Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

badbeat Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie, czy znaleziono już skuteczne rozwiązanie tego problemu? Mnie weryfikacja plików nie pomaga. Także kupiłem grę przez STEAM i identyczny błąd, jak pokazany w pierwszym poście, pojawia mi się przed uruchomieniem gry.

Z szacunku do twórców kupuję FM-a co roku ale to chyba będzie ostatni raz, skoro błędy wyskakują jak żywcem wzięte z pirackich wersji. Żenada.

Jorgen Partyzant

02.12.2014 13:10    #2612     Sufler - Porady do gry - FM 2015 - Strasznie wolno chodzi
Mam podobny problem - gra niby chodzi normalnie, ale często się przewiesza, co dosyć mocno wkurza... Poprzednie FM-y śmigały jak złoto, więc nie wiem do końca co może być problemem. U kogoś też coś takiego się dzieje?

Pikawa Artysta Rewolucji

Podajecie przykłady z całego świata, każdej drużyny. Teraz poproszę o podobną sytuację JEDNEJ drużyny w 15 meczach w sezonie. Do tej pory widzę, że Robal podaje przykłady doskwierające non stop jego drużynie. Mam nadzieję, że znajdzie się chętny i pokaże mi też jedną takową, która non stop boryka się z tym problemem.
.

matg87 Partyzant

02.12.2014 09:41    #2614     Sufler - Porady do gry - Liga polska - problem
Grałem na wersji beta. Były tam 2 problem z ligą polską - tylko 5 rezerwowych w PP oraz luka w terminarzu w marcu. Po przejściu z bety na pełną wersję byłem w trakcie drugiego sezonu i nadal miałem te same błędy, które miały być naprawione. Myślałem, że ok skończę sezon i w nowym będzie już ok... ale w 3 sezonie to samo, myślę, że po nowej łatce będzie ok i teraz w 4 sezonie nadal tylko 5 rezerwowych w PP i miesięczna luka w rozgrywkach (tylko PP) w marcu/kwietniu) jak to zmienić?

Cajmer Partyzant

[quote="romantico"][quote="mufloniasty"]Witajcie serdecznie,
W sobotę zakupiłem nowego FM 2015 (jupi!), i nie zastanawiając się długo - wpłaciłem 5 euro Eugen'owi - i dostałem FM Genie Scout. Po tej ostatniej transakcji, pojawiła się myśl, która wraca co roku - kwestia dat generowania juniorów (regenów, newgenów) w trakcie sezonu.

Zbadałem dokładnie temat i zaskoczyłem się, ale nie wiem, czy miło - 3 niezależne od siebie źródła (w tym wywiad z Miles'em z SI) podają, że w FM 2015 daty generowania newgenów w poszczególnych krajach będą ruchome i niestałe. Oficjalny powód takiego zagrania to zwiększenie realizmu. W co, szczerze mówiąc, trochę powątpiewam.

Mało tego, znalazłem nawet wstępne tabelki, które próbują jakoś "ugryźć" ten problem:
http://www.passi(...)s-dates/
Jestem trochę zamieszany, dlatego postanowiłem zwrócić się do was.

Sorry ale szukanie nie boli. Zamiast czekać na odpowiedź jakiegoś z użytkowników dawno byś znalazł - mi to zajeło dosłownie 30 sekund!
Masz tu podane tworzenie newgenów z podziałem... prościej się nie da http:(...)s-dates/

Jaką macie wiedzę, w tym temacie? Czy jest jakakolwiek szansa na stworzenie w miarę stałej listy dat, jak wcześniej? Czy to już raczej niemożliwe? Każda wskazówka, porada albo strona - będzie mile widziana.[/quote]

Wystarczyło poszukać, a to nie boli, mi to zajeło 20- 30 sekund. Podział na kraje i kontynenty.
http://www.passi(...)s-dates/[/quote]
romantico czy Ty wgl potrafisz czytac ze zrozumieniem ?! on przed Toba ten link znalazl i widzial co tam jest...

romantico Partyzant

[quote="mufloniasty"]Witajcie serdecznie,
W sobotę zakupiłem nowego FM 2015 (jupi!), i nie zastanawiając się długo - wpłaciłem 5 euro Eugen'owi - i dostałem FM Genie Scout. Po tej ostatniej transakcji, pojawiła się myśl, która wraca co roku - kwestia dat generowania juniorów (regenów, newgenów) w trakcie sezonu.

Zbadałem dokładnie temat i zaskoczyłem się, ale nie wiem, czy miło - 3 niezależne od siebie źródła (w tym wywiad z Miles'em z SI) podają, że w FM 2015 daty generowania newgenów w poszczególnych krajach będą ruchome i niestałe. Oficjalny powód takiego zagrania to zwiększenie realizmu. W co, szczerze mówiąc, trochę powątpiewam.

Mało tego, znalazłem nawet wstępne tabelki, które próbują jakoś "ugryźć" ten problem:

Sorry ale szukanie nie boli. Zamiast czekać na odpowiedź jakiegoś z użytkowników dawno byś znalazł - mi to zajeło dosłownie 30 sekund!
Masz tu podane tworzenie newgenów z podziałem... prościej się nie da http:(...)s-dates/

Jaką macie wiedzę, w tym temacie? Czy jest jakakolwiek szansa na stworzenie w miarę stałej listy dat, jak wcześniej? Czy to już raczej niemożliwe? Każda wskazówka, porada albo strona - będzie mile widziana.[/quote]

Wystarczyło poszukać, a to nie boli, mi to zajeło 20- 30 sekund. Podział na kraje i kontynenty.

Duster96 Partyzant

Kolejny materiał z Pentagon Challenge! Wiele osób nie wierzyło, że jestem w stanie prowadzić równolegle trzy serie, więc... postanowiłem im udowodnić, że się da i to bez problemu :)

KLIKNIJ I PRZEKONAJ SIĘ, ŻE 3 SERIE TO DLA MNIE NORMA :P

mateuszmali Partyzant

01.12.2014 19:45    #2618     Football Manager - Ogólna dyskusja - FMRTE22014
witam,
mam problem z zakupem licencji do FMRTE 2014 wersja 14.3.1 build 37. Czy ktos z Was moglby mi pomoc w zakupie? U mnie wyswietla sie komunikat, ze przykro nam, ale nie mozemy zrealizowac zamowienia.
Oczywiscie nikogo za darmo o pomoc nie prosze. Prosze o sensowne propozycje.

Pozdr.
M

mufloniasty Partyzant

Witajcie serdecznie,

Jaką macie wiedzę, w tym temacie? Czy jest jakakolwiek szansa na stworzenie w miarę stałej listy dat, jak wcześniej? Czy to już raczej niemożliwe? Każda wskazówka, porada albo strona - będzie mile widziana.

kell1987 Partyzant

01.12.2014 17:38    #2620     Sufler - Dodatki do gry - problem z warsztatem steam
[quote="johny1910"]Odświeżam, mam ten sam problem...
// Wystarczy ponownie uruchomić FM-a :D[/quote]

niestety u mnie to nie pomagało i nie pomaga, ja już poradziłem sobie w inny sposób. Tzn te ligi które chciałem ściągałem ze stron fanowskich i dodawałem do pliku editor data

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution