Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Gietz"][quote="robal15"]Po prostu na tym forum przyjęła się taka zasada:
grają dobrze = gra WSPANIAŁA = zero bugów
grają źle = gra NIESAMOWICE SŁABA = mnóstwo bugów[/quote]
Śledzę całą dyskusję, nie ma nic co wskazywałoby na to że tak wygląda podział. [/quote]

Ja bez problemu mogę znaleźć takie osoby, jedną nawet zacytowałem, ale się powstrzymam, bo nie chcę wytykać ludzi po nickach.
[quote="robal15"]btw. wszystkie bugi, które ja opisuję, niezwiązane z ME to one naprawdę istnieją i pracownicy SI też to potwierdzają.[/quote]
[quote="Gietz"]Nie do końca - nie weryfikowałem wszystkich, ale jak sprawdzałem choćby Twój opis dot. losowania w angielskich pucharach to nie zgadzał się ani trochę. [/quote]

Inne osoby też zgłaszały ten problem. Granie a simowanie gry, to dwie różne sprawy.
[quote="kell1987"]niech mi ktos wytlumaczy dlaczego mój bramkarz ma tak wysoką note?

http://www.fotos(...)dca.html[/quote]
[quote="Gietz"]Możesz wrzucić screen z pełnymi statystykami poszczególnych zawodników? Btw, wpuścił 4 setki czy któraś z nich skończyła się niecelnym strzałem?[/quote]

Odpowiedziałem już mu na to pytanie
[quote="robal15"]Gietz, do poprawy.[/quote]
[quote="Gietz"]Już lecę, panie.
A tak naprawdę - coś tam wam pomogłem, jak mam czas i widzę że coś jest błędem to zgłaszam, ale to nie jest mój obowiązek albo praca. Moją pracą jest dostarczyć dobrą bazę danych dla polskich lig. Z tego się wywiązałem z nawiązką. Cała reszta to dobra wola, a zmienia się w czytanie jakichś pretensji twoich i dwóch trolli, a trochę sobie folgujecie.[/quote]

Ja do Ciebie nie mam żadnych pretensji. Skoro tak uważasz, to bardzo mi przykro, ale źle mnie zrozumiałeś. W tym cytacie (ton był ironiczny) chodziło wyłącznie o to, żebyś zgłosił ten błąd, tylko tyle. Napisałem w stylu Zachiego.

Nie gram w lidze polskiej, więc nie wiem, czy wykonałeś aż tak dobrą robotę jak twierdzisz - tego być pewien nie możesz - skoro sam mówisz, że ludzie nie zgłaszają bugów. Ja Twojej pracy nie oceniam i nie krytykuję, gdyż nie miałem z nią styczności. Koniec. Kropka.

Natomiast krytykować produkt SI jako całość mam prawo. Nabyłem grę legalnie, to i oczekuję jakiś standardów, które nie są spełnione w mojej opinii. Tyle bugów jeszcze nigdy nie było w tej grze. Scouting leży i kwiczy, ustawienia taktyczne są minimalne, ME jest kiepski, z transferami nadal jest pełno błędów itd . Wymieniać można w nieskończoność.

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

a.o Partyzant

Dla tych których interesuję to jak potoczyły się losy Husarii Polskiej w Championship przedstawiam krótkie streszczenie pierwszego sezonu.

Husaria Polska
Własną karierę rozpocząłem klubem z Premiership, tak żeby nie ingerować w to co się działo w Championship. Według bukmacherów Husaria Polska była zdecydowanym faworytem rozgrywek tak więc spodziewałem się lekkiej dominacji w lidze. Nic takiego nie miało miejsca. Ostatecznie Polacy zakończyli rozgrywki na 2 pozycji lecz awans zapewnili sobie dopiero w ostatniej kolejce. Przez sporą część sezonu drużyna Nawałki spędziła w środkowej części tabeli przez co posada menadżera wisiała na włosku. Co ciekawe nawet po zakończeniu sezonu stabilność posady Adama Nawałki posiada status "Niepewna". Poniżej link do galerii printscreenów, ze statystykami piłkarzy i innymi istotnymi danymi.

http://imgur.com/a/gduG6

Reprezentacja Polski
Dużym plusem trenera Polaków był fakt prowadzenia jednocześnie reprezentacji i klubu w którym znajdują się praktycznie ci sami gracze. Co prawda jakaś część piłkarzy Husarii wyleciała z reprezentacji w związku z dużą rywalizacją w klubie i braku ogrania jednak nadal stanowią większą część reprezentacji. Polacy spisali się całkiem przyzwoicie odnosząc 3 zwycięstwa (Szkocja, Irlandia, Gibraltar) i 2 remisy (Gruza, Szkocja).

