Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Patch naprawił problem spalonych, które nie były odgwizdywane, problem makarona czyli "pierwszy strzał celny wpada" to nie jest dla mnie problem - występuje takie zjawisko w grze i w realu w umiarkowanych ilościach, w 6. lidze może jest tak faktycznie, ale co o tym sądze już pisałem. Został tylko ten bug, który się rzuca w oczy, ale da się z nim grać. W 14'tce 3 razy przeprowadzałem to samo losowanie ( wczytywałem zapis z dnia przed losowaniem, żeby sprawdzić). Za każdym razem trafiałem tego samego przeciwnika, z którym miałem grać chwilę wcześniej w lidze, a inne pary się zmieniały

jacobfcb Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.04.2015 18:35    #2172     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Problem może tkwić w ilości (albo braku :D ) fizjoterapeutów.
Miałem to samo, ale zmniejszyłem obciążenia treningowe z wysokich na średnie, dając dzień odpoczynku po i przed meczem. Miałem chyba z 5-7 meczy gdzie kontuzja goniła kontuzję. Po tej zmianie wszystko jest okej :) Oczywiście trafi się jakaś kontuzja, ale już na pewno nie z taką częstotliwością.

kuligu Partyzant

05.04.2015 18:23    #2173     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Mam podobny problem. Stosuję wszystkie porady jakie znalazłem i nic to nie daje. FM 15.3.1

mwilu Partyzant

05.04.2015 18:10    #2174     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Ja to mam dosyć FMa od roku 2013. Ciągłe problemy z kontuzjami, w żaden sposób nie do wyeliminowania. Mam oryginalnego FMa 15, zacząłem grać po kupnie w zeszłym roku i wszechobecne kontuzje doprowadzały mnie do szału. Zagralem kilka sezonów i dałem sobie spokój, co mecz to kontuzja, niezależnie jaką drużyną bym grał i jaki trening stosował kontuzji jest multum. Dzisiaj odpalilem znowu, zainstalowalem aktualizacje 15.3.1. Zagrałem 8 meczy, nie miałem ani jednego(!!!) meczu w którym nie doznałbym kontuzji, dodatkowo co chwile kontuzja na treningu. Po 8 kolejce mam do dyspozycji 12 graczy !! Mam gdzieś taką grę, nie wiem za co zapłacilem.

Morrfi96 Partyzant

[quote="CapsLock"][quote="Morrfi96"][quote="CapsLock"]Szukam klubu w FM 2015 z wymaganiami:
- 2 liga angielska, włoska, hiszpańska lub niemiecka
- w miarę dobry skład
- budżet min. dobry
- nieważne czy będzie się bił o utrzymanie czy o awans[/quote]
Fulham - duży budżet, spadkowicz, który gra w rzeczywistości ZNACZNIE poniżej możliwości[/quote]
Szczerze mówiąc, nie lubię zbytnio Fulham. Mają trochę mało wychowanków (W) w składzie, a co w Championship sprawia trochę problemów.[/quote]
no co Ty... Dan Burn, Lasse Vigen, Emerson Hyndman, Patrick Roberts, Cauley Woodrow, Marcus Bettinelli. To już 6, którzy spokojnie mogą grać w pierwszym składzie

CapsLock Partyzant

[quote="Morrfi96"][quote="CapsLock"]Szukam klubu w FM 2015 z wymaganiami:
- 2 liga angielska, włoska, hiszpańska lub niemiecka
- w miarę dobry skład
- budżet min. dobry
- nieważne czy będzie się bił o utrzymanie czy o awans[/quote]
Fulham - duży budżet, spadkowicz, który gra w rzeczywistości ZNACZNIE poniżej możliwości[/quote]
Szczerze mówiąc, nie lubię zbytnio Fulham. Mają trochę mało wychowanków (W) w składzie, a co w Championship sprawia trochę problemów.

karolpol33 Partyzant

04.04.2015 18:58    #2177     Sufler - Porady do gry - Ceny zawodników.
Witam,
Chciałbym się jak to jest z transferami w FM-ie. Gram od wczoraj po 5-letniej przerwie i nie bardzo tego łapie, a czego?
Otóż, próbuje jak to zawsze ściągnąć młode talenty do swojego zespołu (Barcelona), lecz każdą moją ofertę inne kluby odrzucają.
Gdy proponuję $300tyś. za piłkarza wartego $30tyś. moja oferta jest odrzucona, gdy biorę "Zaproponuj" to drugi klub żąda nawet po $10mln za takiego grajka. Już nie mówię o innych przypadkach gdy piłkarz warty $500tyś. jest wyceniany przez swój klub na $30mln. A za takiego Pogbę to żądają $140mln płacone od razu.
Chciałbym wiedzieć czemu kluby żądają ode mnie tak wygórowanych cen i czy problem minie z czasem, czy może to są piłkarze kategorycznie nie na sprzedaż?
Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny.

Pozdrawiam i wesołego jajka!

milyJuve Partyzant

Witam.

Ostanio zacząłem sobie grać w FM Handheld 2014. Wszystko pięknie, można stworzyć własny Team, ucieszyłem się, ale mam pewien problem. Mianowice PLAGA KONTUZJI. Ja rozumiem, zdażają się kontuzje, czasami 3-4 na raz, to normalne, ale nie normalnym jest chyba ze w mojej drużynie kontuzja zdarza się 3-4 razy na tydzień. Żeby was nie skłamać, moi zawodnicy byli w sezonie kontuzjowani ponad 100 razy.. Zawodnik wraca i ma kontuzje. Nie ma tygodnia bez 2-3 kontuzji. W meczach to samo, nie ma meczu bez kontuzji.

Gram mecz podczas pisania tego postu i mam już drugą kontuzje.

Pomózcie. Dlaczego ta sie dzeje

belzebub666 Partyzant

04.04.2015 13:38    #2179     Sufler - Porady do gry - save backup
Podpinam się pod ten stary temat z problemem, który ostatnio mam w związku z FMem. Od kilku dni raz na jakiś czas, gdy chcę zapisać grę wyskakuje okienko "gra nie mogła zostać zapisana" (nie pamiętam już czy dosłownie tak, ale o to chodzi). Wyskakuje od razu, nie ma żadnej próby zapisu, nie wywala mi gry itp. Gdy próbuję zapisać grę na inny save- to samo, i od razu tworzy mi backup. Na początku wystarczyło wyjście z gry, zmiana nazwy na tą bez "backup" i śmigało, ale za jakiś czas znowu to samo. Gdy wchodzę w tryb online Steama i sprawdzę spójność plików, to pobiera mi się jakiś pliczek (11,9 mb) i niby wszystko jest już git, ale za jakiś czas znowu mam to samo. Jest to mocno uciążliwe, bo zapisuję grę jak debil dosłownie co 10 minut, żeby nie stracić jakby co zbyt wiele gry, bo rozgrywanie drugi raz tego samego doprowadza mnie do szału. Niestety dostęp do internetu mam obecnie mocno ograniczony i reinstalka nie wchodzi w grę. Ktoś może wie o co chodzi? Miał ktoś coś takiego?

wujeks Partyzant

03.04.2015 17:30    #2180     Sufler - Porady do gry - Zainteresowanie transferem
Cześć!

Mam dziwny problem w FM14. Chcę sprowadzić jednego zawodnika, ale on ponoć nie jest zainteresowany transferem. Tj. jeśli dam wypowiedź w mediach, że chcę go sprowadzić, to odpowiada, że dla każdego gracza gra w moim klubie byłaby marzeniem, ale jak już przechodzę do negocjacji kontraktu, to wyskakuje informacja, że nie jest zainteresowany. I nie mogę nawet zaproponować warunków. Ostatnio nawet jego manager wysłał mi faks, że zawodnik jest zainteresowany przejściem do mnie, tylko muszę dogadać się z obecnym pracodawcą. Oczywiście kiedy przyszło ustalać warunki indywidualne, znów na czerwono informacja i brak możliwości poczynienia jakichkolwiek ustaleń. O co w tym chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution