Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gietz; prośba do Ciebie o przesłanie tego lub założenie wątku na forum SI, gdyż aż tak sprawnie angielskim się nie posługuje.
Gram Lechem - chciałbym dostawać raporty scouta o najbliższym rywalu. Wchodzę w A. Derę i zlecam mu te zadanie. I tu jest problem, gdyż jak wchodzę do ogólnej zakładki z zadaniami wszystkich scoutów to wyświetla, że tym zadaniem będzie się zajmował główny scout, w tym przypadku Wichniarek, mimo że zleciłem to przez profil A.Dery. Jak dla mnie to błąd, przy okazji mógłbyś to sprawdzić.

michal1986 Partyzant

Potwierdzam kolego wszystko co napisales jednak poza tymi podaniami do bramkarza ktore koncza sie rogiem dla przeciwnika, szczerze mowiac ja takich przypadkow nie mialem ale moze dlatego ze nie ogladalemm calych meczow tylko skroty, wiec tym samym nie twierdze ze piszesz nie prawde czy cos. A co mi sie jeszcze przypomnialo tak przy okazji mowy o tych rzutach roznych i co jest rownie ZENUJACE to sytuacje w ktorych dosrodkowania spod linii autowej na wysokosci tak ok.20-25 metra czy to z akcji czy z rzutu wolnego nie lecace wcale bramkarzowi za kolnierz, (a tylko takie w prawdziwych meczach koncza sie wybiciem pilki na rog przez bramkarza) lecz prosto w niego koncza sie sparowaniem pilki przez bramkarza na rog, co w realnej pilce nie dzieje sie nigdy kiedy pilka leci prosto w bramkarza, wiec nie wiem jak mozna zrobic cos takiego w grze. Co prawda nie wiem jak sie programuje gre itp. ale tak na glupi rozum myslac jezeli tworcy nie potrafia zaprogramowac tam jakichs zachowan pilkarzy np. co jest zrozumiale akurat czy naprawde nie maja takiej mozliwosci by zaprogramowac cos w ten sposob zeby zawodnicy danej rzeczy nie robili w ogole ??? Nie wiem znawca nie jestem wiec musze przypuszczac ze to jakis wielki problem dla tworcow ktory ciezko maja przeskoczyc biorac juz tu pod uwage te wszystkie babole odnosnie animacji.Tym bardziej ze natknalem sie kiedys w necie na jakis filmik tworcow tej gry ktorzy tam opisywali jakie to tam grube rozkminy ida i ile to mozgow pracuje nad tym...byc moze ale jak widac na te problemy pozornie wygladajace na blache jakos jeszcze sposobu nie znalezli a wydaje mi sie ze wielkiej burzy mozgow do tego akurat nie trzeba a jedynie spojrzenia z odpowiedniej strony i zadbaniu najpierw przede wszystkim o takie drobne szczegoly ktore nie beda szpecic danej gry...Co mi po tym ze gra oferuje taka roznorodnosc i wplyw na jej pozytywny wynik w trakcie gry ma tak duza liczba elementow ktore musza sie zazebiac ze soba jak ogladam pozniej skroty i musze sie upewniac co chwile czy aby napewno gram gre o pilce noznej...

Duster96 Partyzant

NIeee! To nie jest seria, raz na 2-3 tygodnie odcinek u mnie na kanale, więc trudno to nazwać serią. Ale przyjął się dobrze ten odcinek, więc... Chciałbym więcej nagrywać.

Poza tym, jaki jest w tym problem? FIFOWCY też mają po 5-6 serii, nikt nie narzeka :)

xxdejwidxx Partyzant

Po aktualizacji do 15.1.4 mam problem z wiadomościami w FMC, przeczytane są białe i ich w ogóle nie widać, resetowałem już skórkę i nic nie pomogło. Miał ktoś już taki problem i sobie z tym poradził??

Zywo16 Partyzant

[quote="Zywo16"]Witam. Wiem że ekipa z CMREV pracuje już nad dodaniem niższych lig do FM 2015. I w sumie nie wiem nic więcej. Ale mam pytanie co do owego dodatku. Mianowicie czy gdybym przygotował kilka drużyn z mojej okręgówki, czy byłaby możliwość dodania ich do Waszego projektu. Są tu między innymi KS Polkowice, które zostały wycofane z powodu problemów z II ligi oraz rezerwy I ligowego Chrobrego Głogów. Myślę że sam byłbym w stanie przygotować z od 3 do 5 drużyn w zależności od ilości czasu. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Pozdrawiam :)[/quote]

Poprawka. KS Polkowice awansowali w zeszłym sezonie :P Chwilka zamyślenia.

Zywo16 Partyzant

Witam. Wiem że ekipa z CMREV pracuje już nad dodaniem niższych lig do FM 2015. I w sumie nie wiem nic więcej. Ale mam pytanie co do owego dodatku. Mianowicie czy gdybym przygotował kilka drużyn z mojej okręgówki, czy byłaby możliwość dodania ich do Waszego projektu. Są tu między innymi KS Polkowice, które zostały wycofane z powodu problemów z II ligi oraz rezerwy I ligowego Chrobrego Głogów. Myślę że sam byłbym w stanie przygotować z od 3 do 5 drużyn w zależności od ilości czasu. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Pozdrawiam :)

Hazardfan Partyzant

05.12.2014 09:30    #2577     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem zapisu
Witam,

Wczoraj mój laptop zrobił mi psikusa i powitał mnie problemem z odpaleniem systemu Windows. Koniec końców nie mogąc się odpalić zaproponował, że cofnie się do ostatniego punktu przywracania systemu. Przystałem na to i odpalił. Po uruchomieniu managara i próbie wczytania zapisu (każdego) krótko się zastanawia gra i wypluwa komunikat "Gra nie została wczytana". Dodam, że przed całym zajściem miałem odpalonego managera. Ma ktoś jakiś pomysł ?

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Tomek.

gol89 Partyzant

05.12.2014 01:27    #2578     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błąd - pomoc
Mam dokładnie ten sam problem. Raz tylko FM13 się włączył jak wstrzymałem Avasta, jednak dziś znów wyskakuje feralne okienko...

shoesalesman Partyzant

[quote="robal15"][quote="shoesalesman"]W kwestii kontuzji, jedni mają "dużo", inni w ogóle. Co raczej świadczy o tym, że problemów (bugów) z nimi nie ma, bo albo ma każdy albo nikt lub każdy w jakiejś lidze/drużynie.[/quote]

Nie masz racji.[/quote]

To niech ci, co piszą, że mają "pełno" kontuzji albo "kontuzje w każdym meczu", prześlą staty/screeny z innych drużyn ze swojej ligi jak wyglądają kontuzje. Jeśli ktoś ma 10 kontuzji w 2 tygodnie albo kontuzje w każdym meczu a średnia w lidze to 1,5, to dla mnie oznacza, że ktoś coś źle robi.

robal15 Młody aktywista

[quote="shoesalesman"]W kwestii kontuzji, jedni mają "dużo", inni w ogóle. Co raczej świadczy o tym, że problemów (bugów) z nimi nie ma, bo albo ma każdy albo nikt lub każdy w jakiejś lidze/drużynie.[/quote]

Nie masz racji.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution