Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adik141 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Myślę że liczba kontuzji w grze jest dosyć realistyczna ale przytrafia się zdecydowanie za dużo poważnych kontuzji w stosunku do lekkich. Mam za to duży problem z obroną przy rzutach wolnych, dośrodkowania nawet z daleka są zabójcze dla mojej drużyny. Cofam wszystkich zawodników prócz napastnika, najlepszych wyznaczam do krycia ale nic to nie daje.

kaszi7 Partyzant

tez macie problem ze zgloszeniem zawodnika? kupilem goscia w ostatni dzien transferowego okna, problem w tym ze zgloszenia do ekstrklasy pojawily sie o 8.00 a transfer byl pozniej. teraz nie zagra pol roku?

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="matg87"][quote="robal15"][quote="matg87"]Rozegrałem póki co 1 sezon do listopada w lidze polskiej i teraz się dopiero zorientowałem, że drużyna rezerw nie rozgrywa żadnych spotkań, nie mogę też ustawić im spotkań towarzyskich. Też tak macie? Od czego to zależy? Czy wynika to z faktu, że w rezerwach mam tylko 5 "nie szaraków"? Są to cienkie bolki, ale mimo wszystko chciałbym aby mieli odpowiedni poziom ogrania w razie masy kontuzji w 1 składzie. Ktoś może pomóc? Drużyna u-18 gra normalnie[/quote]

Też mam to samo...[/quote]

Ktoś jeszcze w polskiej lidze ma taki problem? Jakieś rozwiązanie? Trochę wkurzający jest brak możliwości ogrania zawodników po cięzkich kontuzjach bez braku meczów rezerw.[/quote]
Nie wiem jakim klubem grasz, ale te zespoły które mają rezerwy w III lidze posiadają zespół rezerw dodany jako osobny klub w bazie i ci zawodnicy grają w III lidze. Nie możemy oddać tych spotkań w terminarzu, ale jak spojrzysz w historię zawodnika to będą tam rosnące ilości spotkań rozegranych w trakcie sezonu, ogranie i forma też będzie się trzymać.

ag-25 Partyzant

Nikt nie spotkał się z tym problemem?

Criss005 Partyzant

20.11.2015 22:53    #1805     Sufler - Porady do gry - FM 16 rejestracja zawodników
Witam,
Zainstalowałem sobie nowego FM 2016 i mam jakiś problem z rejestracją zawodników do rozgrywek, zarówno ligowych jak i Ligi Mistrzów.
Problem polega na tym, że gdy wchodzę na listę do rejestracji zawodników to nie mogę żadnego piłkarza wybrać. Klikając prawym przyciskiem myszki nie dzieje się kompletnie nic, tak jakby znacznik przy każdym piłkarzu był nieaktywny. Natomiast klikając lewym pojawia mi się tylko wybór pozycji na boisku. W FMa gram od wielu lat, nie jestem w tym nowy, ale taka sytuacja zdarza mi się pierwszy raz. Ręcznie nikogo nie wybiorę, mogę tylko wcisnąć wybór automatyczny.
Wie ktoś o co chodzi? To jakiś błąd w grze czy może coś nowego czego nie rozkminiłem?

deco87 Partyzant

Po prostu wysiadam. Mimo grania u siebie, koszty podróży wzrastają w lawinowym tempie. Trzy mecze u siebie i 2 tyś euro nie moje. Moze ktoś wie co wpływa na ten problematyczny aspekt.

W dużych klubach to nie jest problem, ale w niższych ligach, gdzie walczy się o kaszty grosz jest to bardzo odczuwalne.

matg87 Partyzant

[quote="robal15"][quote="matg87"]Rozegrałem póki co 1 sezon do listopada w lidze polskiej i teraz się dopiero zorientowałem, że drużyna rezerw nie rozgrywa żadnych spotkań, nie mogę też ustawić im spotkań towarzyskich. Też tak macie? Od czego to zależy? Czy wynika to z faktu, że w rezerwach mam tylko 5 "nie szaraków"? Są to cienkie bolki, ale mimo wszystko chciałbym aby mieli odpowiedni poziom ogrania w razie masy kontuzji w 1 składzie. Ktoś może pomóc? Drużyna u-18 gra normalnie[/quote]

Też mam to samo...[/quote]

Ktoś jeszcze w polskiej lidze ma taki problem? Jakieś rozwiązanie? Trochę wkurzający jest brak możliwości ogrania zawodników po cięzkich kontuzjach bez braku meczów rezerw.

geniek_nr13 Partyzant

Witam. W ustawieniach gry nie mogę znaleźć opcji zmiany ścieżki folderu ze wszystkimi dodatkami typu facepack, logopak, itp. Domyślnie to wszystko jest zawsze w Moich Dokumentach, ale ja zawsze zmieniałem sobie ścieżkę na inną partycję żeby nie zaśmiecać dysku C:/. W poprzednich managerach nie było z tym problemu. Czy w tym to jest niemożliwe?

ghana10 Partyzant

Cześć, pomocy, nie mogę zainstalować gry :/ Nie wiem jak sobie z tym poradzić, dlatego zwracam się do Was.

Mam Windows 7.

Gra jest oryginalna. FM 16 to w ogóle pierwsza gra, jaką kiedykolwiek kupiłem, dlatego musiałem założyć konto na steamie podczas instalacji. I kiedy założyłem konto, a ikona została utworzona na pulpicie, to od tej pory pojawiają się problemy - nie mogę wejść w steama. Klikam na niego i nic. Płyta cały czas kręci się w napędzie i po chwili staje. Wyciągam ją i wkładam do napędu i dalej nic - płyta się już nie kręci. Kiedy próbuję wejść w mój komputer, to jest jakby "zawieszony", tzn. cały czas coś jakby ładowało się na pasku, ale wszystko stoi w miejscu...
Spróbowałem uruchomić ponownie komputer, ale... nie mogłem, bo nie chciał się wyłączyć. Musiałem zrobić hard reset. Później, kiedy powtórzyłem czynność, było znowu to samo.

Przy trzeciej próbie, kiedy wszedłem w płytę i spróbowałem uruchomić steama, to nawet mi się to do pewnego momentu udało - wpisałem klucz gry, kreator programu jakby zaczął ją instalować, ale po chwili "program przestał odpowiadać" lub coś w tym stylu i dalej znowu nic nie mogę zrobić :/

Czy możecie mi jakoś pomóc? Jak mogę zainstalować tego FM-a? Dodam, że znalazłem podpowiedź na forum, żeby wejść w bibliotekę steama, ale mi się nawet steam nie chce odpalić :/ Czy powinienem go jakoś pobrać w ogóle może ze strony i pobrać grę za pomocą steama?

Niecierpliwie oczekuję odpowiedzi,
Pozdrawiam

jojo91 Partyzant

19.11.2015 21:39    #1810     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran
Witam. Mam problem z FM 16 po zainstalowaniu go na nowym laptopie. Otóż często zdarza się że ekran robi się czarny i nic nie mogę zrobić po za ponownym uruchomieniu laptopa. Wie ktoś może z Was gdzie leży przyczyna i jakie jest rozwiązanie mojego problemu?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution