Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gucioprawda Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2015 01:29    #2071     Football Manager - Świat taktyki - Kilka pytań FM 15
Raczej mam problem, że pisałeś o pytaniach, a w punkcie #3 nie ma znaku zapytania. Bądźmy konsekwentni :)

Vhaeraun55 Partyzant

08.06.2015 23:58    #2072     Football Manager - Świat taktyki - Kilka pytań FM 15
Masz problem w tym że napisałem że nie mam problemów z wolnymi? Nie chce Ci sie to nie odpowiadaj

Vhaeraun55 Partyzant

08.06.2015 23:35    #2073     Football Manager - Świat taktyki - Kilka pytań FM 15
Siemka

1 Gram taktyką 1-4-3-3 jakie dać polecenia dla piłkarzy?
2 Jest taka możliwość aby ustawić raz krótsze krycie ścisły pressing agresywny odbiór i słabsza noga męczy mnie to klikanie w każdym meczu na zawodnika mecz zajmuje ok 5min a ustawienie tego drugie 5. Preferuje agresywną gre :)
3 Mega problem z rzutami rożnymi przez cały sezon zdobyłem tylko 3 bramki a inni mają po 10-13 za to nie mam z rzutami wolnymi ;)
4 Jak przekonać zarząd do zwiększenia ilości skautów ?

gucioprawda Młody aktywista

08.06.2015 17:41    #2074     Sufler - Porady do gry - Liga Europy się zamroziła
Nasciemu się nie rozlosowała w ogóle Copa Libertadores. Ominął problem, grając Pentagon w Oceanii.

szymon_rysiu Partyzant

Też zauważyłem że podczas ustawienia składu jak nie wyrobisz sie w czasie i przełączy cie automatycznie to wtedy jest problem.

Piroxen Partyzant

08.06.2015 15:18    #2076     Sufler - Porady do gry - Liga Europy się zamroziła
A jaki on miał problem i jak (jeśli w ogóle) go rozwiązał?

Bartush Partyzant

Jeszcze w czerwcu planuję wystartować z projektem typu "Twój wirtualny piłkarz" (zasady bazujące na tym co już było), symulowanie wszystkich lig w których uczestnicy wybiorą kluby itp. itd. Pytania dotyczą tworzenia zawodników - tj. we wcześniejszych edycjach był problem, że użytkownicy podawali parę swoich wartości atrybutów - typu przyspieszenie 18, lecz wartość ta po utworzeniu bazy skalowała się jakoś do PA? Do tego - jakie atrybuty sa najwazniejsze, by wszyscy mieli mniej wiecej ten sam zapal do rozwoju? :) chciałbym pociągnąć taką serie jak najdluzej, a dzieki Waszej pomocy może to być bardzo udana seria, albo bezsensowna meczarnia, macie jakies inne propozycje do usprawnienia rozgrywki?

InCR7dible Partyzant

Cześć, mam następujące pytanie: Gram sobie Realem Madryt i 3. lidze mam drużynę rezerw - Castillę. W FMie jest ona traktowana jako klub filialny. I teraz mam taki problem: Jeżeli zarejestruję zawodników w Castilli, to nie mogę powoływać ich na mecze pierwszej drużyny (i na odwrót). Jest to uciążliwe, bo np. jeżeli chcę mieć trzeciego bramkarza i zarejestruję go w pierwszej drużynie, to będzie musiał grzać ławę cały czas, bo nie będzie mógł grać w drużynie rezerw. W drugą stronę też się nie da - jak zarejestruję go w rezerwach, to będzie mógł grać tylko tam, a do pierwszej drużyny nie będę mógł go powołać ani razu. Zna ktoś wyjście z tej sytuacji?

sdms Partyzant

Przy dodawaniu komentarza do newsa nieposiadającego żadnych komentarzy jest przypomnnienie o regulaminie i FAQ, jednak linki do tych dwóch pozycji są niepoprawne. Dotyczy to tylko newsów bez komentarzy - wtedy pojawia się okienko "Skomentuj powyższy materiał na forum!". Kiedy jest co najmniej 1 komentarz takiego okienka nie ma.

Zgłaszam też trudność w znalezieniu Regulaminu serwisu. Jedyne miejsce, gdzie znalazłem link do Regulaminu to formularz rejestracyjny (1. http://www.cmrev(...)min.html ).
Korzystajac z własnej intuicji znalazłem też drugą wersję Regulaminu: 2. http://www.cmrev.com/regulamin.html

Wersje znacznie się różnią - która jest właściwa i aktualna? Poniważ wersja pierwsza pojawia się przy rejestacji, zakładam, że jest obowiązująca - tym bardziej, że o zmianach w Regulaminie nie informowano. W związku z czym przypominam, że wydawca serwisu w październiku 2014 roku w korespondencji ze mną zobowiązał się do usunięcia z Regulaminu zapisów niezgodnych z polskim prawem, tzn. zapisów wymuszających zgodę na przetwarzanie danych w celach marketingowych oraz na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną. Zgodnie z przepisami prawa, zgody takie nie mogą stanowić warunku zawarcia umowy, nie mogą być domniemane, nie mogą też być domyślnie zaznaczone - muszą stanowić odrębne oświadczenie woli, w którym to konsument wyraża zgodę (tzn. nie może taka zgoda być domyślnie ustawiona na "tak";). Cytuję za UOKiK: "konsument musi sam wybrać opcję <<wyrażam zgodę>>. Niedopuszczalne jest, aby była ona zaznaczona w momencie otwarcia okna." W sytuacji wspomnianego Regulaminu wrzucenie wszystkiego do jednego worka sprawia, że Regulamin staje się niewiążący, a zatem wszelkie działania prowadzone przez Wydawcę są bezprawne i niosą ryzyko odpowiedzialości prawnej. Sugeruję zatem niezwłoczne usunięcie nieprawidłowości.

Dodam, że Regulamin powinien być bezproblemowo dostępny dla użytkownika - a jak wspomniałem wyżej - nie jest.

Raskolnikovv Partyzant

Witam Serdecznie. Mam taki problem... przypadkowo klikłem przy przejściu do meczu przy wiadomości "czy napewno chcesz przejść do meczu" oznaczenie- "nie pokazuj tego pytania ponownie" (czy jakos tak)....

Jak przywrócić wyskakiwanie tego zapytania ponownie? Jest to dla mnie duży problem- bo klikając kontynuj caly czas, przed meczem dzięki temu pytaniu przechodził ekran automatycznie do taktyki (gdzie moglem sobie zmienic sklad) a nie przy kliknieciach od razu do meczu ze wczesniejszym skladem. JAK PRZYWROCIC TA WIADOMOSC?!?!?! Musi byc jakis sposob, z gory dzieki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution