Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Janek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2006 14:17    #22091     Sufler - Porady do gry - Zwolnić czy nie??
Hej. Mam taki problem, w profilu zawodnika, a potem na trening i widok ogólny to w komentarzu wypowiada się Dumitru Stingaciu. I teraz pytanie: czy da się tego pana zmienić bez zwalniania go z klubu??

Proletariat

19.06.2006 12:43    #22092     Sufler - Porady do gry - Jezyk polski
http://www.gram.(...)mp;p=580 w 5 punkcie mam który należy zamienić na następujący: i nic nie ma:|

P.S. pawell nie pomoglo...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
19.06.2006 10:09    #22093     Sufler - Porady do gry - PoMoCy!
Kupić nowego kompa :P :)

A na serio: dobrze byłoby sprawdzić ten zasilacz. Bo co ci po innych pomysłach, skoro być może rzeczywiście coś nei tak z zasilaczem? :> A jeśli wszystko z nim w porządku napiszesz, że to nie w nim tkwi problem i pomyśli się co dalej.

Proletariat

19.06.2006 09:28    #22094     Sufler - Porady do gry - puchary
nikt mi nie wyjasnil mojego problemu dotyczacy z pucharami do ilu lat mozna pilkarzy nie zglaszac do lm slyszlem ze wychowankow a innych?
drugie pytanie po ilu latach dostaje sie obywatelstwo w polsce w iturcji???

Proletariat

19.06.2006 08:58    #22095     Sufler - Porady do gry - PoMoCy!
Witam i z góry dziękuję za Wasze sugestie jak rozwiązać problem z FM 2006- zawieszanie się gry i ten dziwny dźwięk. Niestety podczas reinstalla gra zawiesiła się 4 razy z rzędu a wyłączenie dźwięku też nic nie pomogło. Problem tkwi na pewno w moim kompie bo gdy kilka dni temu grałem w Call of Duty 2 wystąpił ten sam problem- zawieszka i ten cholerny dźwięk, który niedługo będzie mi się śnił po nocach :(. Może macie jeszcze jakieś sugestie co zrobić z moim kompem? Z góry dziękuję i pozdrawiam

mateo16 Partyzant

Mam taki problem i niewiem jak go rozwiazac. Mianowicie gram DORTMUNDEM i w ataku mam Fernando Torresa i Vincenzo
Iaquinta. w meczu rozgrywaja pilke swietnie i maja wiele okazji ale niepotrafia wielu z nich wykorzystac i to moj problem. przykladowo na 20 strzalow z 13 jest celnyc a tylko 1 no moze dwie bramki padly:/ co w takim razie mam zrobic zeby to polepszyc?? moze zmienic im trening. Jak macie jakies pomysly na skuteczny trening dla napastnikow to prosze napiszcie go:)

z gory dziekuje

Grzechoo Hajer Przodowy

18.06.2006 11:17    #22097     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
A Sinkiewicz (bo tak on sie nazywa, nie Sienkiewicz) ma przypadkiem drugie, polskie obywatelstwo? Jeśli tak, a nie grał w pierwszej repr. Niemiec to nie powinno byc problemu z powołaniem go. A jak chcesz do repr. Polski jeszcze kogos powołać, to proponuje Mauro Cantoro :D

Proletariat

18.06.2006 06:00    #22098     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
siema. mam pytanie odnosnie edytora. bawilem sie nim kiedys wprowadzajac pare zmian tylko ze po uruchomieniu ponownie gry wyskakuje jakis blad i trzeba na nowo instalowac gre. wie ktos moze czym to jest spowodowane ?

bodi Partyzant

18.06.2006 05:13    #22099     Sufler - Porady do gry - brazylia
Menaga z czym ty masz problem. Doskonałymi następcami Cafu będą Cicinho i Daniel Alves

Grzechoo Hajer Przodowy

17.06.2006 13:59    #22100     Sufler - Porady do gry - brazylia
A nie znasz Ronaldinho, Ronaldo, Adriano, Ze Roberto, Emersona, Didy? :D Wystawiaj tych z najwiekszymi nazwiskami, oni na 100% zapewnią ci baaaardzo przyzwoite wyniki ;) W reprezentacji Brazylii i tak kogo bys nie wystawił zawsze bedziesz faworytem ;) A z tego kraju pochodzi tak wielu znakomitych zawodników, że powinieneś miec raczej problem bogactwa, a nie deficytu ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.