Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2014 12:40    #2461     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe ligi FM2015
[quote="swider-oks"]kurcze mam taki problem ze jak wlaczam Polska Lige z tymi 4ligami to przy Nigerii mam wykrzyknik da sie cos z tym zrobic????[/quote]

ja nie mam problemu, wszystko działa mi dobrze bez problemu

Patryk96 Partyzant

A ja mam problem z herbami. Ściągnąłem, zainstalowałem tak jak trzeba, a i tak nie działają.

Kodi Partyzant

Mam problem taki że usunąłem z rezerw zawodników na wolny kontrakt w ich miejsce pojawili się tzw. wygaszeni zawodnicy którzy mają statystyki z kosmosu, podpisałem z nimi kontrakty, wszyscy mają gwiazdki na maksa, statystyki też nie z tej ziemi. Czemu to jest tak zrobione?

KEVINLEVRONE Partyzant

22.12.2014 15:37    #2464     Sufler - Dodatki do gry - SOUND PACK DO FM 2015
zrobilem sound packa do fema, ale mam maly problem. wazy prawie 800mb. kto moze mi pomoc??????????????

tomens Partyzant

Witam.
Nie wiem czy ktoś napotkał już ten problem. W ostatni dzień okienka zimowego wyskoczyło mi, żebym zarejstrował skład. Gdy to robię to już praktycznie nie mogę nikogo kupić, ponieważ nie mam szans zarejstrowania go przed końcem okienka. Próbowałem zostawić 3 wolne miejsca oraz sprzedałem kilku zawodników, żeby zwolnić miejsca i tak to nic nie dało, ponieważ opcja rejstracji została zablokowana. Próbowałem równeż poczekać jeden dzień i także nic z tego. Jakieś rozwiązania? Gram drugi sezon w Ekstraklasie Polskiej.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="robal15"]@Gietz, u mnie też nadal to nie działa.
https://www.youtu(...)youtu.be
[/quote]
Daj znać jeśli się mylę, ale ani razu nie nacisnąłeś Kontynuuj o co wyraźnie prosiłem, prawda? Po lewej stronie ekranu jest informacja ilu scoutów jest w terenie/w podróży, aktualizowana po kontynuacji, i mam wrażenie że jest dopiero kontynuacja "potwierdza" wycofanie scouta.

[quote="robal15"]Właśnie, dla osób które interesują się ligami wschodnimi, a wiem, że takie są i pytały się o transfery w tej lidze (chyba to był armbi), to mogę powiedzieć, że już tego problemu nie ma w lidze rosyjskiej i ukraińskiej. Zespoły zaczęły kupować zawodników z poza ich kraju, np z Brazylii oraz Hiszpanii. Niestety nie wiem, jak sytuacja wygląda w Turcji.[/quote]
Tak, to efekt poprawki dla polskiej ligi.

[quote="marivsh"]A jakie jest ustawienie w stałych fragmentach? U mnie obaj boczni obrońcy mają ustawienie "tył" i nigdy nie mam takich sytuacji (tył w razie potrzeby nie stosuję).[/quote]
Słusznie, nie kojarzę żadnego zespołu który zostawiałby układ sił 1 vs 1 grając rzut rożny.
Nie mam pod ręką statystyk, ale ofensywny rzut rożny jest podobnym zagrożeniem dla atakującego i broniącego - bardzo wiele bramek bierze się z kontrataków po wybiciu obrońcy, nawet jeżeli są rozgrywane przy przewadze liczebnej zespołu broniącego.

mi(L)an Partyzant

Napisanie posta pod postem - akt desperacji:)
A co do problemu, to robię wszystko o.k. czyli odświeżanie skórki, wyłączone buforowanie, face w folderze graphcis i nie działa.
A może kolega pomoże :soczek:

augi7600 Partyzant

21.12.2014 15:17    #2468     Sufler - Porady do gry - problem z kodem bledu 2
prosze o pomoc bo nie wiem co zrobic: gdy chce zagrac w fm15 wyskakuje mi blad
-serwery steam sa w tej chwili zbyt zajete ,aby zajac sie twoja sprawa dla gry football manager 2015.Kod bledu (2).

ronaldinho88 Partyzant

Może to przez (l) nie masz kolegów?:) a tak serio to co się dziwisz.Po pierwsze pisząc post pod postem sprawiłeś że patrząc z góry na forum wygląda na to że jest odpowiedź.Po drugie nie opisałeś problemu wcale.Nie napisałeś czy masz problem z poprawnym wklejeniem plików,czy uważasz że robisz dobrze a nie działa?Czy nie działa nic czy część

swider-oks Partyzant

21.12.2014 00:44    #2470     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe ligi FM2015
kurcze mam taki problem ze jak wlaczam Polska Lige z tymi 4ligami to przy Nigerii mam wykrzyknik da sie cos z tym zrobic????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution