 3 różnych plikach wklejone te packi , bo już w akcie despereracji tak kombinowałem i dalej nic.

dawbtm90 Partyzant

Przy pobraniu staszego aktualnienia winter 1.25 problem sie tez pojawia, prosze POMOCY !!

norbikk Partyzant

No to Panie Gietz jakbyś mi tak pomógł jeszcze w problemie z tą skórką, mam wgrane tam gdzie jej miejsce powinno być a skórki nie widać na liście do wyboru, robiłem zgodnie z instrukcją. :/

Na początku gry Arsenalem przy wciśnięciu "Kontynuuj" trochę się przywiesił i crush dump dlatego pytałem czy wam też się zdarza. Dziwne.

Z rogów nie zdobyłem ani jednej bramki jeszcze, za to środkiem ich trochę wpada ;) Także to też chyba poprawione.

BTW. Ozil strzelił w 3 sparingu najładniejszą bramkę sezonu chyba, w sparingu... z dystansu z 70- 80 metrów? :P

Khavur Partyzant

29.11.2014 12:16    #2644     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem ligi
Właśnie problem jest taki, że nie pojawia się ta opcja baza niestandardowa.

adik141 Partyzant

Po rozegraniu kilku meczów na hotfixie zauważyłem kilka elementów:
-dośrodkowania już nie są takie zabójcze, akcje są rozgrywane również środkiem boiska
-strzały z dystansu, padają takie bramki że szok, Nikitovic z Łęcznej zapiął mi w same okno z 35 metrów od poprzeczki
-w sytuacji sam na sam nie ma mowy żeby napastnik strzelił a co dopiero minął bramkarza, ale z 16 metrów nie ma problemu, większość wchodzi
-podczas wychodzenia zawodnika z piłką w sytuacji sam na sam mam wrażenie jakby biegł w budyniu, nie ważne jak szybcy są obrońcy, w większości przypadków doganiają napastnika
Mimo wszystko gra stała się już przynajmniej w jakimś stopniu grywalna

Khavur Partyzant

28.11.2014 23:35    #2646     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem ligi
Mam problem, pobrałem nowe ligi do FM'a 15, wypakowałem wszystko do odpowiedniego folderu, włączam grę odświeżam skórkę, chcę zacząć nową grę, a tu żadnej z "dodanych" nie ma. Nie wiem, jak rozwiązać ten problem. Pomoże ktoś?

robal15 Młody aktywista

[quote="Kowal."]"Logika FMA"

A goli z dystansu w a klasie czy na orliku nie widziałeś? Wiesz uderzyc pilke to nie jest problem, to umie chyba każdy nawet gość z atrybutem dwa.[/quote]

Zostawię to bez komentarza. Nasi reprezentacji mają problem z trafieniem w piłkę, gdy ona jest w powietrzu, a co dopiero trafić gola z dystansu. Grałeś kiedyś w piłkę? Chyba nie.

https://www.youtu(...)mWZoNHG4
Wyjdź na orlik i spróbuj tak trafić. Życzę powodzenia.

A, idąc Twoim tokiem rozumowania - skoro gość z klasy A to potrafi, to w Hiszpanii co drugi strzał z dystansu powinien się kończyć golem.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Kowal. Partyzant

"Logika FMA"

A goli z dystansu w a klasie czy na orliku nie widziałeś? Wiesz uderzyc pilke to nie jest problem, to umie chyba każdy nawet gość z atrybutem dwa.

marivsh Partyzant

[quote="robal15"]Pełno przykładów wcześniej dałem, jak chociażby Muniain, Gameiro, Uche, Dos Santos, Aspas, Uche. Zawsze z przykładem. A Aspas taką bramkę jebnął z główki, że sam Ronaldo by się zawstydził. Również pisałem z tym problemem do SI. Mówiłem co jest nie tak, podawałem statystyki ich wygranych główek (ponad 60%), filmiki oraz przykładowe .pkmy. Zobacz sobie na ich atrybuty, i również przyznasz mi rację. Widziałeś kiedykolwiek, żeby Muniain strzelił gola z główki? Pewnie nie, a mi strzelił tak dwa gole w jednym meczu.

W becie tego problemu nie było. Silnik był idealnie zbalansowany. Zresztą, prawie każdy przyzna mi rację.[/quote]
Ja wcale nie mówię, że tak nie jest, choć u mnie tego nie ma. Bramek z główki tracę niewiele, ale zdarzają się główkujący krasnale. U mnie z kolei w okresie przygotowawczym Lucas Leiva strzelał z 20 metrów takie okna, że siatki urywało, a atrybut strzałów z dystansu ma... 8 :P

Marelo242424 Partyzant

witam pojawil sie u mnie problem z wczytaniem gry. podczas wczytywania wyrzuca mnie z gry i wyskakuje okienko z trescia: Runtime Error!
Program: ... x86)\Steam\streamapps\common\Football Manager 2015\fm.exe
This application has request the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
potrzebuje pomocy w rozwiazaniu tego problemu. z dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution