Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="patrykes89"]Tyle, że jest jeden mały problem - mnie się gra podoba :)[/quote]

Cieszę się z tego.

Mnie też ta gra coraz bardziej się podoba, dzięki poprawkom, które zgłaszamy. Silnik meczowy teraz jest jak w becie, czyli ok. Jedynie nadal rzucają się w oczy interwencje bramkarzy. Szczególnie to widać przy stałych fragmentach gry. Piłka leci w niego, a on jak idiota macha ręką i wpuszcza babola albo zbyt wolno reaguje po słupku. Jeszcze irytuje mnie zawyżona skuteczność komputera w stosunku do nas.

Natomiast scouting jest kiepski. Nowy interfejs jest mało przejrzysty oraz nieintuicyjny. Większość funkcji nie działa prawidłowo oraz brakuje dużo podstawowych funkcji. Niestety w tej edycji nic się nie da już z tym zrobić.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

patrykes89 Partyzant

Tyle, że jest jeden mały problem - mnie się gra podoba :)

robal15 Młody aktywista

Hmmm... nigdy tego nie używałem. Może się skuszę. Tylko jest jeden problem - gram w 2D. Jakoś mnie silnik 3D zraził dwa lata temu:)

robal15 Młody aktywista

[quote="johny1910"]staryyyyy, są Święta a Ty ciągle wyszukujesz błędów w grze? Usiądź sobie przy stole, najedz się dosadnie, wypij ile trzeba i ciesz się z tego co "niewirtualne" WESOŁYCH ŚWIĄT![/quote]

A kto powiedział, że ja gram...

Wyszukuję? To już nie mój problem, że jesteś ślepy i ich nie widzisz...

[quote="patrykes89"]Ja to w ogóle mam wrażenie, że ten Robal i Makaron siedzą w tym FMie po to by wyszukiwać błędów i zaraz polecieć z tym na forum. Zluzujcie trochę Panowie po pękniecie, jak guma w gaciach. To wszystko co tu wynajdujecie już dawno jest na głównym forum SI i nie pozostaje nic innego, jak dać sobie na razie spokój z 15-stką i pograć jeszcze w 14-stkę, albo w ogóle sobie odpuścić na jakiś czas FMa[/quote]

Są na forum SI, bo tacy ludzie jak ja je tam umieszczają. Gdyby nie my, to dalej byś płakał, że gra jest niegrywalna albo, że coś tam. Informuję ludzi o bugów, żeby wiedzieli, że coś jest nie tak, a Ty masz do mnie pretensje. A jak Ci się nie podoba, to nie czytaj moich wypocin.

Złamanego karpia!

johny1910 Partyzant

[quote="robal15"]Kolejny WIELKI BUG. Mam UEFA 21- championship i jest problem z powoływaniem graczy. W niektórych krajach jest trzech zawodników na krzyż, np w mojej Hiszpanii
http://gyazo(...)2a8b21be - hiszpania
http://gyazo(...)d7621fea - włochy
http://gyazo(...)abb2138a - holandia - działa.

To już wiem, dlaczego Karo gra tylko reprezentacjami:p Cwany lis xD[/quote]

staryyyyy, są Święta a Ty ciągle wyszukujesz błędów w grze? Usiądź sobie przy stole, najedz się dosadnie, wypij ile trzeba i ciesz się z tego co "niewirtualne" WESOŁYCH ŚWIĄT!

robal15 Młody aktywista

Kolejny WIELKI BUG. Mam UEFA 21- championship i jest problem z powoływaniem graczy. W niektórych krajach jest trzech zawodników na krzyż, np w mojej Hiszpanii
http://gyazo(...)2a8b21be - hiszpania
http://gyazo(...)d7621fea - włochy
http://gyazo(...)abb2138a - holandia - działa.

To już wiem, dlaczego Karo gra tylko reprezentacjami:p Cwany lis xD

Campeones Partyzant

Witam, otóż zakupiłem FM 2015, zainstalowałem, ale mam pewien problem. Aby ta gra płynnie mi chodziła muszę odpalać w trybie zgodności z najlepiej z Windows 7 ponieważ ja posiadam 8.1. PPM > Właściwości i nie ma tam zakładki ZGODNOŚĆ, czy jest jakiś inny sposób na to? Czekam na pomoc.

kOQSU21 Partyzant

25.12.2014 12:24    #2458     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Mam problem z taktymi.Gram np. taktyką 4-4-2 i chcę jako alternatywną mieć 3-5-2. Więc np. w 4 4 2 mam obroną Alba Pique Mathieu Alves i ci sami automatycznie pojawiają się w 3 5 2, a jeśli dokonam zmian w 3 5 2 to przechodzą one na 4 4 2. Co mam zrobic, żeby te 2 taktyki były całkowicie odrębne?

cichyoo Partyzant

Witam
Mam taki problem w steam mam ustawione ze ma robić automatycznie aktualizacje do FM. Jak wchodzę w FM i zakładam nowa grę Nowa Kariera wyskakuje okienko ,,wybierz baze danych,, i jest tam podana wersja 15.0.0 :(. Pytanie jak mam pobrać najnowsza aktualizacje do FM2015 skoro sama sie pobrac nie chce. Znajdzie sie ktoś kto zna odpowiedz na moje pytanie ?

lampard2 Partyzant

24.12.2014 12:44    #2460     Sufler - Problemy techniczne - FM 2015-skórki
Mam problem dotyczący tego ,że nie wczytuje mi skórek. Stosowałem sie do tych wskazówek które były ale może ja zrobiłem coś źle,może wina czegoś innego gdyż nadal nie mogę dodać skórki. Prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution