Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

martinsv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2014 16:09    #2591     Sufler - Problemy techniczne - Fatal error- o co chodzi?
Ten problem był już poruszany. Musisz skopiować plik helper.exe z nowszego fm i wkleić w folder z fm 13.

kell1987 Partyzant

04.12.2014 16:05    #2592     Sufler - Porady do gry - Niekompletny skład w sparingu
[quote="thomashaq"]Mój problem polega na tym, że jestem na zgrupowaniu. Powołałem na nie kilkunastu piłkarzy, w trakcie kilku dostało kontuzji tuż przed samym sparingiem. Mam mecz i nie jestem w stanie skompletować 11 graczy, żeby go rozegrać. Jak ruszyć z miejsca ?[/quote]

weź urlop

kell1987 Partyzant

04.12.2014 16:04    #2593     Sufler - Problemy techniczne - Fatal error- o co chodzi?
[quote="pindor"]Miał ktoś podobny problem? jak go usunąć? http://zapod(...)jpg.html[/quote]

sprawdzałeś już spójność plików na steam?

pindor Partyzant

Już wiem w czym problem mój antyvirus avast znajduje jakieś zagrożenie w katalogu steam przy uruchamianiu gry i blokuje. Do tej pory wszystko działało bez zarzutu i nie wiem czy to faktycznie jakiś wirus czy można to zignorować. Może ktoś z podobnym problemem się wypowie. Z góry dzięki

thomashaq Partyzant

04.12.2014 15:34    #2595     Sufler - Porady do gry - Niekompletny skład w sparingu
Mój problem polega na tym, że jestem na zgrupowaniu. Powołałem na nie kilkunastu piłkarzy, w trakcie kilku dostało kontuzji tuż przed samym sparingiem. Mam mecz i nie jestem w stanie skompletować 11 graczy, żeby go rozegrać. Jak ruszyć z miejsca ?

pindor Partyzant

Miał ktoś podobny problem? jak go usunąć? http://zapod(...)jpg.html
Pojawia się przy uruchamianiu gry FM 2013 i gra się nie włącza tylko ten błąd

pindor Partyzant

04.12.2014 15:07    #2597     Sufler - Problemy techniczne - Fatal error- o co chodzi?
Miał ktoś podobny problem? jak go usunąć? http://zapod(...)jpg.html

Zelek954 Partyzant

04.12.2014 14:51    #2598     Sufler - Porady do gry - FM 15 - 2D nie działa płynnie
Witam, mam problem z grą, otóż w trybie 2D mecze nie działają płynnie, kiedy na 3D chodzą bez zastrzeżeń.
Pomoże mi ktoś w moim problemie? Troche mnie to denerwuje ponieważ wole grać na "kulkach"

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="Gietz"]Na posty poodpowiadam po południu, ale mam pytanie do osób mających problemy z comebackami rywali: jak reagujecie na swoje prowadzenie np. do przerwy 2:0 lub 3:0? Chodzi o taktykę polecenia, styl itp.[/quote]

trudno nazwać combeckiem rywala odrobienie 3 bramek w drugiej połowie przez zespół U21 z 7 ligi angielskiej. Reaguję na to śmiechem.Dlaczego? Ano dla tego, że świadczy to o tym, iż ta gra nie gra wczasie rzeczywistym na "cyferkach".Gdyby grała na "cyferkach" toby czegoś tak kretyńskiego nie zrobiła. Wymyśliła by proste 0:0 albo też 1:1 i by było po sprawie.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
Na posty poodpowiadam po południu, ale mam pytanie do osób mających problemy z comebackami rywali: jak reagujecie na swoje prowadzenie np. do przerwy 2:0 lub 3:0? Chodzi o taktykę polecenia, styl itp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution