Wyniki wyszukiwania dla: problem

Tomek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2004 12:19    #22701     Sufler - Porady do gry - Przedłużanie kontraktów
Mam duzy problem ! GRam wislą kraków mam koniec sezonu i tacy piłkarze jak uche żuraw szymek ekwueme baszczynski konczy sie im kontrakt.Kazdemu zaproponowalem wywalony w kosmos kontrakt i sie nie zgadzaja. co robić???? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeszcze przy okazji niech ktoś mi wysle screena z jakims zawalistym treningiem Z

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
27.07.2004 19:44    #22702     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
Musisz spróbować wszystkich rozwiązań, od ponownej instalacji Ceema do reinstalacji Windows. Oczywiście najpierw zachowaj save a gry...Powodzenia i jakbyś miał jeszcze jakieś problemy, napisz.

Proletariat

26.07.2004 15:56    #22703     Sufler - Porady do gry - cm 01/02 v3.9.68 PL
Witam!
Mam problem. Wszystkie dodatki z uaktualnieniem składów do cm 01/02 wymagają wersji managera 3.9.68. Czy da się coś zrobić żeby na tej nowej wersji działało spolszczenie?

Proletariat

21.07.2004 04:22    #22704     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Mam duży problem z grą. Musiałem niestety sformatować sobie twardego i oczywiście, gdy wszystko sobie poinstalowałem przyszedł czas na CMa. Spotkała mnie przykra niespodzianka, bo gra sie odpala i niby nic, ale w momencie, gdy proponuje jakiemus zawodnikowi kontrakt, a potem naciskam continue gra wychodzi mi do Windowsa:( Wie ktos moze jak to "naprawić"? Z góry dzięki!

bidon200 Partyzant

16.07.2004 19:32    #22705     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz zawodnikow ??
W jaki sposob zachecic inne kluby do kupna moich zawodnikow w cm 01/02 nie bylo s tym problemow... a teraz jest to praktycznie nie mozliwe czy mozna jakos temu zaradzic???

david Partyzant

15.07.2004 13:35    #22706     Sufler - Porady do gry - problemy z quaresmą
cześć.mam problem.mu mnie r.quaresma jest wart 55 mln zł a jest wystawiony na sprzedaż z ceną wyjśćiową ok 30 mln zł i nikt go nie chce kupić. Tak samo mam z Nihatem. jJest wart ok 67.mln a za 30 go nikt nie chce . jak sie ich pozduć oprócz zwolnienia z klubu (to nie wchodzi w rachube bo zarząd i tak to zadlokuje)
PS:obudwoje nie mieszczą sie w I-wszym składzie. Prosze pomóżcie CM-maniacy!

Proletariat

13.07.2004 20:26    #22707     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem
Witam. Mam problem z jednym z moich zawodników. Zagrałem już kilkanaście spotkań. Mój bramkarz na początku był bardzo zadowolony (miał Morale Znakomite), a teraz, już od kilku spotkań "Bardzo słabe". Nie żali się na nic - ani na kontrakt, ani na życie rodzinne. Co robić? Co jest powodem niezadowolenia mojego bramkarza? Boję się, że taka sytuacja może zdarzać się częściej. Umieszczam screena, aby Wasz CM Expert mógł lepiej ocenić tą sytuację. Z góry dzięki i pozdro!

omega Młody aktywista

11.07.2004 21:02    #22708     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
Glowna sprawa dotyczy Wlodarczyka z Legii Za kazdym razem gdy zaczynalem grac Legia po zaledwie paru meczach Wladarczyk mial problemy osobiste zaczal gorzej grac w pewnym momecie usunolem go do rezerw pozniej sprzedalem Szkoda mi tego napastika bo statystyki ma niezle Czy da sie temu zapobiec??
Druga sprawa jak z tym urlopem w lidze polskiej w jakim czasie przerwac trening po zakonczeniu sezonu

omega Młody aktywista

10.07.2004 19:33    #22709     Sufler - Porady do gry - trenerzy
Kilka spraw:)
1. Mam podobny problem co ktorys z kolegow pisal wczesnij a mianowicie chodzi a male zarobki dla trenerow Otoz jestem juz po 5 sezonie co roku mistrzostwo Polski Legią raz puchar UEFA i Pol filnal LM zarobki pilkarzom moge dac kolo 45 000 zl natomiast trnerom z polski zdarzaja sie ze max 3 000 to gora Czy to jets normalne??
2.Stosuje trening Garego 3.1 (pewnie znacie) i przynosi on efekty i czasem nawe spore ale nie wiem jak dopierac trenerow tzn podzielilem druzyne na 3 grupy obroncow srodkowych, napastnikow, bramkarzy i reszte i czy moglibyscie mi powiedziec po ilu trnerow optymalnie jest wlazyc do kazdego rezimu Czy 1 wystarczy?? Jedynie co slyszalem ze fizjorterapeutow powinno byc 1 na 5 zawodnikow Czy zgadzacie sie z tym??
3.Czy stosujac trening ten co powyzej powininem ustawic odpoczynek po koncu sezonu (ew w przerwie zimowej) Jesli tak to na jaki okres??
Dla formalnosci dodam ze mam oryginal latka 4.1.5

raffaello Partyzant

30.06.2004 14:58    #22710     Sufler - Porady do gry - Słaby trening
witam mam taki problemik zauwazyłem ze moim zawodnikom nie wzrastają poszczegolne umiejetnosci trenongowe caly czas jest bez zmian albo spadek a wzorst tylko tym co sa juniorami :| czyzby ci z 1szego skladu byli maxymalnie wytrenowani??:|
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution