Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Alessandro_DK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam

Mam problem który opiszę poniżej, a żeby nie zakładać kolejnego wątku zadam jeszcze drugie pytanie z innej beczki które również mnie nurtuje. Oto pytania:

1. Jesienią 2015 roku dodałem m.in. Holandię do "grywalnych" lig. Było info w statusie gry że dodane ligi ruszą dopiero od przyszłego sezonu czyli lipiec 2016(rozumiem, że z jakichś powodów tak musi być że liga nie może wskoczyć od razu?). Po ponad roku, czyli w styczniu 2017, kiedy liga holenderska była już grywalna, dostałem ofertę pracy z Vitesse i przyjąłem ją. Chciałem sprawdzić po przyjściu jak sobie radzi mój nowy klub we wszystkich rozgrywkach i ku mojemu zdziwieniu nie był w aktualnym sezonie rozgrywany Puchar Holandii. Na stronie Pucharu było info że rozgrywki zostaną rozpoczęte (czy tam wylosowane) bodaj 20.07.2017 czyli od nowego sezonu. Kiedy owy sezon się zaczął, spojrzałem znowu na ten Puchar żeby zobaczyć kiedy będzie losowanie itp. Wchodzę a tam info, że Puchar rozpocznie się w lipcu 2019!!! Czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem, że puchar po prostu nie jest rozgrywany w kolejnych sezonach? To jakiś bug czy jak?

2. Jak podwyższyć renomę klubu w oczekiwaniach zarządu? Tam gdzie są te paski właśnie z renomą, rozgrywkami, płacami i atmosferą. Osiągam dobre wyniki, wszystko jest cacy a renoma zawsze ma najmniejszy pasek.

Dzięki za odpowiedzi:)

buczek93 Młody aktywista

11.01.2015 23:24    #2372     Sufler - Inne - FM 2015 z cd ale instalowany przez steam?
Nie powinno być z tym problemu - Steam-> dodaj produkt -> aktywuj klucz i dalej pójdzie. Komputer sam sobie pobierze to, czego nie ma (wszystko) i zainstaluje ;)

Arts66 Partyzant

11.01.2015 21:04    #2373     Sufler - Porady do gry - Finansowe fair play FM14
Witam ! mam problem z ffp . moj klub to lokomotiw moskwa . sezon sie skonczyl, zajalem 2 miejsce wiec powinienem zagrac w lidze mistrzow . powinienem bo dostalem wiadomosc iz odnotowalem strate w wysokosci ponad 30 mln. nie mam pojecia jak to dziala bo suma wydatkow w poprzednim sezonie wyniosla niecale 70 mln a suma przychodów prawie 80 mln wiec na przestrzeni sezonu odnotowalem zysk prawie 10 mln . dodam ze nie przeprowadzaslem zadnego transferu i nie inwestowalem w infrastrukturę . o co chodzi z tym ffp ?

Tom88 Partyzant

Kupiłem do MU Martina Odegaard i mam go już rok. Nie ma opcji żebym z nim podpisał nowy kontrakt oraz nie mogę go dać do wypożyczenia. Z innymi zawodnikami nie mam tego problemu. Dlaczego tak mam?

gucioprawda Młody aktywista

11.01.2015 11:45    #2375     Sufler - Porady do gry - Kontuzje podczas meczów
Któraś łatka chyba rozwiązywała ten problem...

panbudyn Partyzant

11.01.2015 11:34    #2376     Sufler - Porady do gry - Kontuzje podczas meczów
Też macie taki problem? Praktycznie w każdym meczu moi zawodnicy doznają urazów. Nie są to jakieś poważne kontuje, ale wymuszają zmiany, nie raz kończyłem mecz w 10 bądź w 9, ponieważ nie miałem już możliwości dokonania zmiany. Przed chwilą w jednym meczu 4 graczy doznało kontuzji, nie ukrywam że jest to irytujące. Dodam, że ogólnie problemu z kontuzjami w trakcie treningów nie ma praktycznie żadnego, oraz nikt nie skarży się na zbytnią intensywność treningu.

dZiX Partyzant

Raczej nie. Komputer był w serwisie i tylko to było do wymiany. ESET też miałem na Viście, więc chyba też nie on jest problemem.

Luk10 Partyzant

Nie przejmuj się tym. Graj dalej, zdobądź jakiś mały, drobny sukces. Na przykład nie przegranie dwóch meczów z rzędu, mniejsza ilość traconych bramek. Niech asystent poprowadzi zespół, jeśli wygrywa to graj w zbliżony sposób do niego. Transfery to najmniejszy problem. Niech scout wyszukuje zawodników, bo jest od tego. Ty decyduj czy przyjąć takiego zawodnika. Nie trać czasu na przeglądanie i porównywanie "milionów" statystyk zawodników z wyszukiwarki.

gucioprawda Młody aktywista

Też mam Windows 7, więc to nie system jest problemem. ESET, może tutaj? Do najlepszych nie należy. Ewentualnie jednak system, bo Windows Update nie używam, a czytałem na którymś portalu (niebezpiecznik?) że zatwierdzanie wszystkiego jak leci, to strzał z haubicy w kolano, bo nie wszystko na WU jest przydatne.
Czy jak dysk padł, to jest ryzyko, że uszkodził jakieś inne podzespoły?

Viique Młody aktywista

Przestańcie mu odpowiadać na te jego durne posty, w których sam nie wie co chce, po jakimś czasie mu się znudzi. Pozdrawiam i gratuluję posiadania takich problemów
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution