Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

raffaello Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2004 10:01    #22711     Sufler - Porady do gry - Kupno zawodników
witam ma dość drażniący problem a chodzi o kupywanie zadowników ! gram sobie chelsea mam sporo kasy na transfery ale nikt nie chce do mnie przechodzic np totti jest warty 40mnl $ ja daje 71 a roma zarzuca REJECT dlaczego tak jest ?? tak samo np z mniej utytułowanymi zawodnikami np van der vaart czy kezman ?? jak negocjowac zeby sie zgodzili na transfer??????????

Proletariat

29.06.2004 12:04    #22712     Sufler - Porady do gry - Porblem z treningniem
Mam mały problem :-( Nie wiem czemu moi zawodnicy nie polepszają swoich umiejętności, treningi są ustawione, trenerzy do nich równierz, zawodnicy zaznaczeni... No i lipa nic :-(

Behemot Młody aktywista

29.06.2004 11:43    #22713     Sufler - Porady do gry - Płaca trenera
Witam,
Gram sobie kolejny sezon zespołem Błękitni Stargard Szcz. Wybrałem ten zespół, bo był najsłabszy w II lidze, a byłem ambitny :) Pierwszy sezon - PP i awans do I ligi z pierwszego miejsca, drugi sezon - PP i 3 miejsce w I lidze, trzeci - tradycyjnie PP, trochę w UEFA, mistrzostwo Polski, obecny sezon na ukończeniu - jestem w finale PP (wygrałem w pierwszym meczu), po fazie grupowej LM (3 miejsce) w finale UEFA, zapewniłem sobie już mistrzostwo Polski. Na czym polega więc problem? Ano - oczekiwania zarządu i kibiców rosną, i o ile na płace dla zawodników nie mogę narzekać (zarząd pozwala na max. 52.500 PLN/mies. dla kluczowych graczy), o tyle płace dla sztabu trenersko/fizjologo/skautowskiego są ...żenujące. Na poziomie 2.500-3.200PLN/mies. Za taką kasę nikt naprawdę dobry (a nawet "dobry" czy "ok";) nie chce przyjść - lepsze warunki daje Amica Wronki, która spadła sezon temu z II ligi, a nawet Zagłębie Lubin itd. Jak się zwracam do zarządu o wzrost kasy na płace, to odpowiadają, że obecny fundusz powinien mi wystarczyć do zatrudnienia odpowiednich graczy. Graczy może i tak, ale TRENERÓW nie!!! Co zrobić? Zespół nie robi postępów (patrz poprzedni wątek na forum), konkurencja rośnie w siłę, idylla zdaje się dobiegać końca...

XerfaX Partyzant

28.06.2004 13:40    #22714     Sufler - Porady do gry - Polska to był błąd ??!!
Jakiś czas temu sprowadziłem do zespołu 18latka z Gwatemali nazywa sie Jose Manuel Mendoza. Jest znakomity ale po kilku tygodniach w poważnych problemach wyskoczyło: Uważa, że Polska to był błąd. I chce mi odejść z klubu!! co moge z tym zrobić??? a po drugie czemu żaden obcokrajowiec nie uczy się języka polskiego?? czasem po 5 sezonach żaden z 5 lub 6 zawodników których zwykle mam w klubie nieumie Polskiego nawet na (słabo) coś jest chyba nie tak z tym. Czy z tym mozna coś zrobić czy to jakiś błond czy co??

Proletariat

21.06.2004 23:16    #22715     Sufler - Porady do gry - Problem z kondycją
Mam problem, w tym sezonie(2005/2006) moi zawodnicy totalnie niewyrabiają kondycyjnie....zmieniam ich często a mimo to nadal jest bardzo źle, gdzie popełniłem błąd ? Może za mało sparingów przed sezonem(bo zwykle gralem 7-8 a teraz tylko 4.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
19.06.2004 10:44    #22716     Sufler - Porady do gry - Problem z Morale
Tak - problem z aklimatyzacją.

Proletariat

18.06.2004 23:27    #22717     Sufler - Porady do gry - Jak patchowac sejwy?
Ja bez problemu zrobilem update od 4.1.1 do 4.1.5 (oczywiscie 4.1.4 tez zainstalowalem) sejv chodzi tylko jest male ale moje wyniki trenerskie (profil) zostaly wyzerowane :(

Proletariat

18.06.2004 14:58    #22718     Sufler - Porady do gry - Problem z Morale
Mam problem z Kuszczakiem, pisze że nastrój :"Zapatruje się optymistycznie......" , problemów ani mniejszych ani poważnych niema a mimo tego jego morale są Bardzo słabe. O co chodzi ?

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
18.06.2004 13:13    #22719     Sufler - Porady do gry - Problem z Milą i Gorawski
Problemu nie ma - MIla musi grać na pozycji lewego pomocnika, Gorawski prawy pomocnik.

Proletariat

18.06.2004 11:55    #22720     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja CM
Witam
Mam problem z zainstalowaniem CM0304. Mam WinME i wczesniej cm0304 dzialal bez zarzutu. jak mi sie wysypal system to postawilem windowsna na nowo i juz mi cm0304 nie chce sie instalowac. wyskakuje komunikat zebym zainstalowal pacha do winme z nowymi biliotekami. ale przeciez do winme nie ma zadnycz pachy wie o co chodzi?? probowalem przeinstalowac windowska ale to tez nic nie dalo, plyte z cm0304 mam dobra bo chodzi na innym kompie. co to moze byc?? z gory dzieki i nara

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution