Wyniki wyszukiwania dla: problem

Proletariat

17.10.2004 11:28    #22671     Sufler - Porady do gry - FM 2005
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje.
Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty.
Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!!

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.10.2004 18:51    #22672     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji do gry ?
Sprobuj do skladu na mecze ligowe wystawiac tych zawodnikow, ktorzy nie graja w LM, np mlodych gniewnych. Ka zawsze gram ofensywnie i nie mam z tym problemu. Zwracaj uwage też na kondycję piłkarzy w meczach ligowych
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

05.10.2004 14:58    #22673     Sufler - Porady do gry - Problem z rotacją składu
Zawsze miałem w pierwszym składzie 11zadowników+7 rezerwowych i w zasadzie tylko tych 18 ludzi grało w meczach pierwszego składu. Ale od 2 sezonów mam plage kontuzji pod koniec ligi i zastanawiam się czy nie rozszerzyć składu o 4 zawodników tak, aby każdy miał swojego zmiennika. Jest tylko jeden problem, już teraz przy 7 rezerwowych, nawet jak gram 2 mecze w tygodniu to jeden sobie nie zagra ani sekundy. Czy wystarczy aby zawodnik grał raz na 10-15 dni jedną połowę lub cały mecz ? Chodzi oczywiście czy on grając tak rzadko skorzysta z treningu tyle co inni....Dzięx za pomoc z góry.

Scorpio Partyzant

Grupa: Ekspert
29.09.2004 18:29    #22674     Sufler - Porady do gry - kartki
Ja tylko dodam od siebie, ze to nie jest błąd. W lidze angielskiej, jezeli pilkarz dostanie czerwona kartke w meczu sparingowym, to przechodzi ona na rozgrywki ligowe. U nas w Polsce tego nie ma, ale w lidze angielskiej (szkockiej chyba tez) tak te sprawy wygladaja. Programistom z SI po prostu sie nie chcialo/ nie umieli rozwiazac tego problemu w innych ligach.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
27.09.2004 21:04    #22675     Sufler - Porady do gry - dziwna prawidlowosc
Przebudujemy skrypty w ten sposób, że to autor tematu będzie zaznaczał czy Expert mu pomógł, czy też nie. Co Wy na to?
(Ale to wymaga logowania... - choć jest przecież autologin, więc żaden problem.)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
27.09.2004 16:49    #22676     Sufler - Porady do gry - ratujcie mnie
Jak widzę - screen dotyczy FM2005. Nie zapominajmy, że jak na razie mamy możliwość grania tylko w wersję demo i to w dodatku w wersji beta. Daleko jej do doskonałości, ale m.in. właśnie po to została wypuszczona, by wszystkie możliwe błędy wyłapać przed wydaniem pełnej wersji. Demo beta nie działa poprawnie w systemie Windows 98, na XP i 2000 też mogą się zdarzać problemy (vide wątek o bugach na forum SI Games) - to może być przyczyną opisanej sytuacji. Pozostaje mieć nadzieję, że pełna wersja pozbawiona będzie błęów wykrytych przy okazji beta demo.

Proletariat

26.09.2004 19:03    #22677     Sufler - Porady do gry - ratujcie mnie
jakby nie wczytal sie znowu to tera napisze co tam pisze:
Wystapil problem z aplikacja fc2005.exe i zostanie ona zamknieta.Przepraszamy za klopoty

jezeli jestes w trakci e pracy, informacje nad ktorymi pracujesz mogly zostac utracone.

przekaz inf. firmie microsoft
Utworzylismy raport o bledach ktory mozesz nam wyslac.....itd.
aby zobaczyc co on zawiera kliknij tutaj wyslij raport nie wysylaj.
ohhhh. napisalem teraz experci pomozcie.

david Partyzant

26.09.2004 10:10    #22678     Sufler - Porady do gry - ratujcie mnie
prosze looknac na screena i powiedziec co mam zfobic. przeinstalowalem gre. i wszystko bylo cacy ale dotad jak wlaczylem gre 3 raz. a potem znów to samo. mialem podobnie z 0304 przeinstalowalem win xp jak poradziliscie i problem si e powtarzal. prosze o rade

omega Młody aktywista

26.09.2004 09:57    #22679     Sufler - Porady do gry - znowu ten sam problem
dostalem rade ze w CM4 jest dostepna fynkcja playmerker Zalaczam screen tam gdzie jeden z exportow kazal mi szukac i nie ma Jestem slepy??:D:P Pomozcie :)

apttom Partyzant

23.09.2004 18:37    #22680     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2005
sorki mam problem sciagnalem sobie tego fm 2005 no i klikam na ikone no i ZONK
wyskakuje mi taki text:
Football_Manager_2005_demo_beta.exenie jest prawidłowa aplikacją systemu win32
CO ROBIĆ>???????????????????
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.