Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

geo.adi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mam problem. mianowicie taki, ze nie mam pojecia jak zaproponowac zawodnikowi, ktory zamierza konczyc kariere w najblizszej przyszlosci, kontrakt trenerski lub inny, nawet jesli ow zawodnik chce zostac powiedzmy asystentem managera...
macie pomysl? z gory dzieki za pomoc

geo.adi Partyzant

12.03.2007 17:59    #20452     Sufler - Porady do gry - Czy To Jest Bug??
ja mialem inny problem z transferami. grajac juve awansowalem do serie a w pierwszym sezonie i sporo zarobilem na transferach (na poczatku gry kupilem recobe i opchnalem go po roku itp). potem chcialem kupic jakichs dobyrhc graczy za spore kwoty ale kluby sie nie zgadzaly. w koncu zadowolilem sie starszymi zawodnikami z doswiadczeniem, a w miedzyczasie inter mediolan wydal ponad 400 mln euro na transfery 8 zawodnikow. czy nie sadzicie ze to troche nierealne? a tak btw, to skad w kasie interu wzielo sie tyle pieniedzy? moze za sprzedawanie meczy? :P w sumie to tworcy fm mogliby dodac od czasu do czasu jakas degradacje z powodu matactw, taki wybryk zarzadu za plecami trenera :D JK

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
12.03.2007 16:31    #20453     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
widzewkarpin- po prostu spakuj rarem. Zapewne będzie trochę ważyło, ale wydaje mi się, że nie powinno być problemów z wrzuceniem tego na megaupload czy rapidshare.
myspace.com/marneszanse

goro9 Partyzant

12.03.2007 09:24    #20454     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami!!!!
WItam, mam problem z moim fm-em. Mianowicie gra podwaja mi nie wiedziec czemu kwoty tranferowe. Zaczelo sie od tego, ze oferujac z Marcina Gorke 22mln, zaplacilem 44 mln. Nastepnego zawodnika kupilem za 10, policzylo 20. Pozniej sprzedalem Quintane za 5 mln a dostalem 10, Co jest do k*** nedzy grane? Zaznacze, ze w ofertach nie bylo zadnych klauzuli ani odszkodowan. Gram na latce 7.0.1, mam sezon 2011/2012, i dopiero w tym sezonie takie jaja sie zaczely.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

12.03.2007 09:02    #20455     Sufler - Porady do gry - Czy To Jest Bug??
Na jakich łatkach gracie? Ciekawe czy na 702 dzieją się takie historie.
Swoją drogą nie uważam tej sytuacji za buga. Kochani kto weźmie inwalidę Głowackiego nawet za darmo? Chyba tylko szaleniec. Po co obciążać sobie budżet zawodnikiem, który wiecej czasu spędza u lekarzy niż w pobliżu stadionu.
Ja problemu z transferami na razie nie zauważyłem.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.03.2007 22:19    #20456     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje Niemiec i Holandii
Masz tu identyczny temat, wiele pożytecznych rzeczy tu możesz przeczytać
http://www.cmrev(...)034.html
P.S. Wyszukiwarka działa!!!!

arnold1990 Młody aktywista

11.03.2007 22:15    #20457     Sufler - Porady do gry - Ile meczy?
Naczytałem sie na forum o takim małym triku transferowym, a mianowicie... kupujemy zawodnika za 0 zł ale dajemy klauzule ze po 50 wystepach placimy za niego niezla kase, ale przed 50 wystepem sprzedajemy go i jego dawny klub zostaje na lodzie a my mielismy zawodnika, a teraz mamy kase :)..mysle ze jest to dobry pomysl na kupienie do zespolu zmiennikow bo raczej filaru zespolu nie utrzymamy dlugo... a wracajac do problemu... kupilem sobie do mojej osasuny smolarka... dalem 0 zł i klauzule ze dostana za niego 35 mln euro po 50 wystepach... i teraz chcialbym sie dowiedziec:
1. Ktore wystepy sie licza?? LM(PU)+ Liga + puchary + towarzyskie?? a moze któres z nich tylko??
2. Czy liczyc sie beda pełne wystepy czy wejscia z lawki tez?? albo to i to??
3. Gdzie sprawdzic ile meczy zagral zawodnik??? tak naprzyklad zebym wiedzial ze to juz 47 i nadszedl czas go sprzedac...

Licze na pomoc...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.03.2007 20:41    #20458     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje Niemiec i Holandii
Nie ma na nie licencji w FM- są zastrzeżone[ EA Sports lub Konami wykupiło]. Ale możesz je mięć. Chyba należy usunąć plik inc [na wszelki wypadek utwórz kopię zapasową]. Opisane dokładniej jest to w tym temacie:
http://www.cmrev(...)4/2.html
P:)

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

11.03.2007 18:35    #20459     Sufler - Porady do gry - Całkowicie bez sensu !
Coś w tym jest. Kiedyś miałem problem z rozegraniem jednego meczu, ponieważ gra sie podczas niego wieszała. Z tego co zauważyłem wynik do końca pierwszej połowy był ten sam(!) a sama gra wieszała sie około 70 min. Dałem rozegrać mecz asystentowi, wynik brzmiał 1:0 do przerwy dla przeciwnika tak samo, gdy grałem ja. Niestety nie udało mi się wyrównać^^ pzdr~!

Seju Wybitny Literat

11.03.2007 17:51    #20460     Sufler - Porady do gry - Bedford Town
Co za problem samemu sobie zrobić? Troszkę chęci...
PS. Znam wymiary ;)
Wątpię, by ktoś zrobił dwuzdjęciowego facepacka...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.