Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

markosoweczka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Cześć. Mam problem odnośnie meczów towarzyskich. Otóż gdy chcę zaaranżować sparing, zamiast dostępny pisze mi niedostępny i nie mogę kliknąć tego dnia. Odległość pomiędzy meczami mam sporą, gram w lidze fińskiej (wiosna-jesień). Nie przeoczyłem wiadomości z wybraniem długości sezonu przygotowawczego, gdyż takiej nie dostaje. Rozegrać sparing mogę dopiero od 13 marca. Jest to dla mnie uciążliwe, ponieważ w 1/8 ligi mistrzów muszę grać nieogranymi piłkarzami. Proszę o pomoc :)

buczek93 Młody aktywista

27.02.2015 17:44    #2252     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wybór FM'a
Ja powiem, że zmaniaczyłem tysiące godzin przed 13. 14 różni się właściwie niewiele (nie wszystkie killer-taktyki chodzą), ale jest kilka fajnych usprawnień (pozbywanie się agenta <3 ). 15 wciąż przekombinowana dla mnie (ok, możecie mówić, żem zbyt leniwy, coby się nauczyć, ha!). 14 kup, nie powinieneś się zawieść. W razie problemów, baza odpowiedzi w necie jest już spora i powinna udzielić Ci odpowiedzi na wszelkie pytania.

Hanson Partyzant

Witajcie.

Mam do Was pytanie. Dla wielu z Was może wydać się banalne, jednak mnie spędza sen z powiek od kilku dni, a że jestem początkującym graczem serii FM - wolałbym zasięgnąć rady doświadczonych menedżerów. Do rzeczy:

Wyjaśnijcie mi proszę różnicę między np menedżerem zespołu U-18, a koordynatorem pionu juniorskiego. Czym powinien zajmować się własnie koordynator pionu juniorskiego? Koordynacją treningu juniorów? A może prowadzeniem treningu juniorów? W takim razie czym powinien zajmować się Menedżer zespołu u-18 ?

Jak optymalnie rozdzielić i przypisać obowiązki swoim współpracownikom, tak, aby to miało ręce i nogi, czy istnieje jakiś złoty środek ?

No i ostatnie pytanie: jakie role najlepiej przydzielić Dyrektorowi ds. sportowych?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc.

Pozdrawiam,
Grzegorz

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
"Baza danych zawsze zamykana jest z pewnym wyprzedzeniem, nie w dniu wydania patcha. Ten czas potrzebny jest na sprawdzenie danych [...], jeżeli do transferu doszło po 3 lutego to nie musi być w bazie (może, ale nie musi). Problemem jest to, że nasze okienko otwiera się i zamyka bardzo późno. Żeby załatać tą dziurę wydaję update poprawiający te brakujące transfery."

youngroscoe Partyzant

27.02.2015 11:36    #2255     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Też macie nieustające problemy z osiągnięciami steam? nie nabiło mi kilku z nich w dalszym ciągu, między innymi angielskiego bohatera

cracbob Partyzant

26.02.2015 20:43    #2256     Sufler - Dodatki do gry - Taktyki
witam mam problem po zainstalowaniu nowej wersji 15.3.0 nie widzi plikow pobranych taktyk prosze o pomoc

peterek2010 Partyzant

Nie wiem, jak ale nagle gdy bawiłem się w ssy coś stało mi się z terminarzem (jak widzicie w screenie jakoś dziwnie się rozszerzył), wiecie może jak temu zaradzić? Z góry dzięki za pomoc :)
http://zapod(...)jpg.html

adrianqu Partyzant

26.02.2015 12:44    #2258     Sufler - Inne - problem ze zmiana skina
wypakowałem pliki do foledu: c..../skins a moj fm nie widzi tych nowych skinów.
Macie jakieś pomysły na rozwiązanie ?

marco7112 Partyzant

26.02.2015 09:35    #2259     Sufler - Edytor - problem z edytorem FM2015
Witam

Mam problem z edytorem FM. Po dzisiejszej aktualizacji gry mój edytor odmawia posłuszeństwa. Chciałem go włączyć, ale pojawia się okno startowe i czarna plama i nic dalej się nie dzieje. Czego to może być przyczyna? Sprawdzałem spójnością plików, ale to nic nie dało. Proszę o pomoc

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
26.02.2015 08:07    #2260     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa nie istnieje?
To problem z dodatkiem który stosujesz, można podpytać autorów czy wiedzą jak to ominąć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution