Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wolfu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2015 11:24    #2421     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa nie istnieje?
Witam, mam pewien spory problem. Gram Wisłą Kraków, pierwszy sezon skończyłem na 5 miejscu, aczkolwiek wygrałem Puchar Polski, przez co gram w europejskich pucharach. Niestety, następny sezon przywitał mnie dość dziwnym kalendarzem, co widać na obrazku niżej...

Jak sami widzicie, zaczynam już fazę grupową LE, a Ekstraklasa dalej się nie zaczęła! Zgłosiłem już skład, runda PP wylosowana, a ligi jak nie było tak nie ma...

Blasphem Partyzant

Witam

Gram druzyna Solihull Moors - z Skrill North, awansowalem powoli i obecnie ejstem w Legue One. 2 czy 3 sezony temu zatrudniłem menadzera druzyn juniorskich, bo martwilo mnie ze nie mam kompletnie zadnych juniorow, newgenow itd - wszyscy w tych druzynach to 'szaraczki'.

Niestety sytuacja sie nie zmienila. W zadaniach wspolpracownikow przy opcji "Sprowadza do klubu młodych piłkarzy i informuje o ich postępach" mam włąsnie tego menadzera, ale jak mowie nic sie nie zmienilo i nie mam ani jednego juniorka.

W czym tkwi problem ? W poprzednich menadzerkach, w tym fm2012 w ktorego gralem długoo, zawsze co sezon pojawiało się kilku newgenów bez zadnej ingerencji, a teraz nic.

m.gogi Partyzant

03.01.2015 01:23    #2423     Sufler - Edytor - problem z edytorem fmrte
Witam kupiłem zawodnika i chce go wypożyczyć . Ma nadzieje ograć się w lidze na wypożyczeniu. Wypożyczam go do klubu z którego przyszedł a on odrzuca kontrakt . W edytorze jak chce go zamienić z innym zawodnikiem wypożyczonym to jakiś błąd w edytorze wyskakuje . Z góry dziękuje i pozdrawiam

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="SuperZiemniak"][quote="robal15"]Ewidentnie nie powinno być czerwonej kartki.[/quote]

No właśnie... to jest problem tej gry, tak jak wstawione przeze mnie screeny ze "spalonymi". Pierwsza rzecz do naprawy w łatce jak dla mnie. Bo to, że się zdarza to rozumiem, ale jest to zdecydowanie za często i według gry to nie jest błąd sędziego, więc coś jest nie tak[/quote]
Przykładanie aż tak mocno uwagi do tych komentarzy nie ma sensu. Czerwona kartka to czerwona kartka i już :> A ten "komentator" niech tam sobie "papla" co chce. W rzeczywistości też wygadują steki bzdur których nie da się słuchać ;)
.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="robal15"]Ewidentnie nie powinno być czerwonej kartki.[/quote]

No właśnie... to jest problem tej gry, tak jak wstawione przeze mnie screeny ze "spalonymi". Pierwsza rzecz do naprawy w łatce jak dla mnie. Bo to, że się zdarza to rozumiem, ale jest to zdecydowanie za często i według gry to nie jest błąd sędziego, więc coś jest nie tak

RSPK Partyzant

02.01.2015 20:36    #2426     Sufler - Porady do gry - Gra nie włącza się
Myślę że to może być wina twórców

Mam identyczny problem
Grałem dziś mecz kolo południa nagle czarny ekran zwiesiło mi windowsa a po restarcie FM już się nie chciał uruchomić

Pol dnia się mecze próbując wszystkiego bezskutecznie

robal15 Młody aktywista

[quote="SuperZiemniak"]Ta gra ma zdecydowany problem z "widzeniem" ostatnich (najbliżej bramki) zawodników, czyli to co wspominałem i pokazywałem a propos spalonych. Bo dostać czerwoną kartkę za bycie ostatnim zawodnikiem w tej sytuacji ( niżej) to chyba kpina.

http://zapod(...)jpg.html

Btw. mecz zakończył się wynikiem 2-2 i wyrównującego gola strzelili w 90 minucie po dokładnie takim samym podaniu co kolega powyżej wrzucił. Widocznie jakiś specjalne zagranie w tym FM'ie[/quote]

Ewidentnie nie powinno być czerwonej kartki.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Ta gra ma zdecydowany problem z "widzeniem" ostatnich (najbliżej bramki) zawodników, czyli to co wspominałem i pokazywałem a propos spalonych. Bo dostać czerwoną kartkę za bycie ostatnim zawodnikiem w tej sytuacji ( niżej) to chyba kpina.

Btw. mecz zakończył się wynikiem 2-2 i wyrównującego gola strzelili w 90 minucie po dokładnie takim samym podaniu co kolega powyżej wrzucił. Widocznie jakiś specjalne zagranie w tym FM'ie

gucioprawda Młody aktywista

02.01.2015 17:53    #2429     Sufler - Porady do gry - Gra nie włącza się
Wg mnie problem leży w pamięci RAM.

Jakvbek Partyzant

02.01.2015 16:02    #2430     Sufler - Porady do gry - Bramkarz z celnością podań 10%
Mam w składzie kilku bramkarzy (Ter Stegen, Nicholls, Hennesey) i pewien irytujący problem z nimi. Niezależnie który z nich stałby na bramce, to osiągą celność podań na poziomie około 10%. Każdy wykop kończy się stratą piłki i groźną akcją rywali. Kompletnie brak mi pomysłu jak móglbym temu zaradzić? Oczywiście, mogę nakazać podania do obrońców (co znaczącą zwiększa celność), ale to skutkuje znacząco wolniejszym tempem gry. Będę wdzięczny za jakąś podpowiedź :)
PS. Problem dotyczy FM14 :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution