[quote="robal15"]@Gietz, u mnie też nadal to nie działa.
https://www.youtu(...)youtu.be
[/quote]
Daj znać jeśli się mylę, ale ani razu nie nacisnąłeś Kontynuuj o co wyraźnie prosiłem, prawda? Po lewej stronie ekranu jest informacja ilu scoutów jest w terenie/w podróży, aktualizowana po kontynuacji, i mam wrażenie że jest dopiero kontynuacja "potwierdza" wycofanie scouta.
[quote="robal15"]Właśnie, dla osób które interesują się ligami wschodnimi, a wiem, że takie są i pytały się o transfery w tej lidze (chyba to był armbi), to mogę powiedzieć, że już tego problemu nie ma w lidze rosyjskiej i ukraińskiej. Zespoły zaczęły kupować zawodników z poza ich kraju, np z Brazylii oraz Hiszpanii. Niestety nie wiem, jak sytuacja wygląda w Turcji.[/quote]
Tak, to efekt poprawki dla polskiej ligi.
[quote="marivsh"]A jakie jest ustawienie w stałych fragmentach? U mnie obaj boczni obrońcy mają ustawienie "tył" i nigdy nie mam takich sytuacji (tył w razie potrzeby nie stosuję).[/quote]
Słusznie, nie kojarzę żadnego zespołu który zostawiałby układ sił 1 vs 1 grając rzut rożny.
Nie mam pod ręką statystyk, ale ofensywny rzut rożny jest podobnym zagrożeniem dla atakującego i broniącego - bardzo wiele bramek bierze się z kontrataków po wybiciu obrońcy, nawet jeżeli są rozgrywane przy przewadze liczebnej zespołu broniącego.
Najnowsze posty