Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Makaronczterojaj... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="marivsh"][quote="Makaronczterojajeczny"]jakie mają znaczenie te dwa czynniki gdy mecz rozegrany dwa razy na tych samych ustawieniach i w tych samych składach potrafi skończyć się dwoma skrajnymi wynikami. Rozegrałem kiedyś na urlopie 50 razy ten sam mecz. O dziwo, rozkład wyników 1x2 był: 50 na 50 bez żadnego remisu.[/quote]
Ty tak na serio, czy tylko nas wkręcasz? Naprawdę uważasz, że powtarzając mecz, będzie zawsze ten sam lub podobny wynik? Może jeszcze piłka będzie podawana w konkretnej minucie zawsze w tym samym kierunku? Mam również rozumieć, że zmian w taktyce i zawodników na boisku w tych 50 meczach dokonywałeś zawsze w tym samym momencie? Przecież w grze, tak jak i w realnej piłce, istnieją czynniki, które są zmienne w krótkim czasie (ot choćby morale), przez co wyniki nie są zdeterminowane tylko i wyłącznie atrybutami czy jakimiś innymi czynnikami. Gdyby tak nie było, to gra nie miałaby sensu, bo wystarczyłoby wybrać Real i klepać spację. A z doświadczenia wiem, że nawet Realem można przegrać (co przecież w rzeczywistym świecie też się zdarza).
Wiesz jaki był kurs dokładną wygraną 4:0 Atletico w meczu z Realem? Za złotówkę wypłacano 128 zł. No to przecież wg. statystyków z gigantów bukmacherskich, prawdopodobieństwo takiego zdarzenia było poniżej 1%; a jednak się wydarzyło, choć dla Ciebie to przecież zdarzenie które się nie zdarza.[/quote]

Pozwoli Pan ,że zadam Panu pytanie związane z problemem. Czy światło to fala czy cząstka?

ag-25 Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"]Szanowny Kolego jakie mają znaczenie te dwa czynniki gdy mecz rozegrany dwa razy na tych samych ustawieniach i w tych samych składach potrafi skończyć się dwoma skrajnymi wynikami. Rozegrałem kiedyś na urlopie 50 razy ten sam mecz. O dziwo, rozkład wyników 1x2 był: 50 na 50 bez żadnego remisu.[/quote]

Problem to właśnie by był gdyby mecz zawsze kończył się wygraną danej drużyny. Nie znasz takiego powiedzenia "mecz meczowi nierówny"

PaN Reklama Partyzant

Witam, też tak macie... szukacie w googlach czy w genie talentu, kopiujecie jego nazwisko
chcecie wkleić do wyszukiwarki w grze i...:( brak opcji wklejania, przynajmniej u mnie!

bobstone_7 Partyzant

21.02.2015 00:41    #2274     Football Manager - Ogólna dyskusja - Dodane ligi
Ale zawsze możesz dodać kolejne ligi i to rozwiąże problem.

marek17390 Partyzant

20.02.2015 21:50    #2275     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomocy 2
Witam was fm maniacy bardzo serdecznie obecnie gram w fm 2015 w wersji steam na łatce 15.2.1 i od razu mam problem z tą grą mianowicie nie wiem co się dzieje mam niezły skład a wszystko przegrywam jestem w szoku gram w fm od wersji 2007 do tej pory grałem w 2012 cały czas bo dla mnie była i chyba jest najlepsza patch 12.0.4 ale po grze w demo fm 2015 spodobała mi się że tak powiem się zakochałem na nowo , nie wiem co jest grane próbowałem różnych poleceń te obecne to więcej bezpośrednich podań ,trzymaj się pozycji,krótsze krycie , wyższe tempo,więcej dyscypliny, taktyka 4-3-2-1Mentalność -kontrola,Styl gry zespołu-sztywny,i widziałem już parę karier ale tylko mi idzie tak mizernie lada chwila zarząd mnie zwolni nie wiem co jest nie tak czy aż tak trudna jest ta gra przecież Milan w grze nie jest taki cienki to moja druga już kariera poprzednia skończyła się zwolnieniem mnie grałem wtedy taktyką 4-4-2 może to błąd gry bo coś jest nie tak grę mam org zakupioną w empik .proszę o pomoc może polecenia mam całkiem zlikwidować

Kajtek666 Partyzant

20.02.2015 21:13    #2276     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie z treningu
Sprawdź powód niezadowolenia. U mnie niektórzy zawodnicy źle reagują na polecenie nauki nowego zagrania lub ćwiczenia gry na nowej pozycji (niska wszechstronność). Problem występuje tylko u seniorów?

WariatCFC Młody aktywista

20.02.2015 20:57    #2277     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump po jednym dniu
Kup oryginalną grę, to nie będziesz miał tego problemu.

3/4 cracków do FM15 ma taki błąd, że przy pierwszym uruchomieniu gra normalnie działa, a przy następnym ekran migocze i nie chce się uruchomić (twoja wersja procesora nie jest obsługiwana przez cracka, antywirus skasował ci pliki z folderu gdzie jest zapisana gra, na oryginalnej grze tego problemu nie ma)

szoruj do sklepu.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="matifcb"]No to wreszcie skończ narzekać i przestań grać jak Ci się nie podoba. Jakoś niezbyt tu widać by ktoś poza Tobą miał taki problem z pierwszym strzałem na taką skalę jak Ty.[/quote]

Pozwolisz ,że będę robił to na co mam ochotę.

matifcb Partyzant

No to wreszcie skończ narzekać i przestań grać jak Ci się nie podoba. Jakoś niezbyt tu widać by ktoś poza Tobą miał taki problem z pierwszym strzałem na taką skalę jak Ty.
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

matifcb Partyzant

[quote="robal15"]O matko!

Gdyby bramkarz i obrona była słaba, to by wpuszczali w meczu 10. bramek, a oni wpuszczają zwykle pierwszy strzał, a potem bronią jak cyborgi.
Skąd Ty możesz wiedzieć w ogóle jak to jest, skoro grasz Barcą, gdzie przeciwnik strzału na mecz nie oddaje...

So yeah, gg.[/quote]

Skąd mogę wiedzieć? Stąd, że rozegrałem już prawie cały sezon w trzeciej lidze hiszpańskiej i nie mam żadnego z problemów wypisywanych przez makarona występującego na taką skalę... Czasem bramkarz wpuszczał pierwszy strzał, ale w ciągu około 6 miesięcy taka sytuacja wystąpiła może z 7-8 razy... Problemu ze spalonymi także tam nie ma, a karne są standardowo. Jak ma się w linii obrony jakiegoś bezmózgiego drwala to nie ma co się dziwić, że jest karny co mecz. Zresztą makaron pisał 5-0 przy 5 celnych strzałach, może to nie jest wina gównianego bramkarza?
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution