Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marek17390 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.02.2015 15:53    #2281     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomocy
Dzięki piękne o to mi chodziło już nie będę robił screenów przy pomocy alt + F9 bo problem nadal występuje a nie chce mi się go drążyć .F12 i po kłopocie

michalface Partyzant

20.02.2015 15:18    #2282     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump po jednym dniu
Sterowniki mam najnowsze. Gra dzial pierwszy raz bez problemu. Ale przy drugim uruchomieniu zaczyna sie problem migajacego ekranu.

matifcb Partyzant

A nie wydaje Ci się, że to z Tobą i Twoją taktyką jest problem? Owszem zdarza się, że wpada pierwszy strzał, ale czasem, dość rzadko, a na pewno nie na taką skalę jak tu piszesz. To samo z karnymi i ze spalonymi. Karne trafiają się standardowo, mniej więcej zawsze miałem taką średnią karnych jak w tym FMie. Błąd ze spalonymi się u mnie nie pojawia. Zresztą, wpadłeś na to, że to, że wpada pierwszy strzał jest winą słabego bramkarza? Grasz w niskich ligach, zawodnicy są po prostu słabi i nie dziwi fakt, że bramkarze wpuszczają częściej bramki, a obrońcy częściej popełniają błąd i prokurują rzut karny,
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

piotr-ek2408 Partyzant

20.02.2015 12:24    #2284     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie z treningu
Na początku sam ustalałem trening ogólny dla seniorów. Wtedy tylko jakieś 15% było zadowolone/zachwycone. Próbowałem coś z tym zrobić zmniejszając natężenie, potem nieco zwiększając, dodając dzień przerwy przed meczem. Po każdej zmianie, kilku zawodników przechodziło z zadowolonych na niezadowolonych. W końcu się poddałem i przekazałem prowadzenie treningu ogólnego seniorów asystentowi, licząc, że to coś pomoże. Niestety się myliłem, bo teraz bodaj tylko dwóch jest zadowolonych, a reszta nie. Rozumiem, że jeśli kilku, góra kilkunastu było by niezadowolonych, można by zmienić im natężenie indywidualnie, ale co zrobić w takiej sytuacji nie mam pojęcia. Obecne ustawienie to ofensywa/przeciętna. Liczę, że pomożecie mi jakoś naprawić ten problem.

Makaronczterojaj... Partyzant

Zacząłem całkiem od nowa. Rozegrałem jak do tej pory 3 mecze ligowe jeden pucharowy i jeden reprezentacji Mali U20. W KAŻDYM pierwszy strzał zakończył się bramką. Gdy wszystkie pięć moich strzałów celnych zakończyło się bramkami to się troche wkurzyłem. Gdy jednak wszystkie 3 celne strzały Nigerii U20 przy moich 8 i 6 setkach skończyły sie bramkami i wynikiem 3:1 to sie bardzo zdenerwowałem. Oszukałem grę i zagrałem jeszcze raz. Tym razem dwa pierwsze strzały Nigerii U20 skończyły sie bramką. W kolejnym piątym meczu , który gram obecnie prowadzę 2:0 po dwóch celnych strzałach. W meczu pucharowym wynik 3:2 miał miejsce po pięciu celnych strzałach w obie sttrony.
W meczach towarzyskich również każdy pierwszy strzał skończył się golem. A w jednym meczu nawet 4
Czy naprawde są jeszcze ludzie,którzy twierdzą, że tego problemu nie ma?

PS
Właśnie strzeliłem trzecią bramkę w swoim trzecim celnym strzale.

marek17390 Partyzant

20.02.2015 00:11    #2286     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomocy
Proszę was o pomoc mianowicie gram w fm 2015 w wersji steam i mam problem z screenami bo gdy zapisuje więcej niż dwa to mi kolejne nadpisuje i nie mam poprzednich muszę robić dwa i je kopiować na pulpit i tak w kółko przy prubie zrobienia 3 ciego screena nadpisuje mi i ginie drugi

marek17390 Partyzant

Witam mam podobny problem mianowicie moge zrobić tylko 2 scrreny p rzy prubie trzeciego nadpisuje mi poprzednie i ich nie mam może masz już wiedzę jak pomuc

Danek68 Partyzant

19.02.2015 18:43    #2288     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem Ekstraklasy
Witam
Mam taki mały problem. Uważam ze zostałem wydymany przez PZPN. Co jest

Z tego co mi wiadomo to pierw liczą się bezpośrednie mecze. Wiec pierwszy mecz z Legia u siebie przegrałem 1:2, drugi mecz na wyjeździe wygrałem 1:2, trzeci mecz na wyjeździe zremisowałem 0:0.

Może ktoś wie dlaczego tabela wygląda tak a nie inaczej :)

michalface Partyzant

19.02.2015 17:03    #2289     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump po jednym dniu
Witam. Mam taki problem jak w temacie. Dostaje crush dumpa po jednym dniu. Ostatnio chcialem sprobowac jeszcze raz i w ogole fm mi sie nie wlaczyl tylko ekran zaczal migac. Mial ktos podobnie? Wie ktos co z tym zrobic ?

Buby POLAND Partyzant

Nikt nie może mi pomoc ? każdy ma problem taki sam ze skórkami i nie da go się naprawić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution