Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie mam. Dopiero się przymierzam. Ale dla mnie lenovo to następca Acerów, czyli kolejne masowo wyglądające laptopy bez względu na zawartość. Oczywiście i Lenovo i Acer są firmami chińskimi. Toshiba japońska. Dla mnie Toshiba jest po prostu wytrzymała pod względem żywotności podzespołów ale też wytrzymałości. To jest laptop. Może spaść, możesz się zdenerwować i powinien to przetrzymać. Ale generalnie nie uważam by wydawanie więcej niż te 2000-2500 miało sens. Laptopa trzeba zmieniać - jak pisałem - co 3 lata. Nie chodzi o szybki rozwój technologiczny nowych modeli, ale o te żywotność. Zresztą spójrz na rynek używanych - fajne modele, fajniejsze niż nówki czasem, a tańsze. FM wbrew pozorom nie jest wcale tak mało wymagający.

Najlepiej niech się jakiś informatyk co się zna na podzespołach wypowie.

Właśnie Toshiba się nie grzeje. Nigdy go nie czyściłem i nie miałem przypadku jakw Lenovo, gdzie potrafił się wyłączać w trakcie. Potem w wiatraczku było dużo takiego kurzu i działało zaś ok, ale strasznie się grzał. Czasem był aż gorący. To było ładne kilka lat temu, ale kosztował wtedy 2500, a następna Toshiba jakoś 1500, a działała i działą o niebo lepiej - bo jest teraz w domu już tylko do neta i nie ma z nią żadnych problemów, ma 4 lata.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Yogurt21 Partyzant

26.05.2015 14:40    #2092     Sufler - Porady do gry - szybki wynik - problem
witam. gdzie w FM2015 znajduje sie przycisk szybkiego wyniku niz ogladac caly mecz. to co pamietam w FM2014 bylo takie cos po wyborze skladu. pomoze ktos z tym malym problemem. dziekuje z gory.

Youtuki Partyzant

24.05.2015 21:34    #2093     Sufler - Inne - Brak gry w LM i LE po zdobyciu Mistrzostwa
Witam mam taki problem pobralem lige krymu i zdobylem mistrza ligi ale nie ma mozliwosci gry w LM lub PE

gdzie to moge zmienic edytorze ? za pomoc z gory dziekuje licze na pomocna dlon fm 15 :)

Van_Louven Partyzant

24.05.2015 15:58    #2094     Sufler - Inne - Mam problem potrzebuje rady
Witam oto mam problem z Football Managerem, otóż gra jako gra jest super i nie mam do niej zastrzeżeń, lecz mam pytanie otóż rozpocząłem karierę Lechią Gdańsk gdzie od pierwszego sezonu wyraźnie dominowałem wszelkie rozgrywki krajowe, po 2 sezonach złożyłem podanie o pracę do Torino, gdzie dostałem pracę i celem jak i moim jak i zarządu było utrzymanie się w lidze bowiem klub dopiero co awansował do Serie A po spadku w poprzednim sezonie. No i rozegrałem pierwszy sezon Torino lecz jestem zniesmaczony tym że od razu wygrałem Serie A, i nie wiem to jakim cudem skoro nie grzebałem nic w edytorze, nie prowadziłem rozgrywki S&L, transfery nie były powalające tylko średnich i przeciętnych grajków, oraz taktyka była stosowana w Lechii Gdańsk przez 2 sezony i ulepszana ale i tak wątpię że od razu była taka fantastyczna. I teraz sam nie wiem czy kontynuować karierę Torino czy też zacząć od nowa?

misiek993 Partyzant

22.05.2015 18:32    #2095     Sufler - Porady do gry - Transfery - Inaki Astiz
Kupno zawodnika w rozsądnej cenie zawsze było problemem w FM'ach, podobnie ma się sprzedaż, za niechcianego zawodnika trzeba nieraz porządnie obniżyć cenę aby go sprzedać a za gwiazdy zespołu oferowane są śmieszne pieniądze. Trzeba więc szukać piłkarzy w regionach z drugiej półki, co w Bilbao jest niestety wykluczone. Pozostaje tylko życzyć powodzenia, nie grałem co prawda nigdy Bilbao ale podejrzewam, że okienko transferowe w tym klubie to koszmar i trzeba się porządnie napocić, żeby kupić kogoś do pierwszego składu :) Pozdrawiam

januzaj10 Partyzant

22.05.2015 13:05    #2096     Football Manager - Świat taktyki - Młodzi Zawodnicy
Witam mam pytanko odnośnie młodych zawodników w naszym składzie.Jezeli mam zawodnika którego potencjał w wieku 16 lat opiera sie na 4,5 gwiazdki , mam go w zespole rezerw i po dwoch sezonach nagle jego umiejetnosci drastycznie spadaja i nie ma wplywu na to czy go wypożyczę czy jest w klubie.Jak radzicie sobie z tym problemem ?

melonman Partyzant

21.05.2015 16:26    #2097     Sufler - Porady do gry - Zniknęło okienko
Mam ostatnio taki problem z gra, ze jak klikam zgłoś zespół przed meczem to nie wyskakuje mi to okienko czy na pewno chcesz zgłosić zespół? Jest to dość drażniące i chcialbym się zapytać jak mozna przywrócić to okienko?

kuligu Partyzant

21.05.2015 13:10    #2098     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchamianiem FM 2015
Witam Mam problem, który polega na tym, że gdy uruchomię Steam oraz Fm 2015 to pojawia się czarny ekran a w prawym rogu okienko dostęp do społeczności. Nic nie da się zrobić trzeba wyłączyć grę i Steama przez procesy. Ponownie uruchomienie pomaga ale nie zawsze. Jaka może być przyczyna. Sterowniki aktualne, grę przeinstalowałem, czyściłem rejestr, sprawdzałem spójność plików.

Fifa Rafa Partyzant

20.05.2015 19:34    #2099     Sufler - Porady do gry - Embargo transferowe FM15
Witam. Ja właśnie mam problem z tym embargiem bo zakupiłem dwóch zawodników i okazało się że nie mogą zagrać przez rok... A najgorsze jest w tym to że nie można ich przenieść do składu "B" i wypożyczyć... Całkiem zapomniałem o tym embargu... Także jakby ktoś zaczynał Barcą grać to niech lepiej transfery zrobi w pierwszym oknie rozpoczynającym sezon. Pozdrawiam :)

kml98 Partyzant

20.05.2015 13:56    #2100     Sufler - Edytor - Problem z pucharem
Witam!
Utworzyłem w edytorze własną drużynę i dodałem ją do III Ligi Mazowieckiej (patch PLU 1.0) w miejsce Pogoni II Siedlce. Po uruchomieniu gry mój klub znajdował się w lidze, ale nie było go w pucharze polski. Jak mam go tam dodać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution