Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Może to oznaczać, że nie zgłosiłeś danego zawodnika do rozgrywek, jeżeli jest okienko transferowe to możesz to naprawić. Może to też być kara globalna jaką miał Suarez w zeszłym sezonie, ale raczej chodzi o ten pierwszy wariant.

Co do gry to większych błędów nie znalazłem, tylko mogę mieć zastrzeżenie w silniku meczowym do ilości głupich zagrań piętką (zawodnik biegnie, może spokojnie zagrać normalnie, a nagle odwraca się o 180 stopni i zagrywa piętką zupełnie nierealnie. Czasami wręcz robią piruet, byle tylko tak zagrać) i do tego, że przy dośrodkowaniach na dalszy słupek obrońca nic nie robi, po prostu sobie stoi lub biegnie bez sensu. Zdarza się to za często, więc uważam to za błąd gry.
Tak więc :
- piętki (animacje)
- zagrania na dalszy słupek - problemy obrońcy
i wcześniejsze:
- błędy składniowe
- błąd, przez który w klauzuli kontraktowej nie widać kwoty jeżeli się nie zaznaczy i nie przeciągnie kursorem.
Ogólnie gra świetna, aż chce się grać, szkoda że czasu za dużo nie mam.

tomek12101 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam
Ja mam taki problem:
Przy dwóch moich zawodnikach od początku sezonu widnieje informacja NMZ (nie może zagrać w następnym meczu). Rozegrałem juz kilka spotkań i ta inforamacja widnieje nadal. Gdy wchodzę w ich profil nie ma żadnej innej dodatkowej informacji. Nie ma przy nich żadnej kontuzji, kary czy brak uprawnien do gry tylko ikonka NMZ. Czy może mi ktoś pomóc? Czy jest to jaki błąd w grze czy trzeba coś z tym zrobić?

Pucek Stachanowiec

Za pomocą adbloka, poprzez wskazanie kursorem można zablokować każdą reklamę - zwłaszcza te uciążliwe. To rozwiązanie Twojego problemu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

tylko ty masz ten problem, sorry...

romantico Partyzant

[quote="Nascimento1998"]U mnie nie działa tak. Nie jest to problem z moim laptopem bo dzieje się to tylko tutaj i wyskakuje tylko ta reklama playera. Do tego jak pisałem ten blog też były małe problemy, ale jakoś sobie poradziłem ;)

Mam nadzieję, że ktoś ten problem rozwiąże, bo to strasznie uciążliwe.

Mógłbym kliknąć "zaznacz wszystko", ale mam tam za dużo blogów.....[/quote]

Nasci oczywiscie nikt Ci nie broni ale po co Ci tu publikowanie jak za niedlugo startuje Swiat wg. Mahdiego?
Porada- sprawdz na innej przegladarce, wyczysc ciasteczka, zainstaluj ponownie przegladarke.
Jezeli wczesniej Ci ten problem nie wystepowal wiec to wina Twej przegladarki lub lapka.

Nascimento1998 Partyzant

U mnie nie działa tak. Nie jest to problem z moim laptopem bo dzieje się to tylko tutaj i wyskakuje tylko ta reklama playera. Do tego jak pisałem ten blog też były małe problemy, ale jakoś sobie poradziłem ;)

Mam nadzieję, że ktoś ten problem rozwiąże, bo to strasznie uciążliwe.

Mógłbym kliknąć "zaznacz wszystko", ale mam tam za dużo blogów.....

romantico Partyzant

[quote="Nascimento1998"]Przepraszam, że piszę w nieodpowiednim miejscu, ale mam problem. Po pierwsze - chciałbym opublikować blog, jednak gdy klikam w białe okienko w "kopiach roboczych" to włączająca się reklama (ta Wasza player.pl) mi to uniemożliwia. Dalej - chciałem założyć "nowy temat" na suflerze, lecz jest to samo...[/quote]

Po 30 sekundach reklama wyłącza się.....cierpliwie poczekaj.

Nascimento1998 Partyzant

Przepraszam, że piszę w nieodpowiednim miejscu, ale mam problem. Po pierwsze - chciałbym opublikować blog, jednak gdy klikam w białe okienko w "kopiach roboczych" to włączająca się reklama (ta Wasza player.pl) mi to uniemożliwia. Dalej - chciałem założyć "nowy temat" na suflerze, lecz jest to samo...

mackoxdp Partyzant

Witam, mam dziwny problem z najnowszym FM. Czesto minimalizuje gre na czas gdy gra "mieli" dane. Co ktores zminimalizowanie z kolei ten pasek ktory wyswietla sie po kliknieciu kontynuuj z kalendarzem nie znika. Pomaga dopiero restart gry. Jak to naprawic?

Chelserinho Partyzant

22.11.2015 08:56    #1800     Sufler - Porady do gry - FM16 problem z kamerą 3D.
Witam

Mam nietypowy problem.Zakupiłem nie dawno wersję FM16 , po czym odpaliłem aby zagrać.
Gdy przyszło co do czego i czekał mnie mecz , z automatu narzucono mi klasyczną kamerę
2D...Nie wiem co się stało , mało tego w ustawieniach nie moge wybrać opcji 3D , tak jakby
w ogóle jej nie było, nie kumam kompletnie.Posiadam oryginalne wersje 13 14 i 15 i nie ma z
tym żadnego problemu.Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution