Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hajto6060 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Mam pewien mały problem. Co trzeba zrobic w ustawieniach zaawansowanych żeby zmienic system rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy na 30 kolejek bez podziału na grupe mistrzowską i spadkową TYLKO RUNDA ZASADNICZA !?!?!?!?
A drugie pytanie co należy zrobic aby po zmianach dokonanych w USTAWIENIACH ZAAWANSOWANYCH powrocic do TRYBU PODSTAWOWEGO i zachowac tym samym wszystkie zmiany?
Pozdrawiam

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
01.04.2015 09:03    #2182     Sufler - Porady do gry - Liga Kazachstanu
Możliwy powód byłby taki że ktoś zaznaczył Rok: "2014" w opisie strojów, możesz to sprawdzić w edytorze. Wtedy po sezonie wygasają i gra przechodzi na te gdzie pole Rok nie jest uzupełnione (czyli domyślne), a jeżeli ich nie ma to na domyślne niebieskie. Problem rozwiązałoby usunięcie pola rok w prawidziwych strojach w edytorze.

Nie wiem czy tak jest bo nie mam dostępu do edytora, ale to bardzo prawdopodobny powód.

misiek993 Partyzant

Mam 4 Gb RAM. Pamięci raczej nie mam zapchanej, podczas gry zazywczaj mam uruchomione Advanced System Care i Avasta, poza tym Winamp lub Chrome. Ale czy to na pewno wina braku pamięci? Dzieje się tak TYLKO I WYŁĄCZNIE podczas gry w FM'a, obojętnie którego. Mogę mieć otwarte i milion programów poza Managerem i problem nie występuje.

misiek993 Partyzant

Witam.

Odkąd gram w FM15(a wcześniej również i 12) zmagam się z uciążliwym problemem. W czasie gry komputer zawiesza się, po czym sam się restartuje a po włączeniu się od nowa wyskakuje komunikat: "System odzyskał sprawność po nieoczekiwanym zamkniąciu" czy coś w tym stylu. Podczas wyłączania się około sekundy jest niebieski ekran z napisami. Co istotne, w 90% procent przypadków dzieje się tak gdy zapisuję grę i w tym czasie wyjdę do windowsa, gdy wyłączę grę(wyskakuje komunikat, że aplikacja przestała odpowiadać - już po wyłączeniu, potem się restartuje). Te 10% reszty przypadków to wyłączanie się tak po prostu. Przy innych grach czy aplikacjach NIGDY się tak nie dzieje, tylko podczas FM'a, zarówno 15 jak i 12. Niech ktoś coś poradzi bo cholera mnie strzela. Pozdrawiam.

Buby POLAND Partyzant

Ponawiam pytanie,

Czy ktoś ma ten sam problem ? bo trochę chore żeby zawodnicy nie szli na urlop ten z czerwonym znacznikiem w lato ani w zimę. Tylko trzeba wysłać na odpoczynek...

efemek99 Partyzant

31.03.2015 14:54    #2186     Sufler - Porady do gry - Liga Kazachstanu
Witam, gram sobie w lidze kazachskiej na dodatku Claasena oraz od TFCM. Chodzi mi o to, ze kilka klubow (aktobe, szachtior karaganda...) po pierwszym sezonie zmienia swoje barwy klubowe na domyślne niebieskie. Dzieje się tak jedynie na wersji 15.3.1 obojętnie od jakiego autora ligi bym nie zagral. Na domyślnej wersji gry ten problem nie wystepuje, jednak wtedy wszystkie kluby sa strasznie biedne, a w najnowszej wersji taka Astana dostaje co sezon prawie 20 milionow euro od samych sponsorow. Wtedy liga jest ciekawa, bo można zbudować potege. Wie ktoś może jaki plik w najnowszej wersji odpowiada za te kolory klubow po sezonie? Dziekuje i pozdawiam.

maxim Partyzant

30.03.2015 20:22    #2187     Sufler - Porady do gry - FM15 zacina sie przy zmianach
tak jak w temacie kiedy probuje zrobic zmiane podczas meczu fm zawiesza sie na jakas minute po czym wszystko jest ok...dzieje sie to notorycznie i bardzo irytuje...mial ktos cos takiego? zna ktos jakies rozwiazanie na ten problem?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
29.03.2015 19:32    #2188     Sufler - Porady do gry - Migający ekran
Nie widzę w tym żadnego problemu. Mi także się tak uruchamia i jest wszystko okej :)

gabrys6973 Partyzant

Problem polega na tym że: jak gram w LM we wtorek pokazuje mi wszystkie mecze jakie są lecz w środę już nie. Druga sprawa jak jest przerwa czy koniec meczu i pokazuje statystyki to kiedyś było pokazywane że najpierw są bramki potem asysty od dłuższego czasu ja mam na odwrót. Podobnie jest z tabelą kiedyś było tak że w tabeli pokazywano zdobyte brami stracone bramki i punkty a teraz kurde pokazuje mi zdobyte i różnice bramek:/

Ojejku Partyzant

29.03.2015 11:04    #2190     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015 - co i jak?
Witam kolegów Rewolucjonistów.

Piszę, ten temat aby zasięgnąć waszej opinii na temat najnowszego FM'a. Grałem w różne wersje, takie jak '07-09 czy '11 i '13.
Ciekawią mnie wasze wrażenia z gry w '15 a najbardziej to jak prezentuję się silnik meczowy tzn. czy jest zbalansowany, a zatem jak wygląda rywalizacja mniejszych klubów z tymi większymi, czy nie ma "chorych" wyników jak w '08 gdzie beniaminek francuskiej Ligue 1 bez problemów wygrywał z OM czy Bordo na wyjazdach po 3-0.
Podobnie interesuje mnie kwestia bug'ów, tego ile ich jest i na ile są uciążliwe.
Po screenshotach w manifestach widzę też, że zmienił się wygląd interfejsu, jak się Wam z nim pracuje?

Najogólniej rzecz ujmując chodzi mi o to czy warto się w nowego FM'a zaopatrzyć?:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.