Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

THE GUNNERS Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2008 23:08    #17721     Sufler - Porady do gry - Bledy w FM2008
Twój opis i problemy żywcem pasują do pirackiej wersji gdzie takie rzeczy podobno się zdarzają chodzi mi tu o ten błąd eliminacji właśnie do euro chyba co awansują ostatnie 2 zespoły z grup i zapewne z nich Estonia okazała sie najsilniejsza xD Może kupiłeś tego Fm z niepewnego źródła jakich dziś nie mało i tylko myślisz że masz oryginała a w rzeczywistości piracika :P

Perez były Minister Literatury

04.02.2008 21:18    #17722     Sufler - Porady do gry - Na innej stronie
Reakcjonista dla autora za nazwę tematu, pisownię, ortografie, problemy ze wzrokiem (news o updacie "wisi" na stronie głównej od dobrej godziny). Nie zamykam, bo... zapraszam do dyskusji tutaj http://www.cmrev(...)292.html :)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

04.02.2008 21:12    #17723     Sufler - Porady do gry - Kasa w klubie
Dziwna sprawa. Tez gralem Mallorca i mialem ten sam problem. Odradzam sparingi, ktore niby maja dac zastrzyk gotowki a tak na prawde powoduja wiecej strat niz zyskow. Podobnie z reszta jak mecze ligowe, wiecej kosztuje utrzymanie boiska niz to, ile wynosi faktyczny przychod z biletow. Sprzedanie najlepszych pilkarzy (czego jak widze nie chcesz robic) tez nic nie daje, bo po jakims czasie problem powraca. Nic do rzeczy raczej nie maja tu wydatki na place. Jedyny ratunek to chyba Europejskie Puchary. Na prawde duzy sukces w Europejskich Pucharach ;d

04.02.2008 16:29    #17724     Sufler - Porady do gry - skin . duże fotki
Nie zamykam, ale na przyszłość - http://www.cmrev(...)338.html (kolejna rzecz, która zostanie uwzględniona w nowym FAQ) i najlepiej tam zadawać takie pytania.

zibii Partyzant

04.02.2008 10:03    #17725     Sufler - Porady do gry - Problem z update'em
Witam... sciagnalem sobie najnowszego update (nie z tej strony... ale prosze o pomoc bo nikt inny jakos nie moze mi jej "dac";) i wkleilem wszystko zgodnie z instrukcjami... wlaczam gre i do wyboru mam baze gry - domyslna i ta stara ktora usunelem z folderu db... co wiec robic zeby uruchomic gre z nowym update'em ! PROSZE POMOZCIE !!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
04.02.2008 09:23    #17726     Sufler - Porady do gry - Problem z update'em
Dlatego, że tu się zawsze pomaga i dlatego że jest to porządna strona powinno się raczej poczekać na jej update bo wtedy nie byłoby problemów. To jednak trochę nieetyczne, ściągać od konkurencji i liczyć na pomoc. Jednak jestem miłosiernym człowiekiem nawet jak ktoś mnie nazwie dupą:

Każdy update instalujemy wklejając rozpakowany folder ( w którym są takie pliki jak np. client_db, lang_db) do:
Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

03.02.2008 23:11    #17727     Sufler - Porady do gry - Fm w Oknie
Jeszcze raz i gwarantuje Ci, że będzie Wróg Ludu. Grasz w FM-a już nie wiem ile i nagle Ci się o trybie gry w oknie przypomniało?! I nie wciskaj, że szukałeś. Pierwszy lepszy wpis w wyszukiwarce i proszę: http://cmrev(...)774.html I jak pytasz o jedno to nie zaczynaj z drugim. Sufler to nie wyszukiwarka teł. Zamykamy.

umbrela Partyzant

03.02.2008 23:04    #17728     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie.
Mam mały problem przy rejestracji zawodników do Ligi Mistrzów. Otóż brakuje mi wychowanków. Więc mam takie pytanie. Kiedy zawodnik jest wychowankiem swojego klubu? A kiedy nie?

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Mam 2 problemy. 1. Chodzi mi o obywaltelstwa pilkarzy, podam taki przyklad Rodnei z Jagieloni gral w niej w moim save ok. 1 sezon, a pisze, ze do uzyskania obywatelstwa brakuje mu 100 dni czyli, ze gral tu ok 1000 dni, czyli ok. 625 za duzo ( znalazlem duzo wiecej takich przypadkow). 2. Grajac inna kariere ( FC Koln ) na samym poczatku gry kupilem Dado Prso i po wyleczeniu sie on dalej nie moze grac ! Mimo, ze jest zarejestrowanym i ma nadany numer czyli wszystko powinno byc w porzadku. Nie moze grac ani w lidze, ani w pucharze niemiec, ani nawet w meczach towarzyskich. Jesli te tematy byly poruzane to przepraszam, ale nie znalazlem odpowiedzi na te pytania.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

portowiec1992 tu nawet nie chodzi, ze Polska liga, bo tez mialem taka sytuacje w Anglii, a to raczej nie jest slaba liga. Jest to bug, wiec moje problemy chyba zostaly rozwiazane, wiec mozna smialo zamknac temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.