Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

WojtekKowalczyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie wiem czy zauwazyliscie czy tylko ja, moi znajomi tego nie zauwazyli,,, mianowicie w rzeczywistosci wpsolczynniki klubowe i ligowe sa liczone z ostatnich 5 lat...one wyznaczja ile klubow gra w lm badz le z danego kraju...jesli chodzi o kluby to wyznaczaja rozstawienie w koszykach lm badz le...
w fm 15 wpsolczynniki te liczone sa z ostatnich 6 lat nie jest to jakis wielki błąd ale dla mnie osobiscie rażacy i umniejszajacy realność rozgrywek...mam nadzieje ze sprostuja to w kolejnej łatce badz edycji fm pozdrawiam

_Kasjan Partyzant

Witam :) moje pytanie dotyczy ostatniego FM'a 15 ..
zauważyłem , że moi gracze są bardzo bardzo ale to baaaardzo nieskuteczni , prowadzę Chelsea także byle jakich grajków nie mam ..
oddaje trzy razy więcej strzałów ( w tym również celnych ) a w bramce przeciwnika jakby mur , dosłownie ..
muszę dodawać , że rywalom wystarczy strzałów kilka bo pokonać mnie raz , drugi , trzeci ?
czy ktoś zauważył jeszcze coś takiego u siebie ? z góry dziękuję za podzieleniem się spostrzeżeniami :)
temat postanowiłem założyć po zremisowanym meczu z City 3:3 , strzały 29:10 , celne 14:5 , na moją korzyść , ehh ..

swider-oks Partyzant

17.12.2014 19:20    #2493     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe ligi FM2015
siemano Kell podawalem ci moj adres ale widze ze niewyslales tego pliku problemy jakies czy co? podaje jeszcze raz

sCan Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="sCan"][quote="Makaronczterojajeczny"]prubuje[/quote]
...

To tylko gra. Nigdy nie będzie rzeczywistością. Nigdy też nie wylosuje (wybierze; wysymuluje) najwłaściwszych danych. Tak w realu, jak i w grze zawsze będzie dochodziło do odstęstw, odchyleń czy kuriozalnych zdarzeń.

przypomnę co napisałem:

..która tę grę dyskredytuje jako symulację rzeczywistości i klasyfikuje ją jako ciekawą grę losową.

No to teraz pytanie.O jak wysokim współczynniku losowości rozmawiamy.

Btw. U mnie w grze nie dochodzi do większości z Twoich problemów. Rozpocząłem właśnie 3 sezon. W poprzednim na przykład 19 razy zachowywałem czyste konto, więc w ponad 1/3 spotkań nie było "pierwszy strzał". Bramkarze bronią karne. ME wygrywają, w meczu z Włochami, Szwajcarzy. Padł remis 0:0, a później karne 4:3. Czemu tacy Helweci nie mogą być nowymi Grekami albo Duńczykami?[/quote]

Robię często dwie rzeczy na raz, a nawet i trzy. I piszę po raz kolejny. Mam analfabetyzm wtórny i robię błędy pisząc z klawiatury. Ile razy mam to powtarzać. Nie widze błędów na ekranie.

nie tak dawno napisałem:...która tę grę dyskredytuje jako symulację rzeczywistości i klasyfikuje ją jako ciekawą grę losową.
No to pytanie.O jak wysokim stopniu losowości rozmawiamy.[/quote]

Takim, że mój rywal w lidze - Bayern Monachium, w dotychczasowych 2 sezonach wygrywał ligę dwa razy. Przegrał tylko 10% spotkań. Do tego dołożył zwycięstwo w LM.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="sCan"][quote="Makaronczterojajeczny"]prubuje[/quote]
...

To tylko gra. Nigdy nie będzie rzeczywistością. Nigdy też nie wylosuje (wybierze; wysymuluje) najwłaściwszych danych. Tak w realu, jak i w grze zawsze będzie dochodziło do odstęstw, odchyleń czy kuriozalnych zdarzeń.

przypomnę co napisałem:

..która tę grę dyskredytuje jako symulację rzeczywistości i klasyfikuje ją jako ciekawą grę losową.

No to teraz pytanie.O jak wysokim współczynniku losowości rozmawiamy.

Btw. U mnie w grze nie dochodzi do większości z Twoich problemów. Rozpocząłem właśnie 3 sezon. W poprzednim na przykład 19 razy zachowywałem czyste konto, więc w ponad 1/3 spotkań nie było "pierwszy strzał". Bramkarze bronią karne. ME wygrywają, w meczu z Włochami, Szwajcarzy. Padł remis 0:0, a później karne 4:3. Czemu tacy Helweci nie mogą być nowymi Grekami albo Duńczykami?[/quote]

Robię często dwie rzeczy na raz, a nawet i trzy. I piszę po raz kolejny. Mam analfabetyzm wtórny i robię błędy pisząc z klawiatury. Ile razy mam to powtarzać. Nie widze błędów na ekranie.

nie tak dawno napisałem:...która tę grę dyskredytuje jako symulację rzeczywistości i klasyfikuje ją jako ciekawą grę losową.
No to pytanie.O jak wysokim stopniu losowości rozmawiamy.

sCan Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"]prubuje[/quote]
...

Btw. U mnie w grze nie dochodzi do większości z Twoich problemów. Rozpocząłem właśnie 3 sezon. W poprzednim na przykład 19 razy zachowywałem czyste konto, więc w ponad 1/3 spotkań nie było "pierwszy strzał". Bramkarze bronią karne. ME wygrywają, w meczu z Włochami, Szwajcarzy. Padł remis 0:0, a później karne 4:3. Czemu tacy Helweci nie mogą być nowymi Grekami albo Duńczykami?

Tom88 Partyzant

Bym rzekł nareszcie ale problemu z niewyświetlaniem się kondycji, ogrania itp nie poprawił

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
16.12.2014 19:10    #2498     Sufler - Porady do gry - FM 15 licencja trenerska
u mnie z tym nie ma problemu po łatce, najwyżej obsuwa niecałego miesiąca jeśli chodzi o przyznanie licencji, ale to raczej może być związane z "trudnościami na kursie". A tak btw. to u mnie kurs na krajową licencje C, czyli najniższą, trwał chyba 7-8 miesięcy, na B już tylko 3 miesiące

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
16.12.2014 18:54    #2499     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 15 ścina 3D
ja miałem taki problem z FM14 na najwyższej jakości 3D, jak zmieniałem na średnią to przestawało się ciąć. W FM 15 śmiga mi bez problemu. A karta ta sama - Radeon R9 200. Spróbuj zmienić jakość

Lucas. Partyzant

16.12.2014 15:50    #2500     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening,trenerzy..
Problem leży w obciążeniu trenerów. Kiedy jeden, załóżmy, trener bramkarzy trenuje całą drużynę, to obciążenie jest wysokie. Należy wtedy zatrudnić więcej trenerów, by trening był efektywniejszy, a obciążenie trenerów lżejsze. Jest to w zupełności logiczne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution