Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rio5fan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram w Football Manager 2014 i mam pewien problem z transferami. Otóż, przy każdej ofercie kupna lub wypożyczenia mojego piłkarza otrzymuję komunikat, że "W ramach powierzonych mu obowiązków Asystent Krzysztof Szymczyk zaakceptował tę ofertę w imieniu menadżera". W zadaniach współpracowników mam ustawione, że to ja odpowiadam za transfery. Od czego może zależeć to, że jednak to asystent podejmuje decyzje?

Domino178 Partyzant

Problemem jest to że, gra ignoruje Twoje polecenia. Robiłem test z kilkoma drużynami, i ustawieniami. Wynik ten sam. Nie istotne czy, pozwole zawodnikom na więcej, czy też trzymam ich krótko - cały czas jest to samo( tzn. nakazuje grę po ziemi, piłki idą górą, chcę by obrona grała pressingiem i ostro- przeciwnicy mijają moich defensorów jak pachołki...etc) Nie wiem czy to błąd, czy po prostu celowy zabieg producentów, by gra była trudniejsza, i sprawiała wrażenie że nie potrafisz nic zrobić, ale na dzień dzisiejszy wyleczyłem się z produktu SI.....Nie istotne czy grasz Realem, Bayernem, Chelsea czy ogórami z ligi bananowej - cięzko cokolwiek zrobić taktycznie i z treningiem.

gucioprawda Młody aktywista

80% to problem? Odkąd pamiętam zmiany robiłem poniżej 70%. Zawsze możesz dawać 2-3 wolnego od treningu. Masz ustawione wolne od treningu dzień po meczu?

Criss005 Partyzant

Dyskusja z przed dwóch lat ale nagle stała się dla mnie aktualna. Gram Juventusem już w -entą edycję FM. Ale z takim problemem spotykam się pierwszy raz. Przed sezonem zwykle trenowałem przez kilka tygodni kondycję w stopniu przeciętnym. W trakcie grania mam inny trening ustawiony przeciętnie lub nisko, w zależności od częstotliwości rozgrywania spotkań. Do tego indywidualny trening dla każdego na poziomie średnim. Pierwsze dwa sezony były ok. Zawodnicy męczyli się mniej lub bardziej ale ogólnej tragedii nie było. Niestety od trzeciego sezonu jakiś dramat. W połowie meczu po kilku zawodników już ma poniżej 80% kondycji. Rotuję oczywiście składem ale niewiele to daje. Nigdy wcześniej takiego pogromu nie przechodziłem, a gram w to od lat. Nie wiem na czym polega problem.

Carnage Partyzant

28.01.2015 14:37    #2325     Sufler - Inne - FM 2015 offline
Witam

Mam pewien problem.

Korzystam z FM 2015 w trybie offline z jednego konta(gdzie jest tylko FM) ,niestety nie mogę włączyć konta steam na którym mam resztę gier, ponieważ konto z FM będzie wymagać ponownych autoryzacji.

Czy jest jakiś sposób żeby obydwa konta działały na jednym komputerze ? (FM offline i drugie konto online).

TechnikŻycia Partyzant

Siema

kupiłem dzisiaj FM15, jutro będę instalował, ale jestem zupełnie zielony w kwestii różnych dodatków i patchy. Wiem, że ze Steama gra zaktualizuje się do najnowszej wersji, ale w google jest jeszcze od groma różnych dodatków fanowskich itd. Jakie najbardziej polecacie? Ponoć coś nie tak jest z licencjami na Bundesligę, reprezentacje Niemiec. Czy miniaturki piłkarzy i herby klubów są zawarte w grze, czy trzeba zasysać z neta? Bardzo mi zależy, żeby każde rozgrywki miały realną nazwę, to samo kluby, piłkarze, żeby każdy jeśli to możliwe miał swoją miniaturkę.

Więc jak to wygląda? Trzeba pobierać, czy nie ma z tym problemu w grze?
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

meteo100 Partyzant

27.01.2015 19:28    #2327     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015
FM 2015
Nie wiem czy dobry dział, więc jak coś proszę o przeniesienie tematu. Mam takie pytanie czy ktoś kupował na takiej stronie http://www.keye.(...)er-2015. Czy jest to sprawdzona strona? Czy mogę spokojnie zakupić klucz na tej stronie i nie będzie potem problemów z niedostarczeniem hasła?

prezestomek Partyzant

Witam! (najpierw słowo wstępu a potem rozwinięcie problemu) Postawiłem sobie za cel awans w 1. sezonie do polskiej ekstraklasy z 1. polskiej ligi. Oczywiście gra jest bez metody S&L przez co każdy nieudany sezon kończy się usunięciem save'a. Robiłem 2 podejścia (dwa pierwsze sezony 2014/2015) gdzie niestety musiałem obejść się smakiem awansu. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie wręcz KOPIE dziwnych sytuacji z obu sezonów - już tłumaczę. Przez 3/5 obu gier ciśniemy ostro ligę tj. plasujemy się w pierwszej dwójce ligi. Padają nawet 2 wysokie wyniki na moją korzyść w podobnych momentach obu gier. Potem zostają do końca 4 ostatnie mecze z cieniasami z dołu tabeli w tym 2 mecze u siebie (przy okazji ścisk w czołówce jest niemiłosierny ale i tak zawsze ligę wygrywała Miedź Legnica mimo że np. w dwumeczu ze mą przegrywała sromotnie..) I tu zaczyna się cyrk. Gracze kompletnie zawodzą gdzie 3 mecze z rzędu są bez wygranej. I dochodzi do sytuacji gdzie w ostatnim meczu ligi muszę wygrać żeby wejść do ekstraklasy z 2. miejsca. Oczywiście w obu grach za 1. podejściem pada tylko remis (2-2 i 1-1) mimo ze gramy z dnem tabeli, jedną z gorszych obron i napadów. Co więcej bezpośredni moi przeciwnicy wygrywają wszystko co się da i ze stratą 1 punktu do 2. miejsca nie udaje się wejść do ligi wyżej. Spisek programistów żeby słabą drużyną nie zrobić za dużo w 1. sezonie czy jak?
Shaken, not stirred

Gallacher Partyzant

Ja tak robię notorycznie - czyli minimalizuję grę i oglądam filmy itd a po czasie znowu i tak kilkanaście razy podczas grania, tak więc jest ryzyko wystąpienia błędu w postaci Crush Dumps ale zauważyłem że wyczyszczenie plików cache( lokalizacja jest tam gdzieś na dysku w grze ) pozwala utrzymać grę bez tego błędu przez jakiś czas i tak powinno się robić co jakiś czas.Ja od momentu instalacji gry po 10 dniach dopiero miałem crasha czyli wychodzi na to że tam się zapełnia bufor i wyskakuję błąd.Jeśli chodzi o lokalizację to pewnie znajdziesz tutaj na forum czyiś wpis gdzie znajduję się ten folder i się go usuwa i restartują Ci się ustawienia i musisz na nowo ustawić język,walutę itd. nie słucha się ludzi którzy twierdzą że to wina karty graficznej itd. bo to występuję na każdym systemie a ja posiadam nowego laptopa z Win 7 i błąd ten sam jak na XP także widocznie ta gra jest uczulona na tego typu zachowania no i nie graj zbyt długo bo po pewnym czasie też może wyskoczyć błąd.Co jakiś czas zapisuj i wyłączaj grę i na nowo uruchom bo to na pewno zmniejszy ryzyko tego problemu.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Adu Partyzant

25.01.2015 14:27    #2330     Sufler - Porady do gry - Problem ze rozgrywkami.
Blog fajny, problem dziwny nigdy tak nie mialem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution