Wyniki wyszukiwania dla: problem

Proletariat

23.09.2004 13:38    #22681     Sufler - Porady do gry - załamanie formy
gram fiorentina, i ciągle mam ten sam problem. zmieniam treningi, daje odpocząć i nic. do grudnia byłem na 1 miejscu. w grudniu rozegrałem ok.8 meczów i nie wygrałem żadnego, spadłem na 4 miejsce. zespół gra fatalnie. może dać prowadzenie treningu treningu asystentowi?

Proletariat

18.09.2004 15:03    #22682     Sufler - Porady do gry - strzały z dystansu
Sluchajcie mam pytanie jak sobie poradzic z duza liczba oddawanych strzalow z dystnsu. Dokladniej, co zrobic by zawodnicy mniej strzelali? Oczywiscie maja wylaczona opcje strazly z dystansu mam tu na mysli glownie srodwych pomocnikow. Problem polega na tym ze w meczu moi chloapki oddaja mase strzalow z dystansu tyle ze 3/4 sa niecelne nie wiem jak sobie z tym poradzic. Druga sprawa odnosnie poprzedniego tematu. Co bedzie robil np srodkowy pomocnik czy napastnik gdy nie bedzie mial wlaczanej opcji akcje ofensywne co zas bedzie robil gdy mu ja wlacze? dzieki za odpowiedz!

Proletariat

12.09.2004 08:01    #22683     Sufler - Porady do gry - Z zawodnika trenerem
Na managerze mam problem bo mam kilku zaodników którzy mają troche ponad 30 lat i nie wiem co należy zrobić aby Ci zadonicy mogli zostać trenerami ?? Za pomoc z góry dziękuję.

Proletariat

08.09.2004 16:04    #22684     Sufler - Porady do gry - update 2.2 problem!!!1
mam proble , skopiowałem ten update do tego katalogu co trzeba było i teraz jak właczam nową gre to sie łdauje a po chwili wywala do windowas nie wiem co mam teraz zrobić pomużcie gg 5979086 przeważnie niewidoczny z góry THX

Tomek L. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.09.2004 16:14    #22685     Sufler - Porady do gry - Kłopoty z patchami
Witajcie droga redakcjo CM rev. Mam taki problem. Po zainstalowaniu polskiej wersji CM,a 3/4 prubuje wgrać patcha 4.1.4 ( z waszej strony) a następnie 4.1.5. ( też z waszej strony). KIedy się skończy instalacja patchy odpalam grę a tam nic. NIe wiem czemu skkoro mi przedtem działało. Robie to samo też na wersji CM 3/4 Eng. BARDZO PROSZE O POMOC !!! A wręcz błagam. Pozdrowienia dla całej załogi cm rev...

Numer gg 2999319

Behemot Młody aktywista

07.09.2004 09:55    #22686     Sufler - Porady do gry - Żuraw !
Po pierwsze - na jakiej pozycji masz go ustawionego? Jakim ustawieniem grasz? Jakie masz dodatkowe ustawienia (nastawienie, podania, etc.) - Żurawski jest graczem, który dobrze sobie radzi mając włączoną opcję "wolna rola". Jednak jeżeli jest jedynym napastnikiem, to taka opcja może równie dobrze rozwalić Ci całą ofensywę (Żuraw ma tendencje do grania na pozaycji OP/N, bardziej niż S). Doskonale rozgrywa piłkę, "rządzi" w środku pola, a bramki strzelać też potrafi. Może winny jest trochę też reżim treningowy (nie ma w nim np. treningu strzałów) - może masz ustawione nastawienie na "kamikadze" - Żuraw kiepsko sobie z tym radzi. Może ma jakiś problem (sprawdź w jego zakładce), może jest skonfliktowany z którymś z graczy? Tyle, co przychodzi mi w tej chwili do głowy...

Proletariat

05.09.2004 10:37    #22687     Sufler - Porady do gry - Żuraw !
Mam problem z Maćkiem Żurawskim, w zasadzie jedyne gole, które strzela to gole po dośrodkowaniach z pierwszej piłki. Jego akcje zwykle wyglądają tak: Czasem minie nawet 3-4 obrońców i będąc "sam na sam" nie trafi, w tym sezonie naliczyłem 22 sytuacje "sam na sam" Żurawia z czego padły 2 bramki. Przy takim np Kuźbie wypada fatalnie ( 19 sytuacji "sam na sam"/13 goli)
Właściwie wygląda to tak jakby on był pomocnikiem a nie napastnikiem. Co mam z nim zrobić żeby zaczął strzelać bramki ?
ps. gram na 4.1.5+RR 2.2

TomD Partyzant

30.08.2004 09:26    #22688     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz zawodnikow
Zgodze sie z tym ze w CM3 zdazaly sie takie sytuacje i trzeba bylo to zmienic, ale w cm0304 to juz przegieli pale, teraz to juz w zasadzie nic nie mozna sprzedac. Jezeli gracz kosztuje 1800000 euro a ja go wyslawiam za 50 000 to powinienem go sprzedac bez problemu , albo powinno byc zainteresowanie takim pilkarzem a tu nic.

TomD Partyzant

30.08.2004 09:26    #22689     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz zawodnikow
Zgodze sie z tym ze w CM3 zdazaly sie takie sytuacje i trzeba bylo to zmienic, ale w cm0304 to juz przegieli pale, teraz to juz w zasadzie nic nie mozna sprzedac. Jezeli gracz kosztuje 1800000 euro a ja go wyslawiam za 50 000 to powinienem go sprzedac bez problemu , albo powinno byc zainteresowanie takim pilkarzem a tu nic.

TomD Partyzant

30.08.2004 09:26    #22690     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz zawodnikow
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution