Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Awanturnik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2014 13:52    #2501     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015 - warto?
Jeżeli chodzi o aktualizacje to one same się ściągają za każdym razem gdy masz włączonego online steama. Ja mam najnowszą aktualizację problemem są nieaktualne skiny pod tą aktualizację, aczkolwiek gram na domyślnej i nie jest źle:)
Gra jest bardzo dobra, choć są pewne uchybienia, ale dodaje to smaczku.
Osoby, które marudzą można tak posumować.
"Złej baletnicy to przeszkadza i róg u spódnicy" :)

Gram od CM3 (sezon 1998/1999), później najlepszego Champmana 2001/2002 :) m.in. maxim Tsigalko, Harasimowicz, Świętochowski oraz Bąku:D

Fm rozpocząłem od 2005 , później 2007 ( po totalnym lifcie), następnie 2010, 2011 i dopiero tego sobie kupiłem.
Każda ma swoje plusy i minusy:) Gra nie rzeczywistość i trzeba o tym pamiętać:)
Aktualnie kończę 2-gi sezon Widzewem i na wyciągnięcie ręki mam awans:) 15pkt przewagi nad Pogonią:) i zostało 10 kolejek:)

Dawno nie grałem w FMka, więc proszę o wyrozumiałość, że dopiero w 2gim sezonie walczę o awans:D
Na początku ułożyłem sobie finanse, sztab oraz grajków:D
Pochwalę się, że udało mi się ściągnąć na asystenta Davida Trezeguet, który jeszcze gra u mnie:)

Polecam każdemu, tylko uprzedzam, aby nie brać się od razu za Reale, MU, Barcy itp bo to nie buduje lojalność wobec gry tylko rujnuje:)

Pozdrawiam wszystkim Fmców i CMowców:D

kedzior19 Partyzant

16.12.2014 11:13    #2502     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening,trenerzy..
Nie jest to spowodowane kiepskimi trenerami, bo siłę mam na 4,5 gwiazdki a aerobik na 4, więc gdzie leży problem?

kedzior19 Partyzant

Skąd w lidze polskiej problem z terminarzem gdy gra się zespołem w pucharach? 8-9 meczów różnicy w porównaniu do reszty zespołów Ekstraklasy? coś tu chyba jest nie tak?

Ruinhooo Partyzant

Podbijam. Ja mam taki problem od aktualizacji 15.2...

kuper Partyzant

Na wstępie chcę powiedzieć że wiem jak się wgrywa skórki do folderu i co zaznaczyć i co odznaczyć w ustawieniach gry by załadować skórkę, wiem także że trzeba utworzyć folder skins w głównym katalogu gry jeśli takiego folderu nie ma.
A więc pytam kogoś bardziej znającego się na rzeczy albo kogoś kto miał taki problem.
Skórka ściągnięta w formacie zip na pulpit, na pulpicie rozpakowana w jeden folder, jak wejdę w ten folder to są kolejne 3 foldery ale nic nie ruszam.
Kopiuje ten jeden, pierwszy rozpakowany folder i wrzucam do uprzednio utworzonego folderu skins w głównym katalogu gry.
Wchodzę w opcje w grze, niestety nie mogę wybrać innej skórki niż standardowej, po prostu gra się zachowuje jakbym nic do folderu nie wrzucił. Mam oczywiście odznaczone buforowanie skórki a odświeżanie skórki po zatwierdzeniu mam zaznaczone.
Pomóżcie.

bobstone_7 Partyzant

Jest tam taka opcja jak zasugerowanie odpowiedniej licencji i problem z głowy. A co do skupiania się na umiejętnościach managera, to zależy od tego gdzie chcesz grać. Jak w Realu, to dajesz na psychiczne, bo trenerów dobrych tam nie brakuje. Jak chcesz grać w jakimś słabiaku, to lepiej jakoś wypośrodkować umiejętności, bo można zaoszczędzić na jakimś jednym trenerze lub mieć po prostu większą efektywność treningu.

KZ Partyzant

[quote="cools"]Postanowiłem zacząć karierę we Włoszech, ale mam problem z wyborem klubu. Oto moje opcje, których jest kilka:
- Inter (klub z bogatą historią, który teraz niestety jest tylko solidnym ligowcem, przywrócenie mu blasku wydaje się być ciekawym wyzwaniem, odstraszają mnie trochę spore długi)
- Fiorentina (we Florencji sporo minęło od czasów ich świetności, dlatego przywrócenie ich wydaje się ciekawym posunięciem, kadra ciekawa, zespół dość bogaty, bez długów)
- Roma (bardzo mocna kadra, mało roboty i w zasadzie od razu walka o mistrzostwo z Juve, ale jakoś ciągnie mnie do tego klubu)

Który klub wybrać i dlaczego? Chyba, że widzicie jakieś inne pomysły. Pozdrawiam[/quote]

jeżeli FM 14 to zdecydowanie polecam Rome. 8mln euro na transfery, silna kadra, można od razu walczyć o mistrzostwo. Do tego w u-20 dwóch świetnych obrońcow Romagnoli i Capradossi. Jeżeli 15 to ja osobiście wolałbym jednak kogos z pierwszej dwójki. Chyba wybrałbym Fiorentine. Genialni Cuadrado i Rossi ;)

robal15 Młody aktywista

Wiecie może dlaczego każdemu spada pracowitość w moim semi- pro klubie? Też ktoś tak ma? W Depo jest ok.

Jeszcze jedno, dlaczego prawie każdy Hiszpan jest kontuzjogenny wg mojego asystenta oraz scouta? W RL też tak się łamią? Inne nacje nie mają z tym problemu.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

lexus Partyzant

Mam problem.
Przy kontraktowaniu nowego zawodnika, nie mogę mu zaproponować miesięcznie mniej niż 35k euro/mies.
Wcześniej nie miałem tego problemu. klub MVV, Eredivisie.

GUSTER19_91 Partyzant

15.12.2014 15:46    #2510     Football Manager - Ogólna dyskusja - BUDŻET PŁAC
WITAM. MAM PROBLEM. CO MAM ZROBIC GDYZ NIEMOGE OFEROWAC WIEKSZYCH ZAROBKOW PIŁKARZOM GDYZ MAM OGRANICZENIA OD ZARZADU. OBECNIE WYDAJE 26 000 NA TYDZIEN A OD NOWEGO SEZONU 110 000 NA TYDZIEN. OBECNI PIŁKARZE KTÓRZY MAJA KONCZACE SIE KONTRAKTY OCZEKUJA PODWYZEK ALE NIE MAM MOZLIWOSCI ICH DANIA. CO ROBIC???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution