Wyniki wyszukiwania dla: problem

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2004 22:24    #22691     Sufler - Porady do gry - Zbyt wysokie wyniki
Obrazki się nie wgrywają, bo źle je nazwałeś. W nazwach plików musisz unikać łatwych nazw (typu "cos";) i unikac zdecydowanie spacji. Nazwij go więc problem_latwa_gra.jpg i wtedy dodaj. Zgra się bez problemu. Pozdrawiam.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
27.08.2004 17:42    #22692     Sufler - Porady do gry - Bug - Bayern vs Bayern
Ehh, krytycy, uważajcie, bo zachłyśniecie się swoją mądrością :) Nie ma takiego programu na świecie, który jest wolny od błędów! My, CM Eksperci nie jesteśmy w stanie poradzić problemom, których fundamenty leżą w niedostępnych dla każdego miejscach, że się tak wyraże :P Pozdro dla krytyka :)

Proletariat

26.08.2004 13:34    #22693     Sufler - Porady do gry - Bug - Bayern vs Bayern
widze ze panowie experci nie potrafią rozwiązać tego problemu ale w sumie ciężko jest tłumaczyć własne błędy!! twoja wina robi przekombinowałes i w grze występują wyzej wymienione mutacje!

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
23.08.2004 16:22    #22694     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Popieram to, co napisał TomD - zarówno co do metody, jak i zdania, że WinME jest raczej nosicielem problemów, niż systemem operacyjnym. Jednak po treści Twojej prośby widzę, że masz problem raczej z czym innym: jeżeli nie widzisz życia poza CeeMem, to ...czas by się było zacząć leczyć z uzależnienia :) Na dwór wyjść, "realną" piłkę pokopać, dziewczynę czasem na lody zaprosić, a CeeMa dawkować sobie może i systematycznie, ale w rozsądniejszych dawkach :)

Behemot Młody aktywista

23.08.2004 16:18    #22695     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry 2
Problemy tego typu są nie tyle związane z CeeMem, co z połączeniem CeeMa z Windowsem. Jeżeli instalowałeś wcześniej jakąś wersję CM w innym katalogu, niż masz teraz CM 03/04, to tego typu "tricki" są możliwe. Cóż poradzić? Najlepiej byłoby "zaorać" Windowsa i zainstalować go od nowa (lub ew. przelecieć się po nim jakimś dobrym softem do czyszczenia rejestru), na to zainstalować CM 03/04 i daję 99,9% szans na to, że (tego typu) problemów już nie będzie. :)

TomD Partyzant

23.08.2004 10:21    #22696     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz zawodnikow
Witam all
Moim zdaniem sprzedaz zawodnikow w cm0304 to jeden wielki ERROR. Przez to gra staje sie troche denerwujaca. W poprzednich wersjach nie bylo z tym problemu a tu to jakis koszmar. NP mialem w Wisle Batate i byl wyceniany na 1 800 000 euro a ja go wystawilem za 50 000 euro i nikt nawet nie spojzal na niego , to samo bylo z kosowskim i baszczynskim. Tego ostatniego "udalo" mi sie sprzedac za 95 000 euro. No i oczywiscie wszystkie "triki" typu usawienie ze zawodnik jest niepotrzebny klubowi i obnizenie ceny ma max nic nie daje. Mam nadzieje ze ze w cm5 powroci wszystko do normy.
Wpiszcie wasze opinie co o tym sadzicie i jak wam idzie sprzedaz zawodnikow.

Romek Partyzant

20.08.2004 17:25    #22697     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry 2
Mam deczka inny problem niz dawid czyt.RATUJTA . Tzn zaczyna sie tak samo ale jak pzreinstlowalem Cm 03/04 i chcialem zainstalowac patche 4.1.4 i 1.5 to wykrywalo mi ceema w innum folderze i pisalo ze gra zawiera ten patch.A jak probowalem tam zainstalowac ponownie to tak samo "pisalo". CO MAM ZROBIĆ PROSZE RATUJCIE HELP HELP HELP HELP HELP.

dawid Partyzant

19.08.2004 22:18    #22698     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Błagam pomusztaa!!!!!!.Gram w ceema duuuszo czasu i nie wyobrazam sobie bez niego zycia. Przez ostatnie dwa dni malo gralem i dzis wieczorem chce włączyc a tu >>to co na scrinie

Proletariat

13.08.2004 14:43    #22699     Sufler - Porady do gry - Save
Mam problem gdy próbuje wczytać sava dostaje ostrzeżenie HUMAN_NON_PLAYER_MANAGER::LOAD()-cannot load save file a gdy klikam OK dostaje komunikat o błędzie odczytu "Zapisana gra nie została wczytana" i Manager wraca do głównego menu :( zaznaczam żę mam uakualnienie Robi robson 2.1 :( prosze o pomoc.

Proletariat

28.07.2004 14:17    #22700     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
mam ten sam problem, jakim zespołem bym nie grał, zawsze jest tak samo. napastnicy psują takie sytuacje że wydaje sie nieprawdopodobne aby było to możliwe(np. bramkarz broni strzał plus trzy dobitki). moi napastnicy potrzebuja średnio 2 razy więcej okazji niz napastnicy przeciwnika aby strzelić bramkę. do tego moi pomocnicy non stop strzelają z dystansu chociaż nie powinni. po wielu miesiącach prób, kombinacji uważam że cm0304 jest po preostu niedopracowana i mało grywalna.
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution