Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="myfunnygame"]Zbijam z tego forum bo straciłem przez te wszystkie komentarze ochotę do grania.

Co do atakujących Gietza... czy wy uważacie że osoba od researchu jest odpowiedzialna za silnik meczowy? A może Gietz to w ogóle jest Miles albo inny inżynier który stworzył ta apkę?
Zlitujcie się, atakujecie osobę która odpowieda za research polskich lig a zarzucacie mu że gra nie działa bo ją zjebał... zastanowcie sie co piszecie.

Elo[/quote]

ja tam nie mam żadnego problemu do Gietza i bardzo go szanuję za wykonaną pracę, a od tej gry jestem uzeleżniony, ale niestety są błędy, a ten temat jest po to żeby o nich pisać.

no i niestety ten sam problem http://www.fotos(...)d83.html

ale już po korekcie taktyki wygrałem 3:1 ;)

lukaszbier Partyzant

Witam,
Ja również nie mogę włączyć FM 2015 przez Steam (kupiłem licencję w 1 ze sklepów internetowych, instalacja przebiegła pomyślnie), wyskakuje mi ten sam komunikat błędu i generuje plik "crush dump".
Zgodnie z poradami z jednego z forum obcojęzycznych sprawdziłem 2-krotnie spójność plików, ustawiłem wysoką wydajność w planie zasilania, sprawdziłem aktualność sterowników karty graficznej.
Laptop spełnia wszystkie wymagania sprzętowe, poza jednym dotyczącym karty: mam NVIDIA GeForce GT 420M 1028MB, zaś wg artykułu wymagana jest jedna z nast.:"NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM". Czy mam rozumieć że moja jest za słaba? Bo poprzednia wersja (FM 2014) chodziła bez problemów.
Na stronach http://www.game-(...)r%202015 i http://www.game-(...)r%202014 wskazano identyczne karty wskazane jako wystarczające dla FM 2014 i FM 2015.
Ktoś pomoże?

lukaszbier Partyzant

Witam,
Nie mogę włączyć FM 2015 przez Steam, wyskakuje komunikat błędu i generuje plik "crush dump". Laptop spełnia wszystkie wymagania sprzętowe, poza jednym dotyczącym karty: mam NVIDIA GeForce GT 420M 1028MB, zaś wg artykułu wymagana jest jedna z nast.:"NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM". Czy mam rozumieć że moja jest za słaba? Bo poprzednia wersja (FM 2014) chodziła bez problemów.
Na stronach http://www.game-(...)r%202015 i http://www.game-(...)r%202014 wskazano identyczne karty wskazane jako wystarczające dla FM 2014 i FM 2015.
Ktoś pomoże?

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="Gietz". Nie napisałem że się nie znam, tylko ze się tym nie zajmuję w SI - zajmuję się polską bazą danych. Gra liczy w czasie rzeczywistym. Silnik meczowy istnieje i nie jest tylko animacją.
.[/quote]

Ciekawe jak liczy 102 ligi w czasie rzeczywistym? Szachista nie planuje ruchów na 10 posunięć mimo,że wielu się tak wydaje .A komputer by się udławił gdyby to liczył. Ładnie to opisał Lem w "Ananke". Wie Pan co to jest" Ananke"?

Wielu już zauważyło ,że jest,czy też był, problem skuteczności pierwszego strzału.Ten motyw jest REALNY i pańskie zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.

FM 2014 działał tak jak to opisuje teoria chaosu deterministycznego dla komputera i jak każe pojedyńcza obserwacja dla gracza. Zna Pan teorię chaosu deterministycznego i kopenchaską interpretację mechaniki kwantowej?

Canarino Partyzant

11.12.2014 16:33    #2535     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z obroną
Gram w Football manager 2014 i prowadzę Szachtar juz drugi sezon i pojawił się u mnie problem z grą w obronie.W pierwszy sezonie zdobyłem mistrzostwo i z obroną nie było problemu.Jednak teraz moi obrońcy grają słabą,czasami nawet tragicznie słabo. Przez nich trace dużo bramek. Na szczęście mam bardzo dobrą ofensywe i jakoś nadrabiają. Jednak nie w każdym meczu tak się dzieje. Ostatnio wygrałem 3-5 z Karpatami Lwów. Jednak to jest jedna z najsłabszych drużyn i te 3 gole puszczone z takim zespołem bardzo mnie martwią. Wcześniej z Dnipro przegrałem aż 4-2. Nie wiem co mam robić z tą obroną. W obronie mam na lewej Sobola,w srodku Rakitskiy i Kuczer, po prawej Aurier

misiek0012 Partyzant

11.12.2014 15:24    #2536     Sufler - Problemy techniczne - Brak dźwięku FM 14
Witam, mam taki problem że w trakcie meczu nie ma wgl dźwięku jak biorę test to, to samo. Dźwięk normalnie mi działa w komputerze. Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi :)

unster Partyzant

Siemka,

niestety mam problem z najnowszym wydaniem Football Manager 2015 Alternatve z linka poniżej:
http://steam(...)54060916

Mój steam nie pobiera go z automatu, to samo jak "zakupuję" skin przez sklep wewnątrz gry itd problem zgłosiłem już do Steam i czekam na odpowiedź.

Czy ktoś byłby tak miły i w między czasie udostępnił mi ten motyw?
Ciemny strasznie mi przeszkadza i nie pozwala w pełni cieszyć się grą :(

kell1987 Partyzant

11.12.2014 14:25    #2538     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe ligi FM2015
[quote="swider-oks"]tak zreszto tak jak zawsze ale w tej wersji to kurde nic niemam ze stema jak sciagne dodatki to raz sie pokazuja raz nie albo 2 te same pliki i niemoge ich wgrac masakra[/quote]

ja z warsztatu steam to mam podobnie jak Ty, ale jak wklejam do pliku to nie mam żadnych problemów. Jak wróce do domu to może prześlę Ci na maila lub jakoś mój plik z editor data i sobie podmienisz. Może zadziała

Pikawa Artysta Rewolucji

10.12.2014 22:01    #2539     Sufler - Dodatki do gry - Config do skina na łatce 15.2
[quote]<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<record>

<!--
============================================================
Basic Skin Details

The commands in this file are only used to describe the skin.
Settings should be placed in the file "skins/<skin>/settings/<skin> settings.xml",
where <skin> is the name of the skin.

$DateTime: 2013/10/09 17:09:29 $
============================================================
-->

<!-- skin name, author etc -->
<string id="name" value="FM15 Unofficial Dark Skin" />
<string id="author" value="MurChupKampSantArtS8" />
<translation id="description" translation_id="249669" type="use" value="FM15 Community Dark Skin " />
<string id="version" value="15.1.3" />
<flags id="parent" value="fm dark-widgets" />

<!--
Minimum game version this skin requires to be valid, and listed as an option in the list of skins .

This is used for two things:
- First of all you can force a sking to only be availble for a minimum minor release (ie patch), in other words
setting the required_version to 7.0.1 makes sure the skin won't be listed if the game is in version 7.0.0.
- Secondly, the first number ("major version"Mrugnięcie is used to decide which version the skin was designed for,
so if the version is "7.0.0" it won't be listed in the list of skins if the game version is "6.0.0." or "8.0.0",
even though 7 is less than 8.
-->
<string id="required_version" value="15.1.3" />
<string id="skin_name" value="FM15 Unofficial Dark Skin" />

</record>[/quote]
Zmień nazwę pliku na skin_config
Wystarczy dodać jedną linijkę tekstu i zmienić nazwę pliku a jestem przekonany, że padnie tysiące pytań jak to zmienić...
Aktualizacja skinów przez autorów problem zlikwiduje - nazwą wszystko jak potrzeba :> Oby nastąpiło to wystarczająco szybko.

W skrócie dla potomnych:
Wyszukujemy takiej oto linijki
[quote]<string id="name" value="FM15 Unofficial Dark Skin" />[/quote]
Pogrubiony napis to nazwa skina (RÓŻNI SIĘ, ZALEŻNIE OD SKINA!!!!!!!!! :> ).
Następnie wciskamy tą nazwę w:
[quote]<string id="skin_name" value="FM15 Unofficial Dark Skin" />[/quote]
miejsce napisu pogrubionego i wciskamy w kod. Zmienamy nazwę pliku na skin_config. DONE!!!
.

snookie Partyzant

10.12.2014 19:15    #2540     Sufler - Porady do gry - FM 15 licencja trenerska
Witam,

Mam pytanie odnosnie licencji trenreskich w grze. Jak wiadomo mozna zaczc bez licencji i zdobywac jak pozniej. I tutaj mam pytanie poniewaz zaczalem bez zadnej licencji i ubiegalaem sie o ta najnizsza. Zarzad sie oczywiscie zgodzil i dostalem komunikat ze taki kurs potrwa 3 miesiace... tylko ze moj juz tra prawie rok. Mieliscie moze tez problemy z tym ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution