Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Junin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2015 22:30    #2411     Sufler - Porady do gry - 3 mecze pod rząd dzień po dniu
http://steam(...)70106097

Krótkie pytanie: O co chodzi??!!

Nie muszę tłumaczyć, że te 3 mecze tuż przed spotkaniem z City w LM to dla mnie gigantyczny problem. Gram najlepszy sezon swojej Legii (Fm2013, 3sezon) cudem się przebiłem do fazy pucharowej i dzięki "Kuciak show" ograłem Bayern, ale mam falę kontuzji i wykluczeń i nawet ze swoją szeroką kadrą nie podołam po prostu tak wielu meczom w jednym tygodniu...

Postaram się to obejść odpuszczając je po prostu i wystawiając skład z juniorów, ale żal pozostaje. Rozumiem, że mój grafik jest napięty i, że nikt nie spodziewał się, że ogram Bayern, ale no bez przesady! :D
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

dZiX Partyzant

Czy ktoś miał ww. crash i się go jakoś pozbył? :D
Jestem po zmianie systemu operacyjnego, bo padł mi dysk. Wcześniej miałem Vistę (ble) i wszystko śmigało bezproblemowo... Teraz W7 i klops! To pewnie nie jest wina systemu... ale czego?!

P.S.
Oczywiście sprawdzałem spójność plików itd.

kuligu Partyzant

Witam. Występuje u mnie problem z zakładką kluczowe fakty w profilach klubu. Na zielonym napisie jest nałożony napis "brak" oraz nie można nic tam przestawić przy tej strzałce "wszystkie". FM 2015.

ronaldinho88 Partyzant

04.01.2015 18:00    #2414     Football Manager - Ogólna dyskusja - Koszt zawodnikow
To jest problem od dłuższego czasu w Fmie.W tym i tak wg mnie poprawili to nieznacznie,bo teraz utalentowanego juniora da się wyjąć za 40mln gdzie w poprzednim fmie poniżej 100mln nie schodziło (podaje w zł) a transfery z klubu w porównaniu do transferów w drugą stronę są śmieszne.Są takie sytuacje że zawodnik bardzo dobry,który chce odeść (np Jovetic czy Silva) mimo tego że nie oczekuję za nich pieniędzy nie mogą znaleźć pracodawców a jak już to oczekują że będę im płacił 80% pensji:)

browar1985 Partyzant

Witam,
Zauważyłem, że brakuje mi kilku trenerów w treningu drużny młodzieżowej U-19 tzn nie mogę ich przydzielić do żadnego treningu mimo, iż są zatrudnieni na kontraktach jako trenerzy, a więc o ile się nie mylę powinni być dostępni zarówno dla pierwszej drużyny jak i zespołu młodzieżowego. Pomoże ktoś rozwiązać problem?

Covall Partyzant

Czesc wszystkim,

Piszę, ponieważ mam mały problem ze swoja taktyką i nie wiem co dokładnie może być przyczyną. Słyszałem o wielu rzeczach związanych z FM 13, z jego silnikiem - problemem jest ciągłe remisowanie.

Moje ustawienia: styl płynny, kontrola, krótsze podania, intensywniejszy pressing, scisliejsza dyscyplina, trzymanie sie pozycji, dosrodkowania domyslne, krycie strefowe, odbior delikatny, do tego lekko cofnięta linia obrony, szybkie tempo i podania oboma skrzydłami - skrzydłowi ustawione częste dosrodkowania i rajdy

Nie wiem co może być problemem, stwarzam dużo sytuacji po to nie trafaić ani razu do bramki, na 7 meczy mam 6 remisów i jedno zwycięstwo - niby nie tracę punktów ale to nie jest to czego oczekuje. Gram w I-lidze Bełchatowem, skład bez zbytnich transferow a wiec siła ofensywna to głównie młodzież.

Prosiłbym o jakieś porady

Pozdrawiam :)

|\\//| Partyzant

03.01.2015 16:45    #2417     Sufler - Edytor - problem z edytorem fmrte
Z FMRTE uważaj bo może mieć problemy z grą w przyszłości. A jak chcesz już taką opcję, kupującego zawodnika pozostawić go na wypożyczeniu z klubu sprzedającego przy ofercie transferowej wybierz dodatkową klauzulę wypożyczenia powrotnego. Z tym że nie zawsze zawodnik będzie chętny zgodzić się na takie coś. A na pewno jeśli przechodzi z klubu mniejszego do większego oraz kilka innych czynników. Lekiem na całe zło jest zwiększyć kwotę transferową do momentu aż zostanie zaakceptowana ów oferta. Wtedy możesz poprosić zarząd o dodatkowe środki transferowe. A jak zarząd nie będzie chciał to zostaje tobie albo sprzedaż zawodnika albo zmiana budżetu przy pomocy FMRTE (w ostateczności)

kalidorek Partyzant

Czy problem ze skutecznoscia strzalow wciaz istnieje? Gralem dzisiaj mecz. Przegralem 2:0. Oddalem 25 strzalow na bramke, przeciwnik az 3. Przejrzalem inne mecze z rozegranej polowy sezonu i niestety to nie jest jedyny przypadek tak wysokiej skutecznosci. Troche to wkurzajace, zwlaszcza, ze teoretycznie powinienem dominowac w lidze.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="robal15"]Prędkość opanowania taktyki zależy od jakości zespołu. W Colwyn Bay zajmuje to pół roku, natomiast w Depo dwa miesiące przy odpowiednim ustawieniu treningu.

Ja np. nie mam problemu ze spalonymi. Może on występuje tylko w określonych ligach? Grę zacząłeś od nowa po patchu, czy kontynuujesz starego save'a?

Btw, widziałem, że napisałeś o tym na forum SI.[/quote]

U mnie w Wiśle Kraków opanowywali jedną taktykę do perfekcji przez cały sezon. A "spalone" pojawiły się w takiej zauważalnej i wkurzającej ilości po najnowszym patchu. Widziałem ten problem na dużą skalę w LE, praktycznie w każdym meczu, w Ekstraklasie trochę rzadziej, ale też dosyć często. W LM nie zauważyłem raczej

robal15 Młody aktywista

Prędkość opanowania taktyki zależy od jakości zespołu. W Colwyn Bay zajmuje to pół roku, natomiast w Depo dwa miesiące przy odpowiednim ustawieniu treningu.

Ja np. nie mam problemu ze spalonymi. Może on występuje tylko w określonych ligach? Grę zacząłeś od nowa po patchu, czy kontynuujesz starego save'a?

Btw, widziałem, że napisałeś o tym na forum SI.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution