Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

belzebub666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2015 06:21    #2101     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
Teraz skład wygląda zupełnie inaczej. El Ghazi faktycznie wypalił, szkoda że w Ajaxie :) A co do zasad ligi- nie ogarniałem tego jakoś, ale jak awansowałem i zarząd zgodził się objąć scoutingiem cały świat, to ściągnąłem sobie jednego Irakijczyka na lewą obronę bez żadnych problemów. Ale wtedy Tariq będzie już w Juventusie :D

raca Partyzant

19.05.2015 18:45    #2102     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Witam, mam nielada problem z 2 piłkarzami, chodzi konkretnie o Jamesa Rodrigueza i Jese z Realu Madryt. Chłopaki ciągle są poza kadrą meczową ponieważ gdy tylko ich wstawię to pograją max 2 mecze i łapią kontuzje (James wracał również kilkakrotnie kontuzjowany z meczów reprezentacji). Jeśli chodzi o Jese to jeszcze rozumiem, patrząc na jego wytrzymałość, ale James? Treningi mają ustawione na lekkie albo w ogóle. Wiecie o co chodzi albo co trzeba zrobić?
Dzięki :)

KonGL Partyzant

18.05.2015 21:12    #2103     Sufler - Edytor - FM 2015 Edytor - Zapis składu
Witam,
Mam taki problem z edytorem (FM 2015), otóż jeśli przykładowo wyczyszczę dany zespół z wszystkich zawodników, i zapiszę to (jako dane edytora), to przy ponownym wczytaniu tej bazy w edytorze wszyscy zawodnicy wracają do składu. Jeśli chodzi o inne zmiany jak nazwy klubów, stadionów itd. wszystko działa poprawnie problem jest tylko właśnie z kadrą klubów.

pedro-86 Partyzant

[quote="pedro-86"]Witam Ponownie,

poproszę jeszcze o:
Koszulki w stylu: TAKIM
Klub: Czarni Pruszcz Gdański
1. Żółte
2. Czarne
3. Czerwone
Sponsor: (www.zmnowak.pl) - poproszę bez daty pod logiem.[/quote]

Pozdrawiam i przepraszam - w moim wieku obsługa komputera sprawia problemy :)

belzebub666 Partyzant

17.05.2015 14:23    #2105     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
Krótka piłka. W 2 sezonie udało mi się awansować Spartą Rotterdam do najwyższej klasy rozgrywkowej. Zarząd po awansie oczekuje ode mnie walki o tytuł bądź zwycięstwa, co jest z moim składem i budżetem nierealne. Grałem już Spartą 2 razy wcześniej w 15 i oczekiwania zarządu po awansie to było utrzymanie, środek tabeli itp. A teraz takie coś. Jakiś bug? Miał ktoś podobny problem?

kaszi7 Partyzant

15.05.2015 17:20    #2106     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywką - TAKTYKA
Mam ten sam problem. Pomoze ktos?

damian2323 Partyzant

Panowie czy ktoś wytłumaczy mi ten problem ? Pracuję jako menager Liverpoolu i chcąc kupić środkowego obrońce wysłałem grupę scotów do obserwacji zawodnika z Barcelony i po raportach wynika że to zawodnik klasy światowej na 4 gwiazdki a po wydaniu na niego 56 milionów okazuję się że po podpisaniu kontraktu jego potencjał i umiejętności to zaledwie 2 gwiazdki . Drugi przykład to po przyjściu do Liverpoolu Joa Allen miał 4 gwiazdki a po kilku dniach spadło to 2 chociaż grał w każdym meczu. Przecież to bezsens . Może ktoś pomóc w wytłumaczeniu tego ? Zastanawiam się czy nie wrócić do FM 2014 bo tam nie działy się takie rzeczy.

maciek3022 Partyzant

12.05.2015 17:59    #2108     Sufler - Problemy techniczne - Runtime error
Witam. Mam taki problem gdyż jak gram to co drugi mecz podczas strony przed meczowej wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje runtime error. Proszę o pomoc.

PaVulonowskyy Partyzant

Witam,

od niedawna gram w Fm 2015, obecnie prowadze grę online przez steam i mam taki problem, a mianowicie podczas sparingow znika mi cały pasek z taktyka, możliwościa przeprowadzania zmian, stop game, etc. mecz trwa , 'leci sam' i moj asystent sam przeprowadza zmiany...czy ktos moze mi doradzić jak ten problem rozwiązać? może to gdzies jest w ustawieniach?

dzieki i pozdrawiam

romantico Partyzant

11.05.2015 06:38    #2110     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami w FM 2015
[quote="DamianMKS"]Witam, mam problem. Gram z kolegą razem w FM 15, i problem jest taki ze jak ja przeskanuje sobie gracza to moj scout składa mi normalnie raport przykładowo 3 gwiazdki obecnej umiejętności i 4 w potencjale, z tym że jak kolega tak robi to jemu kogo by nie przeskanował pokazuję mu max 1/1,5 gwiazdki jest to nie realne grając Wigrami Suwałki żeby Ondrej Duda miał 1.5 gwiazdki. Nie gramy online tylko na jednym komputerze.

Miał ktos z Was taki problem? Mógłby ktoś jakoś pomóc?[/quote]

Ile Twój a jego scout przeswietla danego zawodnika? Tyle samo czasu, bo inny będzie raport po "karcie informacyjnej" a inny po tygodniowym lub dwutygodniowym czasie obserwacji a jeszcze inny jak obserwujesz poprzez mecze.
P.S Duda nie wiem jakbyś się mocno starał ale nie przejdzie do W.Suwałk :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution