Może to oznaczać, że nie zgłosiłeś danego zawodnika do rozgrywek, jeżeli jest okienko transferowe to możesz to naprawić. Może to też być kara globalna jaką miał Suarez w zeszłym sezonie, ale raczej chodzi o ten pierwszy wariant.
Co do gry to większych błędów nie znalazłem, tylko mogę mieć zastrzeżenie w silniku meczowym do ilości głupich zagrań piętką (zawodnik biegnie, może spokojnie zagrać normalnie, a nagle odwraca się o 180 stopni i zagrywa piętką zupełnie nierealnie. Czasami wręcz robią piruet, byle tylko tak zagrać) i do tego, że przy dośrodkowaniach na dalszy słupek obrońca nic nie robi, po prostu sobie stoi lub biegnie bez sensu. Zdarza się to za często, więc uważam to za błąd gry.
Tak więc :
- piętki (animacje)
- zagrania na dalszy słupek - problemy obrońcy
i wcześniejsze:
- błędy składniowe
- błąd, przez który w klauzuli kontraktowej nie widać kwoty jeżeli się nie zaznaczy i nie przeciągnie kursorem.
Ogólnie gra świetna, aż chce się grać, szkoda że czasu za dużo nie mam.
Co do gry to większych błędów nie znalazłem, tylko mogę mieć zastrzeżenie w silniku meczowym do ilości głupich zagrań piętką (zawodnik biegnie, może spokojnie zagrać normalnie, a nagle odwraca się o 180 stopni i zagrywa piętką zupełnie nierealnie. Czasami wręcz robią piruet, byle tylko tak zagrać) i do tego, że przy dośrodkowaniach na dalszy słupek obrońca nic nie robi, po prostu sobie stoi lub biegnie bez sensu. Zdarza się to za często, więc uważam to za błąd gry.
Tak więc :
- piętki (animacje)
- zagrania na dalszy słupek - problemy obrońcy
i wcześniejsze:
- błędy składniowe
- błąd, przez który w klauzuli kontraktowej nie widać kwoty jeżeli się nie zaznaczy i nie przeciągnie kursorem.
Ogólnie gra świetna, aż chce się grać, szkoda że czasu za dużo nie mam.
Najnowsze posty