Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

20.11.2004 08:26    #22661     Sufler - Porady do gry - FM 2005 - loadowanie gry
Cześć. Mam FM2005 i podczas zapisu stanu gry nie mogę wybrać innego folderu docelowego jak Moje Dokumenty. To samo tyczy się przy loadowaniu (ne moge dać "w górę" bo ten button nie jest wogule podświetlony) gra nazuca mi folder docelowy Moje dokumenty, a co ciekawe gdy zapiszę tam grę później nie mogę jej odloadowac, tzn. gra nie widzi pliku *.fm w Moich Dokumentach, choć za poziomu Windowsa XP "sejw" jest widoczny. Najlepsze jest to, że u mojego qmpla ta sama gra instalowana z mojej płyty działą bez problemu. Mam wersję gry 5.0 i nie weim o co chodzi!! Pomóżcie!! kontakt: 2295927 - piszcie nawet jeśli jestem niedostępny oraz . Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam Qasi.

david Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.11.2004 15:31    #22662     Sufler - Porady do gry - Problem z Cm 03/04
witam mam identyczny problem !!!!! ale ja juz sie raz (kilka miesiecy temu) o to pytalem i poradzono mi formata . takk tez zrobilem wszystko zainstalowalem od nowa i za przeproszeniem dupa. problem jaki byl taki zostal. i chyba wiem o co chodzi a przynajmniej tak moze byc w moim wypadku: Moj Naped CD sie starzeje a plytka ceema niszczy i dawniej przy instalacji CEEMA pojawial mi sie plik DUPE.exe a teraz instalator go nie instaluje i nawet nowa gra mi sie nie chce zaladowac. JAKBEM SIE MYLIL I KTOS BY ZNAL PRAWDZIWY POWOD DLACZEGO MI CEEM NIE DZIALA PROSZE O KONTAKT PRZEZ GADUGAGU moj nr.:1742658 prosze piszcie nawet jak nie bede dostepny

rafal Partyzant

16.11.2004 22:34    #22663     Sufler - Porady do gry - Pytanko co do patchy ;)
jak masz pirata to bedzie problem z cracami ale to wyjdzie w praniu.........

Proletariat

12.11.2004 23:34    #22664     Sufler - Porady do gry - Problem z Cm 03/04
Witam. Jestem posiadaczem komputera z windowsem xp. Podczas grę w cm 03/04 i fm 2005 często wyskakuje mi błąd windowsoski tych aplikacji co uniemożliwia normalną gre. co robić?
z góry dziękuje

Proletariat

23.10.2004 16:50    #22665     Sufler - Porady do gry - I jeszcze raz:)
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje. Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty. Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!! "W polu wyboru ladowania gry masz rozwijane menu i napis games. Albo zmien katalog z plikami zapisanymi albo skopiuj save do tego katalogu i voila!"- Rem-8 To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje

Rem-8
22 Października 2004 Czyli reasumując - widzisz grę z poziomu Windowsa zapisaną, natomiast nie widzisz zapisanej gry z poziomu FMa. Nie widzisz jej przy ładowaniu, tak? Jeżeli reinstalowałeś okienka to może być błąd, spróbuj przekopiować sobie grę gdzieś zupełnie indziej, odinstaluj Gold FM, zainstaluj ponownie i wgraj zapisanągrę do katalogu /games w FMie. Powinno pomóc

Poddaje się. Sformatowałem twardziela, zainstalowałem XP jeszcze raz. Zainstalowałem DirectX 9. I dalej nic. Zainstalowałem sobie Beta demo (z którym
wcześniej nie było problemu). I przy pierwszym Auto Savie wyrzuca mnie do Windowsa i wyświetla komunikat, że gra nie może być zapisana. A tak wogule
folder Sports Interactive zamiast powstać w moich dokumentach (w moim profilu), powstaje w dokumentach udostępnionych!! Paranoja. Na dodatek nie mogę zmienić tego cholernego folderu docelowego!! Ratujcie mnie!!!

Proletariat

22.10.2004 15:39    #22666     Sufler - Porady do gry - Jeszcze raz
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje. Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty. Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!!

"W polu wyboru ladowania gry masz rozwijane menu i napis games. Albo zmien katalog z plikami zapisanymi albo skopiuj save do tego katalogu i voila!"- Rem-8

To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje

nichu Partyzant

21.10.2004 21:35    #22667     Sufler - Porady do gry - Ronaldinho
mialem ten sam problem i lipa ronnie jakby nie umial wykorzystac swoich umiejetnosci. u mnie byc przecietniakiem (jak na swoje skillsy) a celnosc strzalow oscylowala wokol 30% dziwne to!! w demku fm ronnie za to u mnie rzadzi!! zostal najlepszym graczem swiata i statsy mial niesamowite

Proletariat

20.10.2004 21:49    #22668     Sufler - Porady do gry - Ronaldinho
Witam , mam taki problem. Gram taktyką 4-4-2. Jednym z pomocników jest Ronaldinho. Dokładnie srodkowy prawy pomocnik. I moim problemem jest jego gra. Dobrze podaje ale jak strzela to bardzo niecelnie. I zbyt często. POMOCY !!!!!

bam Partyzant

19.10.2004 17:15    #22669     Sufler - Porady do gry - Przegrywam Wyjazdy.....
mysle ze problem tkwi w tym ze grasz defensywnie a powinienes grac caly czas ofensywnie bo jezeli u siebie wygrywasz to musisz mniec dobry sklad

Behemot Młody aktywista

18.10.2004 10:32    #22670     Sufler - Porady do gry - Najlepszy skład
Chyba nie ma czegoś takiego jak "najlepszy skład". Na wyniki drużyny składa się bowiem nie tylko zespół graczy, ale i trenerów, zastosowana taktyka, reżim treningowy, częstotliwość rozgrywania meczów, problemy i samopoczucie poszczególnych graczy, a także ich wzajemnie sympatie i antypatie. Jeżeli dodać do tego motywację do gry, warunki rozgrywania meczu itd. to... nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi na to, aby cały czas być nie do pobicia. I moim zdaniem nie jest to mankament, ale duża zaleta tej gry. Barton ma rację - zbiór gwiazd często przegrywa z umiejętnie złożonym kolektywem (i to nie tylko w CM - spójrzmy choćby na Real Madryt czy ManUtd).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.