http://imgur.com/a/A5IBt

Colwyn Bay
Skoro już zacząłem eksperymenty postanowiłem już w trakcie sezonu utworzyć nową potęgę w angielskiej lidze a konkretnie najniższym grywalnym szczeblu (bez dodatków) Vanarama Conference North. Zespół Colwyn Bay wybrałem ze względu powiedzmy na ładny stadion i fakt, że nigdy nie grali wyżej. O sile zespołu mieli stanowić piłkarscy emeryci. Założyłem, że piłkarzami zespołu mogą zostać tylko i wyłącznie byłe gwiazdy, które w chwili obecnej tułają się po niższych lub nieatrakcyjnych ligach i więcej już w swojej karierze nie osiągną. Wyjątek stanowi chyba tylko Victor Valdes, który i tak był na wolnym transferze a raczej jeszcze ma szanse na osiągnięcie czegoś w futbolu. Średnia wieku 36 lat (min. 33 - Adriano, max. 43 - Roberto Acuna).

Old-boye z łatwością wygrali ligę nawet mimo odjęcia 10 punktów (Zarząd komisaryczny) prawdopodobnie ze względu na problemy finansowe. Zdaje się że źle oszacowałem zarobki piłkarzy i poziom finansów klubu. Potencjał zespołu oceniam na maksymalnie Sky Bet League 1 ale zobaczymy. Co sezon planuję dodać paru nowych emerytów. Poniżej statystki.

http://imgur.com/a/toeFu

januzaj10 Partyzant

Witam , mam pytanko chodzi mi o fm wersja 2014.Mam problem , bo nie wiem jak ustawic taktyke żeby zawsze przynosiła dobre efekty.Mam ustawić dwie taktyki i grać na przemian u siebie i na wyjeździe , czy może ustawić dwie ktore są dobre i zmieniac w trakcie spotkania ? Formację zachowywać tą samą czy zmieniać ?

walecadam Partyzant

witam mam problem ze skorka w trybie wyzwania, jest nieczytelna nie widac przyciskow oraz opisow, nie moge tez zmienic skorki na inna. proszę o poradę. w trybie pelnym wszysyko jest oki, moge zmienic skorke na dowolna inna.

kell1987 Partyzant

18.12.2014 15:43    #2485     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe ligi FM2015
[quote="swider-oks"]siemano Kell podawalem ci moj adres ale widze ze niewyslales tego pliku problemy jakies czy co? podaje jeszcze raz[/quote]

sorry miałem trochę na głowie, i nie bywałem za często teraz na cm rev. Dzisiaj Ci na pewno wyślę mój plik editor data. Spodziewaj się go po godzinie 18 ;)

kell1987 Partyzant

[quote="Grubson26"]Mój znajomy ma FM 2014 pirata i chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym zagrać z nim razem też na piracie np. przez program ''Hamachi'', a problem polega na tym, że mój kolega mówi ze jak klika w opcje dołącz do sieci to pojawia mu się komunikat '' Aby grać w Football Managera w sieci, wymagane jest połączenie sieciowe. Upewnij się, że jesteś połączony z internetem, a Steam połączony jest z siecią''. Bardzo proszę o szybką diagnozę :D[/quote]

tu nikt nie wie, bo nikt na piracie nie gra

czachowski Partyzant

Mam ten sam problem. Po rozpakowaniu dodatku i zaznaczeniu/odznaczeniu odpowiednich opcji w FM nie widać żadnych efektów.

K0nDzI Partyzant

18.12.2014 13:23    #2488     Sufler - Porady do gry - Problem z z uruchomieniem FM 2015
Witam.ściągnąłem przez Steam nowego FM'a i ładuje się spoko do czasu gdzie tam przelatują języki różne: Wczytywanie, Carrigando itd. I po pewnym czasie zawiecha i na pasku na dole "Błąd aplikacji" I trzeba alt + F4. Ktoś pomoże?

lampard2 Partyzant

Nadal mam problem z wyswietlaniem skórki..Pomimo zmiań w configu nadal mi ich nie odczytuje w grze. Prosze o pomoc

Grubson26 Partyzant

Mój znajomy ma FM 2014 pirata i chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym zagrać z nim razem też na piracie np. przez program ''Hamachi'', a problem polega na tym, że mój kolega mówi ze jak klika w opcje dołącz do sieci to pojawia mu się komunikat '' Aby grać w Football Managera w sieci, wymagane jest połączenie sieciowe. Upewnij się, że jesteś połączony z internetem, a Steam połączony jest z siecią''. Bardzo proszę o szybką diagnozę :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution