Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tommy6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2015 17:39    #2191     Sufler - Porady do gry - Migający ekran
No właśnie mam tak jak napisał Morfi96, raz nie miga i wczytuje normalnie, a potem kilka razy jest tak dziwnie, ale skoro uważacie, że ie jest to problem to spoko, tylko w poprzednich wersjach takich rzeczy nie było

Avenir Partyzant

Kupiłem FM15 na steamie pobrał się, zainstalował wszystko ok, ale dziś pobrałem na laptopa (2 urządzenie) i jak chce uruchomić pisze finalizowanie instalacji (czy coś w tym stylu) 0%, 1% długo nic i steam wyświetla jakiś kod błędu 55 i ta instalacja sie zamyka.

zolahc Młody aktywista

28.03.2015 14:19    #2193     Sufler - Porady do gry - Migający ekran
skoro ci miga tylko na wczytywaniu, a pozniej jest wszystko ok, to ja osobiscie nie widze zadnego problemu, ktorym bym sie przejmowal

Tommy6 Partyzant

28.03.2015 13:18    #2194     Sufler - Porady do gry - Migający ekran
Hej! Mam problem, uzywam może nie najlepszego kompa, ale nie jest zły i ma w miarę optymlane wymagania, po uruchomieniu gry FM 2015, ekran zaczyna migac po czym po kilku sekundach pojawia się menu główne i wszystko jest ok, mogę normalnie grać, więc w czym może być problem, tym bardziej, że po zainstalowaniu gry pierwsze czy drugie uruchiomienie było w porządku, problem pojawił się po dwóch dniach, proszęo pomoc

fred Młody aktywista

Nie robiłem reinstalacji nic nie zmieniałem.
Używałem FMRTE do sprawdzenia kilku rzeczy.
Edytor raczej nie ma z tym nic wspólnego, wszyscy piłkarze w grze mają problem z historią. Gdzieś przeczytałem że ma to związek z antywirusem, nie potrafię jednak poskładać tego w logiczną całość.

Dzieki za reakcje panowie ;)

Avenir Partyzant

24.03.2015 09:48    #2196     Sufler - Porady do gry - Out of memory
Mam problem z wczytaniem save z FM 15 wersja 15.1.3
Wie ktoś co z tym zrobić?

http://scr.hu/1du4/zgpfu

fred Młody aktywista

WITAM,

Panowie mam taki problem, podczas rozrywki z historii zawodnika, a dokładnie z jego statystyk znikły wcześniejsze sezony widnieje tylko obecny sezon 2016/2017. Po przewinięciu gry do przodu pojawiło się coś takiego: 0-01 Algieria Liga Pro (Belgia)
:angry: CO TO KURDE JEST !!!
Coś nie tak zrobiłem? Można się tego jakoś pozbyć?

ZAZNACZAM ŻE GRA JEST ORYGINALNA.

Makaronczterojaj... Partyzant

Nieistniejący problem wygenerował w ciągu całego sezonu 67% meczy w którym pierwszy strzał był bramką. Oczywiście w każdą stronę. Ale to nic. W 29% wszystkie celne strzały przeciwnika to była bramka. W przypadku mojej drużyny było to 22%.

Wniosek jest jeden. Pierwszy celny strzał i bramka jest realizowana przez grę z prawdopodobieństwem 65-70% . Czyli raz na trzy mecze bramka z pierwszego celnego strzału nie padnie. Jest to bardzo wysoko

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
@Rapechuck
Znam ten problem, choć uważam, że w porównaniu z dwupoziomową belką jest wyolbrzymiony - tam społeczność była jedynym działem na górnym poziomie, który nie był "uogólnieniem" linków z belki dolnej. A teraz masz jeden poziom i działy wszelkiego rodzaju, więc jest raczej logiczne, że każdy do czegoś prowadzi.

Niemniej planuję połączyć Społeczność i Użytkowników w jeden dział, a Redakcję puścić do stopki - i twoje słowo ciałem się stanie. Ale to melodia przyszłości.

@robal15
WSZYSTKO zmienimy (a już na pewno wszystko co ssie), ale w kompletnie nieznanej nam jeszcze kolejności i terminach. To mnóstwo roboty.

@mahdi
Konkrety - co i jak. Ja planuję, malując nową główną Manifestów, wzorować się na głównych zwyczajnych platform blogowych. Ale to luźne stwierdzenie, bo jeszcze się za ten dział kompletnie nie zabrałem.

@Opelu
Dawajcie screenshoty od razu, bez tego trudno coś zrobić.
twitter.com/Ceyvol

Opelu Partyzant

Ja mam jedno małe zastrzeżenie, o którym już wspomniałem w manifeście - górna belka ogranicza funkcjonalność edytora manifestów na monitorach o niskiej rozdzielczości. Po prostu, najzwyczajniej w świecie nie mieści się na ekranie całe okno edytora wraz z narzędziami, przez co przy próbie wprowadzenia jakiejś zmiany, pogrubienia, zmiany wielkości czcionki, dodaniu obrazka itp zmusza mnie to do scrollowania i zasłaniania sobie dołu tekstu, czyli fragmentu właśnie edytowanego. Nieco to problematyczne, więc może warto zastanowić się nad ruchomym paskiem, wyposażonym w przycisk zwijania umieszczony np obok FAQ? Jest to wykonalne?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution