Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fcbcurzo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2015 12:59    #1751     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam. Mam pytanko, kupilem FM16 i chodzi on bez plyty. Teraz pytanie czy jesli pozycze go koledze i on sobie go tez zainstaluje to czy bez problemu bedzieny mogli grac ze soba przez internet? Sory ale wogole sie na tym nie znam. Bede wdzieczny za odpowiedz.

fcbcurzo Partyzant

02.12.2015 12:58    #1752     Sufler - Gra przez sieć - ***Gra w sieci***
Witam. Mam pytanko, kupilem FM16 i chodzi on bez plyty. Teraz pytanie czy jesli pozycze go koledze i on sobie go tez zainstaluje to czy bez problemu bedzieny mogli grac ze soba przez internet? Sory ale wogole sie na tym nie znam. Bede wdzieczny za odpowiedz.

adson43 Partyzant

02.12.2015 12:52    #1753     Sufler - Porady do gry - FM 16 rejestracja zawodników
Mam identyczny problem. Nie moge nikogo zarejestrować

Shrek Partyzant

02.12.2015 11:49    #1754     Sufler - Porady do gry - Problem z blogiem
Wielkie dzięki za pomoc.
Problem wynikał z tego, że klikająć na zakładkę BLOGI, a następnie załóż blog, pojawiła się strona 404, czyli jakby nie znaleziono formularza do założenia takowego bloga.
Dzięki Tobie dowiedziałem się, że nie muszę tworzyć nowego bloga, bo jest on przypisany do mojego konta forumowego. Dzięki ślicznie za pomoc, początek kariery opisany, jak się spodoba, to będzie więcej.

kamal6 Partyzant

Witam,
Mam problem z wgraniem bazy danych fm16 do fm14. Wyczytałem na forum, że rozpakowaną bazę danych wgrywa się do MojeDokumenty/SportsInteractive/FootballManager2014/db
Niestety u mnie nie ma ostatniej częsci tj. "db" i nie wiem co z tym zrobić.
Proszę o pomoc.

Shrek Partyzant

02.12.2015 10:20    #1756     Sufler - Porady do gry - Problem z blogiem
Hej.
Chciałem zamieścić manifest odnośnie kariery w FM 2016, ale nie mogę założyć bloga? Czy da się to naprawić?

Po kliknięciu załóż blog pojawia mi się następująca strona: http://www.cmrev.com/404.html

Tom88 Partyzant

01.12.2015 14:36    #1757     Sufler - Porady do gry - Flaga Holandii zamiast herbu
Wiem że problem tkwi w pliku graphics.fmf ale nie znam linku żeby go podmienić

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Cześć, dostałem taką wiadomość: http://imgur.com/VJfNL5M

co mam porobić w systemie żeby nie było takiego bugu? Chodzi o ten zapis meczu kto z kim gra w nagłówku wiadomości :)

Inna sprawa, że jednemu z zawodników nie pokazuje na liśćie jaką ma domyślną pozycję (odwiedzałem jego profil kilka sekund wcześniej i jest bodaj bramkarzem).

BTW kiedy był ostatni update do FM2015, zaskakująco ładne i ciekawe są mecze na rozszerzonych. Piłka już nie jest wybijana w 7 sekundzie za bramkę tylko przeprowadzan sa ciekawe akcje, jedno wielkie WOW! Strzały rogi wrzuty z autu poprawione. Niesamowite.

parachutes Młody aktywista

Cześć, sto lat mnie tu nie było :-) A mam u Was konto od ponad 10 lat!

Ale mam problem. Kupiłem FM2016, podpiąłem klucz pod steam, zainstalowałem i podczas klikania Graj status gry na steamie zmienia się na "uruchomiona", ale nic się nie dzieje. W poprzednich wersjach nigdy nie miałem takiego problemu. Gram na laptopie z pękniętą matrycą podłączonym do zewnętrznego monitora. Obstawiam, że coś zmienili w trybie uruchamiania pełnoekranowego.

Procesor: i5-520UM 2,5GHz
Pamięć operacyjna: 4 GB DDR3
Karta graficzna: GeForce 310M + integra
System operacyjny: Windows 7 64bit
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.12.2015 00:08    #1760     Football Manager - Ogólna dyskusja - #WEARETHEMANAGERS
to fajnie ale nie wrzucaj takich grafik :)
btw, panowie administratorzy. Zróbcie coś aby nie dało się wrzucać takich dużych grafik tylko miniatury albo maks dopasowane do okna.
Strasznie się to rozjeżdża a problem znany od ładnych paru lat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.