Sugerowanie a stwierdzenie to różnica , poza tym jak kolega miał się oburzyć jak to ty napisałeś swój komentarz pod moim cytatem.Wolność słowa ? żeby to pisać trzeba robić to z głową poza tym pisanie czegoś nietaktownego pod czyimś adresem może już być szkodliwe dla danej osoby a pomyślałeś o tym ? zapomniałem, typowe Polskie zachowanie w necie bo tutaj każdy czuję się bezpiecznie bo po drugiej stronie monitora.Jeśli ludzie pod Twoim adresem np. zaczną coś mówić i i zacznie się straszny smród i też uznasz że mają wolność słowa ? Ja nie mam sobie nic do zarzucenia bo jestem informatykiem i mam legalne systemy ale wk... jak ktoś zaczyna pod czyimś adresem głupie cytaty walić typu"my czegoś nie tolerujemy" jak już piszesz komentarze to rób to z głową bo jeśli sądzisz że jest wolność słowa i ktoś zacznie Ci coś sugerować to też tak napiszesz ? Zresztą ja też swój post napisałem do kolegi odnośnie co może być przyczyną i tutaj nie chodzi o piractwo ale o mechanizm systemu który jest w każdej wersji bo na forum czy nielegalny czy legalny każdy to ma.Ja się nie zamierzam oburzać bo nie warto zresztą nie znasz człowieka a sam sugerujesz , właśnie sugerujesz i to pod moim adresem czyli sam sobie robisz problemy bo żeby coś sugerować trzeba mieć dowody

Najnowsze posty