Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2015 13:23    #2331     Sufler - Porady do gry - Problem ze rozgrywkami.
Witam. Gram aktualnie w lidze Ghany. Po zdobyciu Mistrzostwa Kraju przyszedł moment na zgłoszenie składu do rozgrywek. I tu pojawia się problem...

Znak ktoś rozwiązanie problemu?

Benek1908 Partyzant

Z racji , że jeśli chodzi o tajniki systemów komputerowych jestem mega ciemny , mam do ludzi ogarniętych pytanko ;)

Czy częste wychodzenie podczas gry do paska na pulpicie może być problemem z crash dumpem ?

Jeśli chodzi o spójność plików wszystko jest wporządku ;)

Onemoresong Partyzant

Witam,

Mój kolega rozgrywa ze mną w FM'ie 13 kariera, doszliśmy aż do 2018 roku , po jakimś czasie on nie może znaleść mojego room'u i dołączyć do mojej gry, co jest nie tak ?

Sicarios Partyzant

Ja z obroną też mam problemy,ale niestety mam jedynie 5 obronców,do tego srodkowy musi grać na lewej,ale teraz przerwa zimowa i bede troche kombinował z taktyką,żeby było szczelniej.

http://www.fotos(...)453.html

http://www.fotos(...)ff4.html

Kulwik. Partyzant

21.01.2015 11:02    #2335     Sufler - Dodatki do gry - Taktyki
Witam, mam problem, ponieważ gdy chcę pobrać obojętnie jaką taktykę z akademii taktycznej wyskakują mi takie oto znaki : cat."��"�����B�v�B� �B�(�l�)�a�c�k� �v�e�r�.�1�����������������������������AD���AD���0"�������� �����������������������������˙˙˙������€�����������������������˙˙˙��� �� �����������������������˙˙˙����� �����������������������˙˙˙���������������������������˙˙˙��� ��� ���������������������˙˙˙�����€@�����������������������˙˙˙�������€�� ������������ ������˙˙˙�������€���������������B������˙˙˙��� ����€�������������� b������˙˙˙���@����@€������������������@��˙˙˙�ű������ czy da się coś z tym zrobić ? :)

a.o Partyzant

Sezon 2

Husaria Polska
Pierwszy sezon w Premiership nasze orły zakończyły dokładnie w połowie tabeli. Momentami była szansa na zakwalifikowanie się do europucharów ale słaba końcówka sezonu pogrzebała szanse. Z kolei reprezentacja wyszła z grupy podczas Euro 2016 (3 miejsce w grupie z Francją, Turcją i Czechami) i przegrała w 1/8 z Niemcami 2:0.

Statystyki: http://imgur.com/a/dx6xd

Colwyn Bay

Drużyna emerytów bez problemu pokonała kolejny poziom rozgrywkowy i awansowała do League 2. Ekipę uzupełniam co jakiś czas kolejnymi gwiazdami. Największym problemem jest szybkość i kondycja. Drużyna traci sporo bramek w końcówkach spotkań gdzie kondycja piłkarzy jest średnio o 10% niższa od drużyny przeciwnej. Do tego dochodzi spora liczba kontuzji.

Statystyki: http://imgur.com/a/h1fxC

PS. Używam skórki Scorpio, polecam. Emerytów do Colwyn Bay ściągam przez wbudowany w grę edytor czasu rzeczywistego. Trzeba go dodatkowo wykupić.

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="El_Nino88"]Dopiero zaczynam grać w nową odsłonę managera od SI, ale już teraz denerwuje mnie pewna rzecz. Nie wiem do tego czego jest to kwestia.
Otóż, cały interfejs gry strasznie mi zamula, w różnych opcjach ( otwarcie nowej wiadomości, przejście do profilu piłkarza, zmiana kwoty transferowej itd.) muszę klikać kilkukrotnie na przycisk żeby rozpocząć mecz chociażby. I to nie jest tak, że cały czas tak się dzieje. Chwilę zapierdziela wszytko jak królik Duracel, żeby po chwili zacząć mulić. Nie wydaje mi się żeby to była wina laptopa:

Asus G53SW - może nie najnowszy ale gry o dużo wyższych wymaganiach działają na full detalach płynnie.
Intel Core i5 2410M, 4x2,3GHz
4 GB RAM
GeForce GTX460M 1,5GB RAM
500GB HDD 5400rpm

Zastanawiam się czy to przypadkiem nie wina dysku, ale jeszcze wczoraj uruchamiałem FM 2014 i wszystko działa szybko i płynnie na karierze z 2024 roku.

Co może być przyczyną? Może w ustawieniach interfejsu da się wyłączyć jakieś wodotryski...

Strasznie to uciążliwe jest...[/quote]
Miałem podobnie po zminimalizowaniu gry do paska - pomagał jedynie jej restart. Działo się tak co hm... może 10 zminimalizowanie i nie znalazłem sposobu na obejście tego... Gra śmiga mi na SSD.
Jeżeli dużo więcej osób tak nie ma to problem widzę jedynie w karcie graficznej (może sterowniki?) - też posiadam GTX460 i to tu może tkwić problem :>
.

krystian125_chud... Partyzant

20.01.2015 12:54    #2338     Sufler - Problemy techniczne - Crash dump FM 2015
Niespodziewanie podczas rozgrywki wyłączyła mi się gra (oryginał oczywiście). Mogłem zrobić zrzut ekranu, ale nawet o tym nie pomyślałem, się zdenerwowałem, ponieważ nie przyszło mi to do głowy, że spotkałby mnie crash w fmie. Gra się wyłączyła i był komunikat, że ten cały crash został zapisany i prezentuje się następująco: FM 2015 v15.2.1 585343 (2015.01.20 12.42.01).dmp. Jest ktoś w stanie mi pomóc, skąd wziął się ten problem? Mimo że stosunkowo wiele czasu nie minęło od ostatniego zapisu, to roboty odwaliłem spory kawał, gdyż to była przerwa letnia i dużo pracy było z kontraktami itd. Proszę o pomoc.

cellpump Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
20.01.2015 01:17    #2339     Football Manager - Ogólna dyskusja - FMRTE 15
kupowałem, mają bardzo fajny support. Można paylpalem o ile dobrze pamiętam.
Może nawet Skrillem.
Jak im powiesz jaki problem (po ang.) to razem coś wymyślicie.
Kody dochodzą od razu jak wpłynie im hajs.

JK93 Młody aktywista

Witam.
Gram w FM 2014 na bazie danych 14.3.0.
Za każdym razem, kiedy składam do jakiegoś klubu podanie o pracę, wywala mnie z gry i wyskakuje taki komunikat:
http://bankfotek.pl/image/1846291
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution