Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Konradbis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="armbi"][quote="Konradbis"][quote="armbi"]A mecz Trabzon _ legia to jaki realizm? 21 strzałów Trabzonu i 2 Legii!!!!! 8 strzałów celnych Trabzonu, 2 Legii, posiadanie piłki 61% do 31% dla Trabzonu i 1:0 dla L na wyjeździe! gdzie tu logika? To pewnie jakis bug! A takich meczy jest na pęczki.

Więc jesli chcecie symulatora taktyki i jego 100% odwzorowania w gamplayu to wyrażajcie sie jasno, a nie pitolice o reliźmie![/quote]

I po co podajesz pojedyncze mecze różnych drużyn jako przykład? to nic nie znaczy tylko tyle że takie mecze się zdarzają o czym każdy dobrze wie, pokaż mi gdzie który zespół przez cały sezon w meczach był gorszy a wygrywał mecze , może przez cały sezon kilka by miał
i jeszcze jedno "murzynie" let's kick racism out of football[/quote]

jaki jeden????????????? czytałeś całą dyskusję czy tylko za makaronem czpiasz sie jednego???? No ale jak Ciebie i innych nie intersują cytuje:"Basele, Ludogorce i w ogole piłka" to o czym rozmawiamy?

Kulki, 2D, taktyczny tetris to jest to![/quote]

I do tego widzę że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Podajesz pojedyncze przykłady wielu drużyn , a pokaż mi w ilu meczach w całym sezonie Legia była zdecydowanie gorsza a wygrywała albo inny zespół na przełomie całego sezonu w ilu meczach będąc zdecydowanie gorszym wygrał a nie dajesz mi pojedyncze przykłady całkiem różnych drużyn spójrz sobie na statystyki kilku może kilkunastu drużyn na przełomie całego sezonu

armbi Partyzant

"Kiedyś były napisy i też musiało być, zauważ jednak że kropeczki są już ponad 10 lat, od edycji 4. 2015 rok - jasne, technika poszła do przodu. Ale weź zbierz do kupy ruchy (tu wstaw ilość ludzi w bazie danych + newgenów) piłkarzy, żeby wyglądały realistycznie: żeby Messi biegał jak Messi, nie jak Lewandowski. Na razie SIĘ TO NIE UDAJE i dlatego dyskutujemy o bardzo abstrakcyjnym problemie, którego rozwiązania na razie nie będzie, na ważne jak się będziesz ciskał. Dlatego ten tryb kulek jest ciągle zaimplementowany. Bo z dwojga złego JEST po prostu realniejszy"

gdyby iść takim tokiem myślaniea to Mundial 2014 ludzie nadal słuchaliby w radio, bo przecież to nie jest łatwe nadac transmisję HD do Europy z Brazylii.

tryb 3D to dodatek powiadacie? heheh ciekawe co by powiedział na to Mourinho - czy oglądanie jego podopiecznych jak grają jego filozofie futbolową to dodatek do kupna-sprzedazy piłkarza, wyszukania talentu, a moze negocjacji kontraktowych? Ok, cały czas powtarzam, że rozumiem różne zapatrywanie na FMa, wy chcecie po prostu "DOBREGO SYMULATORA TAKTYKI", tak to nazywajcie, a nie realizmu piłki nżnej. Bo realizm piłki nożnej to przede wszystkim ogląanie jak w miare możliwości realni fizycznie i graficznie piłkarze w trybie 3D graja to co chcecie. I co wy sie upraliście na rozdzielanie FIFY od FMa? Przeciez to byłby ideał - gamplay FIFY + cała otoczka FMa.

Po co inwestowac siły w dopracowywanie kulek? Po co to? Jak można dopracowywac tryb 3D. Gdyby w 2009 roku nie zrobiono reowlucji polegającej na wprowadzniu do FMa trybu 3D to na 100% dzisiaj ledwo bym pamiętał że grałem w tę grę, a mój sentyment i tak zatrzymałby się na CM 03/04. Zresztą nie tylko ja tak mam.

magic10rm Partyzant

cieszę się że wiesz lepiej czego chcemy. najchętniej napisałbym żebyś spróbował w PO albo PISie, tam takich potrzebują, i odpuścił dyskusję. ale widzę, że Ty w ogóle nie rozumiesz co czytasz i swoją odpowiedzią o tym świadczysz. JA NIE CHCĘ SZACHÓW. Ja chcę realistyczny ruch piłkarzy po boisku, podlegający MOIM poleceniom. Jakie god mode? Co w kwestii realizmu zmienia NIEREALISTYCZNY tryb 3D? Czy FIFA jest symulatorem, bo można zamarkować strzał i walnąć bombę z 40 metra od spojenia? Bo się świeci i ma masę duperelków? Managerom przyświecał inny cel: pokazania piłki nożnej od "kuchni". Tak ekonomicznej jak i futbolowej. Dla Ciebie - tak sugeruję tu równie bezczelnie jak Ty - właściwą grą jest FIFA Manager. FM to gra taktyczna. Żaden kalkulator o którym coś tu pieprzysz. Aktualnie oprócz zwalonego trybu 3D mamy zabugowany tryb 2D. Bo SI zdaje sobie z tego sprawę co piszemy tutaj z robalem: kulki MAJĄ ZA ZADANIE REALISTYCZNIE SYMULOWAĆ - nie realistycznie wyglądać. Upraszczają im pewne rzeczy. Natomiast tryb 3D jest stosunkowo młody, cholernie niedopracowany i brzydki niezmiernie. Akceptowalny przez Was tylko dlatego, że jest 'ładniejszy' niż 2D ;)
Kiedyś były napisy i też musiało być, zauważ jednak że kropeczki są już ponad 10 lat, od edycji 4. 2015 rok - jasne, technika poszła do przodu. Ale weź zbierz do kupy ruchy (tu wstaw ilość ludzi w bazie danych + newgenów) piłkarzy, żeby wyglądały realistycznie: żeby Messi biegał jak Messi, nie jak Lewandowski. Na razie SIĘ TO NIE UDAJE i dlatego dyskutujemy o bardzo abstrakcyjnym problemie, którego rozwiązania na razie nie będzie, na ważne jak się będziesz ciskał. Dlatego ten tryb kulek jest ciągle zaimplementowany. Bo z dwojga złego JEST po prostu realniejszy.

Daxii Partyzant

[quote="Slavm"][quote="Daxii"]http://www.kinguin.pl/category/1008/football-manager-2012-steam-key/ To chyba jedyne.[/quote]

Kupisz jeszcze tutaj http://www.keye.(...)tsearch.

Ja też zakończyłem grę na fm'12.Później testowałem tylko dema.
Z patchem nie ma żadnych problemów,pobiera się automatycznie.[/quote]

Na Keye.pl (http://www.keye.pl/games/product/id/3658/Football-Manager-2012) piszą, że jest 'chwilowy brak', także raczej tylko Kinguin zostaje, chociaż sam nie sprawdzałem, ale nigdzie na wierzchu nic nie ma o braku.

Slavm Partyzant

[quote="Daxii"]http://www.kinguin.pl/category/1008/football-manager-2012-steam-key/ To chyba jedyne.[/quote]

Kupisz jeszcze tutaj http://www.keye.(...)tsearch.

Ja też zakończyłem grę na fm'12.Później testowałem tylko dema.
Z patchem nie ma żadnych problemów,pobiera się automatycznie.

pmyslek Partyzant

08.12.2014 10:11    #2556     Football Manager - Ogólna dyskusja - wypozyczenia
Witam, mam problem poniewaz nie widze opcji sciagniecia zawodnika z wypozyczenia niewiem czy jestem slepy czy takiej opcji niema (w co nie wierze) przeszukalem wszystko (tak mi sie wydaje) i nie moge znalesc, w 14 nie bylo z tym problemu.

Z gory dziekuje za pomoc !

xenon95ck Partyzant

07.12.2014 20:21    #2557     Sufler - Problemy techniczne - Kitsy...
Witam, mam taki problem że w każdym polskim klubie nie działają trzecie stroje i w Górniku Łęczna nie działa żaden strój a to jest strasznie denerwujące, jak jest jakiś sposób by to naprawić lub jakoś usunąć te trzecie stroje to błagam o pomoc :)

kell1987 Partyzant

07.12.2014 18:53    #2558     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanko : )
[quote="EloSxdd"]Siemanko.

Chcialbym dowiedziec sie, jak radziecie sobie kiedy w druzynie nic nie idzie, np:
- Formacja, ustawienie, krycie, mentalnosc, opanowane do perfekcji.
- Brak fochow pilkarzy.
- Nawet w przypadku nauki nowej taktyki, rowniez nie idzie, mimo iz szlo dobrze wczesniej.

Poprostu co przewaznie wplywa na to ze tak sie dzieje?

Przenioslem sie z AFC Tubzie do Zawiszy, i teraz mam problem, bo nie moge zadnej taktyki dopasowac. Okres przygotowawczy przepracowany swietnie, kondycja 100%, pilkarze zadowoleni, ale wyniki sa slabe.

Sezon zaczal sie obiecujaco, zwycieski remis w Gdansku z Lechia 2:2. Nastepnie Remis z Gornikiem Zabrze u siebie 2:2. Lecz przyszla czarna passa, zaczelo sie od kleski w Poznaniu 3:0, a potem juz z gorki.

Myslalem ze po korekcie taktyki, i paru roszadach, przyjdzie przelamanie z zamykajaca tabele JaGa u siebie. Poczatek wyborny, 2' i 5' 2:0. lecz do przerwy bylo juz 2:2, po przerwie przyszly 2 ciosy od JaGi, i 2:4.. Co robic?[/quote]

ja sam mam podobny problem, na początku świetna gra i były już 22 pkt przewagi nad drugą drużyną, a teraz od pięciu meczy brak zwycięstwa 2 remisy i 3 porażki...nie mam pojęcia co to za przestój. U mnie może być to spowodowane tym, że daję grać rezerwowym, którzy marudzili, że nie grają i spełniam ich obietnice.

EloSxdd Partyzant

07.12.2014 18:41    #2559     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanko : )
Siemanko.

Chcialbym dowiedziec sie, jak radziecie sobie kiedy w druzynie nic nie idzie, np:
- Formacja, ustawienie, krycie, mentalnosc, opanowane do perfekcji.
- Brak fochow pilkarzy.
- Nawet w przypadku nauki nowej taktyki, rowniez nie idzie, mimo iz szlo dobrze wczesniej.

Poprostu co przewaznie wplywa na to ze tak sie dzieje?

Przenioslem sie z AFC Tubzie do Zawiszy, i teraz mam problem, bo nie moge zadnej taktyki dopasowac. Okres przygotowawczy przepracowany swietnie, kondycja 100%, pilkarze zadowoleni, ale wyniki sa slabe.

Sezon zaczal sie obiecujaco, zwycieski remis w Gdansku z Lechia 2:2. Nastepnie Remis z Gornikiem Zabrze u siebie 2:2. Lecz przyszla czarna passa, zaczelo sie od kleski w Poznaniu 3:0, a potem juz z gorki.

Myslalem ze po korekcie taktyki, i paru roszadach, przyjdzie przelamanie z zamykajaca tabele JaGa u siebie. Poczatek wyborny, 2' i 5' 2:0. lecz do przerwy bylo juz 2:2, po przerwie przyszly 2 ciosy od JaGi, i 2:4.. Co robic?

|\\//| Partyzant

poszukaj w tym temacie http:(...)1_0.html. A z wydaniem grywalnej II i III ligi wraz z kadrami poczekamy minimum do następnego update, bo jak na razie nie jest jeszcze naprawiony problem związany z barażami między I a II ligą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution